fbpixel

Search icon
Search
Live Concerts: 5+1 συναυλίες στη Θεσσαλονίκη που ανυπομονούμε να απολαύσουμε
CITY VIBES

Live Concerts: 5+1 συναυλίες στη Θεσσαλονίκη που ανυπομονούμε να απολαύσουμε

Μερικά από τα πιο hot ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας έρχονται στην πόλη μας για τα πιο αξέχαστα summer nights


Με τη λαχτάρα για ένα αισιόδοξο, γεμάτο όμορφες στιγμές καλοκαίρι, δεν είναι λίγα τα live concerts που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο χρονικό διάστημα, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον και κάνοντάς μας να ανυπομονούμε να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε και πάλι με όλη μας την ψυχή, μαζί με αγαπημένους καλλιτέχνες. Παρακάτω, ανακαλύψτε τις top συναυλίες που έρχονται στη Θεσσαλονίκη κι εντάξτε τες αμέσως στη to go list του καλοκαιριού.

Let the music play!

Καλοκαίρι στο Μέγαρο με Violin & Viola Duo

emanuel-salvador.jpg

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Καλοκαίρι στο Μέγαρο 2021 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, θα απολαύσουμε απόψε, Πέμπτη 22 Ιουλίου, τη συναυλία των Violin & Viola Duo, με τίτλο "Madrigals". Η συναυλία θα λάβει χώρα στην πλατεία του Μεγάρου και θα αποτελέσει μια ωδή σε κομμάτι του παρελθόντος, αλλά και σύγχρονες επιτυχίες, πάντα υπό του ήχους το βιολιού.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Θέατρο Δάσους

miltos-pasxalidis-exof.jpg

Ο Μίλτος Πασχαλίδης έρχεται την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 στο Θέατρο Δάσους, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών ζωντανών εμφανίσεών του και του 7ου Φεστιβάλ Δάσους στη Θεσσαλονίκη, για μια καλοκαιρινή συναυλία. Μια βραδιά μεγάλη με μπαλάντες, rock ενέργεια, παραδοσιακά κομμάτια, χιούμορ, τραγούδια-σταθμούς, αλλά και τις νέες του επιτυχίες που θα μας κάνουν να μη σταματάμε να τις τραγουδάμε.

Ο Γιώργος Αβραμίδης & η Αλεξάνδρα Σιέτη στην πλατεία του Μεγάρου Μουσικής

20200207-065918.jpg

Ο τρομπετίστας Γιώργος Αβραμίδης συμπράττει με την Αλεξάνδρα Σιέτη την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 στην πλατεία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας με τη νέα του μπάντα στις εκδηλώσεις «Καλοκαίρι στο Μέγαρο». Οι δυο τους, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, θα «πλημμυρίσουν» την πόλη με ήχους σύγχρονους, αλλά και κομμάτια του παρελθόντος που έχουν μείνει σε όλους μας αξέχαστα.

Ο Στέλιος Ρόκκος & η Μελίνα Ασλανίδου στο Θέατρο Δάσους

rokos-aslanido1.jpg

Με την προτροπή «Ζήσε τη ζωή σου», ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου, που έχουν ζήσει και «χτίσει» τη ζωή τους με το συγκεκριμένο motto, ενώνουν τις δυνάμεις τους κι ετοιμάζονται να έρθουν στην πόλη μας και συγκεκριμένα στο Θέατρο Δάσους τη Δευτέρα, 26 Ιουλίου για μια αξέχαστη καλοκαιρινή συναυλία. Τραγούδια αγαπημένα, διαχρονικά, μεγάλες επιτυχίες τους δένουν, με τέτοιο τρόπο, για να βάλουν στο «μουσικό τους διάλογο» τη φωνή του κόσμου που θα βρεθεί κοντά τους στην περιοδεία.

O Πασχάλης στην Πλαζ Αρετσούς

2c91401af58c46a60f2e843cbab6f1b1-xl.jpg

Ο θρύλος της ελληνικής pop σκηνής, ο Πασχάλης, ανεβαίνει στη σκηνή της Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά, τη Δευτέρα 26 Ιουλίου για ένα ξέφρενο party με τίτλο «Πασχάλης – The Party Goes On». O τραγουδιστής είναι συνώνυμος με τις «χρυσές» επιτυχίες των δεκαετιών του '60, του '70, του '80 και του '90, ενώ ακόμα και σήμερα βρίσκεται στην κορυφή. Στο τραγούδι και την κιθάρα τον συνοδεύει ο Stelios Mac.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Μαρία Καρλάκη στην Πλαζ Αρετσούς

img-7312.jpg

Ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Μαρία Καρλάκη σε μια μοναδική συναυλία στην Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά, την ερχόμενη Τετάρτη 28 Ιουλίου στο πλαίσιο του Summer in the City – SKG Music Festival 2021. Όπως εκμυστηρεύτηκαν και οι καλλιτέχνες, «Όλοι μαζί θα αποκαλυφθούμε, θα αυτοσαρκαστούμε, θα αναδειχθούμε και θα αποδομηθούμε με τη μουσική και τα τραγούδια τους, πάντα με γνώμονα την πίστη στην επικοινωνία, τη χαρά, την αλήθεια και το χιούμορ.» Μαζί τους οι Παναγιώτης Αυγερινός, Αλέξανδρος Ζουγανέλης και η Τάνια Ρόκκα.

Have fun!