fbpixel

Search icon
Search
Love the nature: Ανακαλύψαμε τα πιο ενδιαφέροντα livestreams που θα σας φέρουν σε επαφή με τη φύση
ESCAPE

Love the nature: Ανακαλύψαμε τα πιο ενδιαφέροντα livestreams που θα σας φέρουν σε επαφή με τη φύση

«Χαθείτε» από τις breathtaking εικόνες τους και αφήστε τη φαντασία σας να οργιάζει


Μπορεί ακόμα να μην έχουμε επιστρέψει στην πολυπόθητη «κανονικότητα», αλλά ο κόσμος έχει στρέψει το ενδιαφέρον του σε παραγωγές, μέσα από τις οποίες μπορεί να αφήσει το μυαλό του να ταξιδέψει και να προετοιμαστεί για όλα τις όμορφες εμπειρίες που θα έρθουν από εδώ και πέρα. Εάν η φύση αποτελεί μια από τις αγάπες σας και τελευταία την έχετε στερηθεί, συγκεντρώσαμε για εσάς τα top nature livestreams που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτήν την περίοδο.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω για να ανακαλύψετε τις πιο μαγευτικές online περιηγήσεις και παρακολουθήστε τες asap!

Google Arts & Culture

hyde.jpg

Τα συνεχή lockdowns, μας έχουν κάνει να μπορούμε να απολαύσουμε μόνο τη θέα από τα παράθυρα του σπιτιού μας και ίσως και μια βόλτα μέχρι το πάρκο της γειτονιάς. Μέσα από το Google Arts & Culture, ωστόσο, έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε από την άνεση του καναπέ σας τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά πάρκα σε ολόκληρο τον κόσμο, εμβαθύνοντας στη φύση που τα καλύπτει, καθώς και στα πιο ιστορικά κτίρια κι επιβλητικά αγάλματα που είναι τοποθετημένα εκεί.

Raptor Resource Project

lead-portrait-fergus-keneddy.jpg

Οι λάτρεις των άγριων ζώων θα λατρέψουν αυτήν την online παραγωγή! Το Raptor Resource Project ειδικεύεται στο ζωικό βασίλειο και μέσα από κάμερες, σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα πιο παράξενα πλάσματα από ολόκληρο τον πλανήτη. Οι εικόνες που θα δείτε θα σας φανεί εντελώς ρεαλιστικές, σαν να βρίσκεται κι εσείς εκεί και θα μάθετε κάθε λεπτομέρεια για τη διαβίωση αυτών των ζώων, τη σχέση τους με τη φύση και τα υπόλοιπα είδη ζώων που βρίσκονται γύρω τους.

Ascape VR: Travel - 360 ° World Traveler

7f6e78a1-dd06-48e2-85b2-6e35a08d6832-750x422.jpg

Ακόμα μια online πλατφόρμα που μπορεί να σας οδηγήσει κυριολεκτικά όπου μπορεί να ταξιδέψει ο νους σας, απλά και μόνο με μερικά clicks. Ένα virtual εγχειρίδιο για όλους εσάς που ψάχνετε μανιωδώς για πολιτισμούς που δε γνωρίζετε, ξεκινώντας από το μηδέν την περιπλάνησή σας. Μπορείτε να πάθετε τα πάντα και να αποκτήσετε γνώσεις που αφορούν στην ιστορία, τον πολιτισμό, τις τέχνες κι εννοείται την εξάπλωση της φύσης του τόπου που θα τοποθετήσετε στην μπάρα αναζήτησης. 

Explore

2b-inn-area-tembe.jpg

Μέσα από το Explore μπορείτε να αποκομίσετε κάθε πιθανή γνώση! Ένα πραγματικά εκπαιδευτικό guide, μέσω του οποίου θα αντλήσετε πληροφορίες για όποια γωνιά του πλανήτη επιθυμείτε και σας κεντρίζει το ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα μπορείτε να δείτε τον τρόπο με τον οποίο ζουν τα ζώα στη φύση, πώς συμπεριφέρονται, αλλά και πώς τρέφονται και αναπτύσσονται. Επίσης, θα μαγευτείτε με το πόσο πολύ αλλάζουν τα χρώματα στον κόσμο και τη φύση, ανάλογα με την εποχή που διανύουμε και τη μοναδικότητα που απλώνεται από τόπο σε τόπο.

Natural History Museum

team-1.jpg

Το Natural History Museum στο Λονδίνο, σας παρέχει online περιηγήσεις που συνεχώς αναβαθμίζονται, με σκοπό να εντρυφήσετε στη σημασία της φύσης και στη συσχέτισή της με την τέχνη και τον πολιτισμό κάθε τόπου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά, λοιπόν, τα πιο iconic πάρκα σε παγκόσμια κλίμακα, να μάθετε την ιστορία που κρύβεται πίσω από θρυλικά πλάσματα που πλέον έχουν εξαφανιστεί, καθώς και λεπτομέρειες για την ύπαρξη των μνημείων που κοσμούν κάθε πόλη του κόσμου και της προσδίδουν ιστορικό χαρακτήρα.

Enjoy!

Κεντρική φωτογραφία: Saint James's Park, London