fbpixel

Search icon
Search
 Louis Vuitton at St. Moritz: Μαγευτήκαμε από το ατμοσφαιρικό σκηνικό του winter pop-up του οίκου
INTERIORS

Louis Vuitton at St. Moritz: Μαγευτήκαμε από το ατμοσφαιρικό σκηνικό του winter pop-up του οίκου

Σε κομψή εκδοχή του yurt, της παραδοσιακής σκηνής των νομάδων, μια capsule συλλογή αφιερωμένη στο σκι υποδέχεται τους λάτρεις του Fashion House και όχι μόνο


Η eclectic υπογραφή της Louis Vuitton δεν σταματά ποτέ να σαγηνεύει τα βλέμματα και να κεντρίζει το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Αυτήν τη φορά, στο ελβετικό πολυτελές θέρετρο διακοπών του Engadin St. Moritz, το διαχρονικό Fashion House δημιούργησε ένα άκρως εντυπωσιακό winter pop-up, κηρύσσοντας την αρχή μιας super elegant χειμερινής περιόδου. 

327978913-718177016365337-5633650289165613600-n.jpg
@lenaterlutter

Σε ένα μαγευτικό χιονισμένο ορεινό σκηνικό σε pastel φωτεινά χρώματα, το store μεταμορφώθηκε στην κομψή εκδοχή του yurt, της παραδοσιακής σκηνής των νομάδων και φιλοξενεί μια capsule συλλογή, αφιερωμένη αποκλειστικά στο σκι. Το exclusive brand δήλωσε ότι η συγκεκριμένη collection «μεταφέρει το ταξιδιωτικό πνεύμα του οίκου σε αλπικούς προορισμούς, όπου οι χιονισμένες μέρες και νύχτες διανύονται σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους». To χειμερινό pop-up θα λειτουργεί συμπληρωματική με την κεντρική boutique Louis Vuitton στην Palace Gallery μέχρι τις 10 Απριλίου.

The most cozy shopping experience 

dsc-8912.webp
Photo: PR

Η συγκεκριμένη κατασκευή θέτει σε πρώτο πλάνο το elegance του λευκού μινιμαλισμού. Απαραίτητο στοιχείο, που ολοκληρώνει με τον πιο ικανοποιητικό τρόπο την τελική exterior εικόνα είναι το χαρακτηριστικό λογότυπο του brand σε ξύλινες βάσεις, στοιχείο που εναρμονίζεται άρτια με το περιβάλλον. Οι εσωτερικοί χώροι θυμίζουν ένα super expensive σαλέ, με την φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα να πρωταγωνιστεί. Η ξεχωριστή μυρωδιά από το ανοιχτό στρογγυλό τζάκι, τα επιμελημένα μπουκέτα από φρέσκα λουλούδια και τα ξύλινα έπιπλα έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

Η shopping εμπειρία εδώ ανάγεται σε μια μαγική ιεροτελεστία, η οποία φροντίζει να ξυπνά τις αισθήσεις, δίνοντας ταυτόχρονα μια ιδιαίτερη έμφαση στην ποιοτική αναζήτηση, στην άνεση χρόνου, καθώς και στη γενικότερη αίσθηση χαλάρωσης του πελάτη. Ο ίδιος έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί στον χώρο, να απολαύσει την πανοραμική θέα και να κάνει τις αγορές του. Είναι σίγουρο ότι η κάθε του επίσκεψη θα τον κάνει να ανυπομονεί και για την αμέσως επόμενη.

dsc-8872.webp
Photo: PR

Η apres-ski συλλογή διακρίνεται για τους μοναδικούς συνδυασμούς του shearling με το δέρμα, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα πανωφόρια, προσφέροντας, έτσι, μια κομψή εμφάνιση που είναι κατάλληλη τόσο για ντουλάπες σκι όσο και για την πόλη. Σύμφωνα με το Fashion network, «σε κάθε κομμάτι κυριαρχεί το ξεχωριστό υβριδικό μοτίβο νιφάδας χιονιού, το οποίο έχει επανασχεδιαστεί σε νέα χρώματα με έμπνευση από τη συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 και συνδυάστηκε με το λογότυπο LV Flocon. Αξεσουάρ όπως κασκόλ, καπέλα και γάντια σκι συμπληρώνουν τη συλλογή. Τα γυαλιά σκι Louis Vuitton, που λανσαρίστηκαν το 2021, είναι διαθέσιμα σε τρία νέα χρώματα αυτήν τη σεζόν: μεταλλικό navy, ασημί και φούξια ροζ.» Όσον αφορά τη φιλοσοφία πίσω από την αισθητική και κατασκευή των it-bags του γαλλικού luxury brand, που συνοδεύουν τα παραπάνω items, θέτει σε προτεραιότητα τη λειτουργικότητα σε συνδυασμό πάντα με τη high fashion αισθητική.

Μπορείτε να απολαύσετε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery! 

Sources: elle.de., Fashion network