fbpixel

Search icon
Search
Love & Joy by A. A. Danou: Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα χαρίσουν χαμόγελα στα πρόσωπα των μικρών αγαπημένων σας
STYLE PEOPLE

Love & Joy by A. A. Danou: Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα χαρίσουν χαμόγελα στα πρόσωπα των μικρών αγαπημένων σας

Υπέροχες προτάσεις με την υπογραφή της Α.Α. Δάνου


Φέτος τα Χριστούγεννα, είναι ακόμη πιο σημαντικό να μας αγγίξει η μαγεία της εποχής. Η αγάπη, η υγεία, η προσφορά αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία κι είναι καιρός να αφήσουμε χώρο στα συναισθήματα να εκδηλωθούν και να μας χαρίσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές. Μπορεί να μην έχουμε κοντά μας όλα όσα είχαμε συνηθίσει, ωστόσο έχουμε αγαπημένους ανθρώπους της ζωής μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό! Ανάμεσά τους, φυσικά και τα παιδιά, τα οποία σε οποιαδήποτε ηλικία δίνουν μόνο χαρά και ευτυχία. Ας φροντίσουμε να πάρουν τη χαρά που τους αναλογεί με σφιχτές αγκαλιές και φανταστικά δώρα, τα οποία φέρουν την υπογραφή της A. A. Danou, που δημιουργεί για ακόμη μια φορά εμπνευσμένες γιορτινές προτάσεις. 

Spreading Love 

danou-1.jpg

Αυτός ο Δεκέμβρης είναι διαφορετικός, ωστόσο δεν σταματάει τη λαχτάρα μας για χαρά και αισιοδοξία -δύο συναισθήματα που «ανθίζουν» λίγο περισσότερο τις ημέρες των εορτών. Στο κατανυκτικό κλίμα που μας περιβάλλει τα Χριστούγεννα εμείς βρίσκουμε μικρές αφορμές για να δημιουργούμε στιγμές θαλπωρής και αγάπης με όσους έχουν μια ειδική θέση στην καρδιά μας.

Home more than ever

2-KXlKk.jpg

Η οικογένεια ξαναμαζεύεται γύρω από το τραπέζι, αν και πιο μικρό, γίνονται οι κατάλληλες προετοιμασίες και στολισμοί ώστε να βρεθούμε μαζί, να φορέσουμε κάτι όμορφο, μετουσιώνοντας έτσι ολόκληρο το νόημα των φετινών γιορτών. Με άλλα λόγια μένουμε αγαπημένοι και αισιόδοξοι, φορώντας τα πιο χαρούμενα γιορτινά μας outfits και προσφέροντας σε όσους αγαπάμε μικρές δόσεις ευτυχίας.

Celebrate Every Day

danou-2.jpg

Αυτήν την χρονιά, ας πούμε ότι γιορτάζουμε κάθε μέρα, αφού το έχουμε πραγματικά ανάγκη. Στολίζουμε πιο νωρίς, στολίζουμε πιο πολύ και αντιλαμβανόμαστε καλύτερα τις μικρές χαρές της ζωής. Όπως ένα αγαπημένο οικογενειακό τραπέζι, υπέροχα δώρα που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους και δίνουμε φανταστικές ευχές, οι οποίες παραμένουν ανεξίτηλες όσα χρόνια και αν περάσουν. Διαχρονικά στον χρόνο και φτιαγμένες πάντα με αγάπη παραμένουν και οι δημιουργίες της boutique A. A. Danou μέσα από festive προτάσεις σε ρούχα και αξεσουάρ, που μας βάζουν στο απόλυτο Christmas spirit.

love-and-joy.jpg

Οι σύγχρονοι λάτρεις της μόδας και της σύγχρονης αισθητικής που επιθυμείτε να προσφέρετε στους μικρούς σας αγαπημένους υπέροχα ρούχα και αξεσουάρ για την εορταστική περίοδο, στην A. A. Danou, θα ανακαλύψετε ότι χρειάζεστε. Για ακόμη μια χρονιά θα βρείτε ιδιαίτερες προτάσεις δώρων από τις μοναδικές και ιδιαίτερες συλλογές, οι οποίες αναδεικνύουν το ταλέντο των δημιουργών τους, συνδυάζοντας απόλυτα τις τάσεις της μόδας με την τέχνη και φυσικά την υψηλή αισθητική που πάντα διακρίνει τις επιλογές τους!

You deserve it!
5-LtAge.jpg

Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι αυτήν την περίοδο αξίζει να δώσετε λίγο παραπάνω προσοχή όχι μόνο στους πιο εκλεκτούς ανθρώπους της ζωής σας, αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό. Μέσα από ιδιαίτερες δημιουργίες, μπείτε στο κλίμα των ημερών και νιώστε για λίγο και πάλι παιδιά μέσα από υπέροχα δώρα που μπορείτε να τους χαρίσετε.

1-L7gmF.jpg
danou-4-QrVPW.jpg

Η A. A. Danou σας ανοίγει την πόρτα σε ακαταμάχητα fashion σύνολα φτιαγμένα με αγάπη για τη δημιουργία και αστείρευτη έμπνευση, με brands Bonpoint, Stella Mccartney και Eshophy chocolate, ξεχωριστά γιορτινά art pieces υπό την επιμέλεια της Σοφίας Γαϊτάνη -τα οποία κρύβουν όλο τον Χριστουγεννιάτικο κόσμο μέσα τους- καθώς και πανέμορφες  εορταστικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες δια χειρός Στέλιου Παρλιάρου που πρόκειται να ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

danou-4.jpg
4-R5hox.jpg
Εμπιστευτείτε το πνεύμα των Χριστουγέννων που έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει εσάς και όσους αγαπάτε έως τον κόσμο των ονείρων σας!

Επικοινωνία

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές και τις αποστολές των Χριστουγεννιάτικων δώρων σας, καλώντας στο τηλέφωνο 6937005120 ή με Inbox (εισερχόμενο μήνυμα) στο Facebook A.Α.Danou ή με DM (Direct Message) στο Instagram @aadanou.

Info

Facebook: A.Α.Danou

Instagram: @aadanou

Διεύθυνση: Προξένου Κορομηλά 58, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 270 024