fbpixel

Search icon
Search
Living Room Makeover: 7+1 tips για να μεταμορφώσετε το σαλόνι σας
INTERIORS

Living Room Makeover: 7+1 tips για να μεταμορφώσετε το σαλόνι σας

Επιλέξτε αυτά που σας ταιριάζουν και το τελικό αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει


Ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους του κάθε σπιτιού, είναι το σαλόνι. Όλοι μας περνάμε μεγάλο κομμάτι της ημέρας μας στο καθιστικό και συνεπώς θα πρέπει να αισθανόμαστε καλά σε αυτό. Τώρα, είναι η κατάλληλη εποχή για αλλαγές και το μόνο που χρειάζεται, είναι λίγη φαντασία και δημιουργικότητα για να δώσετε νέο αέρα στο living room σας. Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικά decor tips, τα οποία θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε το σαλόνι σας και να μη μπορείτε να το αποχωριστείτε!

Μη φοβάστε τα χρώματα

2-wieqR.jpg

Αν δεν είστε λάτρεις των bold χρωμάτων και αποφεύγετε τα έντονα prints, αλλά την ίδια στιγμή σας αρέσει να πειραματίζεστε, μία καλή επιλογή είναι να βάλετε χρώμα στο σαλόνι σας μέσα από κάποια διακοσμητικά αντικείμενα. Διατηρήστε τις neutral αποχρώσεις στον καναπέ και το τραπέζι σας και προσθέστε έναν χρωματιστό πίνακα ή ένα φωτιστικό στον χώρο.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

3-ufKF9.jpg

Καλή η ισορροπία, αλλά μερικές φορές αυτό που χρειάζεται για να αλλάξει ένα δωμάτιο είναι μία μεγάλη ανατροπή! Σε ένα σαλόνι με πιο κλασικό χαρακτήρα, ένα floral κάλυμμα ή μία κουβέρτα για παράδειγμα, είναι αρκετά για να δώσουν νέο ύφος στον χώρο, χωρίς ιδιαίτερο ρίσκο.

Χρησιμοποιήστε μαξιλάρια

1-qWo7d.jpg

Μικρή λεπτομέρεια, που μπορεί να κάνει αρκετά μεγάλη διαφορά. Τα μαξιλάρια, αποτελούν σύμμαχό σας, στην προσπάθεια να αλλάξετε τον χώρο σας. Επιλέξτε έντονες αποχρώσεις, τοποθετήστε τα στο καθιστικό και δείτε τον να μεταμορφώνεται εύκολα και γρήγορα. Το σαλόνι, θα αποκτήσει έναν πιο cozy χαρακτήρα και θα μπορείτε κι εσείς να το χαρείτε περισσότερο.

Βάλτε χρώμα στο δάπεδο

3-n6hnn.jpg

Αν υποθέσουμε ότι ένα δωμάτιο έχει τέσσερις τοίχους, η οροφή είναι ο πέμπτος και το πάτωμα ο έκτος. Επομένως, έτσι θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε. Αν κινείστε σε neutral αποχρώσεις στον υπόλοιπο χώρο, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα χρωματιστό χαλί και θα δείτε το σαλόνι σας να αλλάζει αμέσως και να γίνεται πιο χαρούμενο, ιδανικό για την οικογένειά σας.

Mix & Match

5.png

Παίξτε με τα μοτίβα και με γεωμετρικές λεπτομέρειες και προσθέστε ένα pop of color στο καθιστικό σας. Προτιμήστε καλύμματα σε fancy χρωματισμούς και τοποθετήστε μαξιλάρια σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Τα χαλιά επίσης μπορούν να δώσουν ένα boheme στιλ στο σαλόνι σας. Τολμήστε το! Δε χρειάζονται πολλά, αλλά μερικά κομμάτια θα κάνουν τη διαφορά.

Τοποθετήστε κεριά

8-YgO20.jpg

Ο πιο εύκολος και safe τρόπος, για να κάνετε πιο cozy το σαλόνι σας σε δευτερόλεπτα! Τοποθετήστε διάφορα, αρωματικά κεριά ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και δημιουργήστε μία ρομαντική ατμόσφαιρα στον χώρο, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε με μεγάλες αλλαγές. Το σαλόνι σας θα γίνει αυτομάτως πολύ πιο «ζεστό» και οι μυρωδιές θα σας ταξιδεύουν κάθε φορά που θα τα χρησιμοποιείτε.

Monochromatic look

5-gzlJl.jpg

Μιας που έχουμε μπει για τα καλά στην άνοιξη, είναι μία καλή ευκαιρία για να βάλετε και πάλι τα χρώματα στη ζωή σας. Επιλέξτε ένα συγκεκριμένο και κινηθείτε γύρω από αυτό. Θα είναι πολύ πιο εύκολο να διακοσμήσετε το σαλόνι σας, από τη στιγμή που θα ξέρετε ακριβώς τι ψάχνετε.