fbpixel

Search icon
Search
Lucas Bravo: Ποιος είναι πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς "Emily in Paris" που μας έχει κλέψει την καρδιά;
PEOPLE & MOMENTS

Lucas Bravo: Ποιος είναι πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς "Emily in Paris" που μας έχει κλέψει την καρδιά;

Ο Γάλλος ηθοποιός είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα ανερχόμενα πρόσωπα της χρονιάς


Αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο πετυχημένες σειρές των τελευταίων ημερών είναι χωρίς δεύτερη σκέψη το "Emily in Paris". Πέρα από την πρωταγωνίστρια Lily Collins, της καρδιές των γυναικών έχει «κλέψει» ο γείτονας, chef και wanna be boyfriend της Emily, ο Gabriel ή αλλιώς Lucas Bravo όπως είναι το όνομα του. Ποιος είναι όμως στη πραγματικότητα ο εντυπωσιακός, νεαρός Γάλλος ηθοποιός και ποια είναι τα κομμάτια της ζωής τους αλλά και του χαρακτήρα του που αξίζει να γνωρίζουμε;

Ξεκινώντας από τα βασικά γεννήθηκε το 1988 στη Γαλλία. Κατάγεται από τη Νίκαια της Γαλλίας κι έχει περάσει αρκετό χρόνο της ζωής του και σε άλλα μέρη του πλανήτη, όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και γιατί λατρεύει τα ταξίδια.

lucas-1.jpg


Εκτός από ηθοποιός έχει εργαστεί κι ως μοντέλο, κάτι το οποίο δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν, λόγω της εξωτερικής τους εμφάνισης. Ο πατέρας του ήταν χρόνια ποδοσφαιριστής ενώ η μητέρα του τραγουδίστρια, γεγονός που δείχνει την κλίση του στα καλλιτεχνικά. Πριν εμφανιστεί στην διάσημη πλέον σειρά της διαδικτυακής πλατφόρμας του Netflix, Emily in Paris, είχε συμμετάσχει σε γαλλόφωνες ταινίες και σειρές.

Κάτι, το οποίο ίσως και να μη γνωρίζετε για τον εντυπωσιακό Γάλλο, είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται σε επαφή με την μαγειρική, καθώς η σχέση του μαζί της προϋπάρχει, διότι έχει εργαστεί ως sous-chef.

lucas-4.jpg

Όσον αφορά την δεύτερη δουλειά του, δηλαδή το modeling, αυτήν την περίοδο έχει συμβόλαιο με τα πρακτορεία Tribe Management και Viva Model Management αλλά έχει συμμετάσχει και σε επιδείξεις και καμπάνιες γνωστόν οίκων όπως είναι η Chanel με την Ellie Bamber.

Λατρεύει τη φύση και την εξοχή και γι’ αυτόν το λόγο, το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να μετακομίσει σε μία επαρχία της Γαλλίας, το Fountainebleau. Δε διαφέρει πολύ από ένα δάσος κι αυτό που του κέντρισε το ενδιαφέρον, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος είναι ότι «δεν μπορούσα να ακούσω τίποτα άλλο από τον άνεμο ανάμεσα από τα δέντρα και τα πουλιά το πρωί».

Όσον αφορά τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι του, ο Lucas Bravo, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα βιβλία και στη μουσική. Πιο συγκεκριμένα, ένα από τα αγαπημένα του συγκροτήματα είναι οι Jungle και από τα βιβλία που έχει διαβάσει ξεχωρίζει το La Nuit des Temps (The Ice People). Είναι ελεύθερος και δε συνηθίζει να βγαίνει με πολλές κοπέλες.

lucas-2.jpg

Για τη σειρά που πρωταγωνιστεί, έχει δηλώσει ότι λατρεύει το Sex and the City και γι αυτό το λόγο ενθουσιάστηκε και μόνο στη ιδέα ότι θα δούλευε με το δημιουργό του. Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο Glamour, ανέφερε σχετικά μ’ αυτό:

«Λατρεύω το Sex and the City, ειλικρινά. Το έβλεπα τόσες πολλές φορές κατ’ επανάληψη. Έμαθα τόσα πολλά πράγματα που πρέπει ή δεν πρέπει να κάνεις -στο κρεβάτι ή οπουδήποτε- χάρη σε αυτή τη σειρά. Γι’ αυτό αισθάνθηκα πίεση την πρώτη φορά που έκανα οντισιόν για τον Darren, γιατί είναι θρύλος για μένα».

Είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με το γεγονός ότι το Εmily in Paris θα έχει και δεύτερη σεζόν αλλά και για τη σχέση του Gabriel με την Emily.

lucas-3.jpg
Image source: @emilyinparis
«Η ζωή του Gabriel ήταν λυπημένη πριν εμφανιστεί. Ήξερε τι ήθελε, αλλά δεν ήξερε πώς να το πάρει. Δεν ήξερε πώς να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Η Emily δεν είναι απλά η Emily. Είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής του όταν τη συναντά. Είναι τόσο ενθουσιασμένος για όλα όσα σημαίνει η γνωριμία τους», δήλωσε στο OprahMag.com.

Φωτογραφίες: @lucasnbravo