fbpixel

Search icon
Search
Louis Vuitton: Τρεις νέες ταλαντούχες γυναίκες από τον χώρο της τέχνης μας συστήνουν τα πιο trendy eyewear
FASHION NEWS

Louis Vuitton: Τρεις νέες ταλαντούχες γυναίκες από τον χώρο της τέχνης μας συστήνουν τα πιο trendy eyewear

Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε για εκείνες, αλλά και την ολοκαίνουρια ψηφιακή καμπάνια του οίκου


Το γαλλικό fashion house Louis Vuitton, μας εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά, παρουσιάζοντας την καινούρια eyewear collection για την Άνοιξη-Καλοκαίρι '21, μέσα από μία digital άκρως ενδιαφέρουσα campaign. Τρεις διαφορετικές γυναίκες του σήμερα ήταν οι βασικές πρωταγωνίστριες. Όπως αναφέρει ο ίδιος ο οίκος: «Προσκαλέσαμε τρία διεθνή, ανεξάρτητα και σύγχρονα ταλέντα για να παρουσιάσουν τη νέα συλλογή με γυαλιά ηλίου, τα οποία εκφράζουν τις διάφορες πλευρές της γυναίκας Louis Vuitton».

Οι τρεις γυναίκες που ποζάρουν με τα fashionable eyewear designs είναι η Βελγικής και Κονγκολέζικης καταγωγής τραγουδίστρια και συνθέτης Lous & the Yakuza, η Αμερικανίδα ηθοποιός Chloë Grace Moretz και η Νοτιοκορεάτισσα τραγουδίστρια Somi. Κάθε μία από τις πρωταγωνίστριες ποζάρει με ένα από τα 3 διαφορετικά σχέδια της συλλογής, τα οποία συνδυάζουν εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και τεχνογνωσία, πρωτοπορία και παράδοση.

The girls

Chloë Grace Moretz

p6-acetate-sunglasses-with-golden-monogram-signature-1.jpg

Η Chloë Grace Moretz είναι μια Αμερικανίδα ηθοποιός που πρόσφατα απέσπασε εξαιρετικές κριτικές για τη συμμετοχή της στη σειρά ως καπετάνιος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία συγκρούεται με ένα υπερφυσικό πλάσμα προστατεύοντας παράλληλα ένα κορυφαίο μυστικό πακέτο στο Shadow in the Cloud το οποίο ήταν διαθέσιμο στο PVOD τα προηγούμενα Χριστούγεννα. Η ηθοποιός πρωταγωνίστησε επίσης στο Tom & Jerry της Warner Bros / HBO Max, η οποία πρόσφατα θεωρήθηκε μία από τις καλύτερες οικογενειακές ταινίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας με 14,1 εκατομμύρια δολάρια. Είναι επίσης έτοιμη να δώσει ξανά τη φωνή της στην επερχόμενη συνέχεια της MGM στην οικογένεια Addams. Η Moretz ποζάρει φορώντας ένα κλασικό ζευγάρι γυαλιά ηλίου που είναι must - have σε κάθε γκαρνταρόμπα, της πόλη ή των διακοπών.

Somi

p-9-metal-pilot-sunglasses-with-jewel-temples-with-flower-and-logo-signature-1.jpg

Γεννημένη στο Οντάριο του Καναδά ,η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Somi μεγάλωσε στη Σεούλ και αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά στη νεαρή ηλικία των 12 ετών. Μία έμπειρη καλλιτέχνης που ήταν στο προσκήνιο από τότε που ήταν νέα, έκανε το σόλο ντεμπούτο του τον Ιούνιο του 2019 με το single "Birthday", το οποίο ενσαρκώνει το ταλέντο και την παρουσία του νικητή της εκπομπής επιβίωσης. Η ίδια κυκλοφόρησε το νέο της σόλο άλμπουμ, «What You Waiting For» τον Ιούλιο του 2020, και συμμετείχε σε διάφορα μουσικά έργα με διάφορους διάσημους καλλιτέχνες ενώ παράλληλα εμφανίστηκε σε πολλά προγράμματα ψυχαγωγίας. Μάλιστα τώρα ετοιμάζει το come back της με το δεύτερο άλμπουμ του το 2021. Με την υποστήριξη του THE BLACK LABEL και του διάσημου παραγωγού, Teddy, και με την Interscope Records ως συνεργάτη, η νεαρή σταρ ανοίγει το δρόμο της να γίνει το επόμενο famous star. Η Somi έχει φορέσει τα aviator- style γυαλιά ηλίου με τους chain link βραχίονες σε χρυσό. Οι ντεγκραντέ φακοί του σε απαλές αποχρώσεις του καλοκαιριού κάνουν αυτό το ζευγάρι να μοιάζει με πολύτιμο φυλακτό, που μπορεί να φοράει κανείς συνέχεια.

Lous & the Yakuza

p5-acetate-sunglasses-with-lv-golden-metal-jewel-hinge-1.jpg

H Lous and the Yakuza πρόκειται για μία νεαρή καλλιτέχνιδα, τραγουδίστρια που αποκαλύπτει μια συγκεκριμένη δυαδικότητα στη μουσική της, μια άμεση αντανάκλαση της ταυτότητάς της: μια γυναίκα πολλαπλής όψης που κυμαίνεται ανάμεσα στην επιθυμία για μοναξιά και την ανάγκη να περιβάλλεται. Γεννήθηκε με το όνομα Marie-Pierra, πέρασε την παιδική της ηλικία μεταξύ του Κονγκό, του Βελγίου και της Ρουάντα και σπούδασε φιλοσοφία, έμαθε μουσική θεωρία, έγραψε στίχους και συνέχισε το όνειρό της για καριέρα στη μουσική.

Μέσα από πολλές ώρες σκληρής δουλειάς, έφτιαξε 7 EP, 52 κομμάτια και τραγούδησε σε εκατοντάδες σκηνές στο Βέλγιο προτού υπογράψει με την δισκογραφική εταιρεία της: «Θέλω να είμαι το παράδειγμα μιας μαύρης γυναίκας που πέτυχε μόνη της και σε όλες τις πιθανότητες». Ο τόνος της φωνής, της ενέργειας και της γλυκιάς εκκεντρικότητάς της αντανακλάται στο ντεμπούτο άλμπουμ της, "Gore", που παράγεται από τον El Guincho, το οποίο κυκλοφόρησε το περασμένο φθινόπωρο. Το ζευγάρι που φοράει η Lous & the Yakuza είναι τετράγωνο, με πολύ ακριβείς και ξεκάθαρες γωνίες που το κάνουν ένα εξαιρετικά σικ και δυναμικό σχέδιο. Το χρυσό LV logo στους βραχίονες του σκελετού, έρχεται να προσφέρει το απαραίτητο fashion statement.