fbpixel

Search icon
Search
HAIR & NAILS

Liquid hair: Πώς να πετύχετε την πιο hot τάση μαλλιών της σεζόν

Τα ultimate expert tips για να αποκτήσετε αυτό το look


Liquid hair: Πώς να πετύχετε την πιο hot τάση μαλλιών της σεζόν

Αν έχετε μπει στο TikTok ή στο Instagram τον τελευταίο μήνα, θα έχετε βομβαρδιστεί με αναρτήσεις που στοχεύουν στα "liquid hair". Όχι, δεν είναι αυτό που ακούγεται. Στην πραγματικότητα, αυτή η τάση δεν έχει καμία σχέση με το ότι τα μαλλιά σας είναι βρεγμένα. Κάπως δυσνόητο, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, είμαι εδώ για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Αν δεν είστε ακόμα εξοικειωμένοι με την τάση των υγρών μαλλιών, επιτρέψτε μου να σας διαφωτίσω.

Αυτό το δημοφιλές look έχει να κάνει με το εξαιρετικά λαμπερό, γυαλιστερό φινίρισμα που κάνει τα μαλλιά να μοιάζουν σχεδόν υγρά. Νομίζω ότι όλες μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι αυτή η τάση αναβαθμίζει αμέσως κάθε σύνολο ή makeup moment, αλλά πάντα αναρωτιόμουν πώς μπορώ να κάνω τα μαλλιά μου να φαίνονται έτσι χωρίς να ξοδέψω ώρες στο κομμωτήριο.

Αν αναρωτιέστε το ίδιο πράγμα, τότε είστε τυχεροί, καθώς ανακάλυψα τα expert tips για να πετύχετε το "liquid hair" look!
snapinstaapp-381548029-850377009713479-7200110999726833736-n-1080.jpg

Τι είναι η τάση των υγρών μαλλιών;

Τα υγρά μαλλιά περιγράφονται ως υψηλή λάμψη με αντανακλαστικό γυαλιστερό φινίρισμα. Σε αντίθεση με το όνομά τους, δεν πρέπει να φαίνονται υγρά, αλλά μαλακά και φουσκωτά. Θέλουμε να δούμε κινήσεις με πολύ γλιστερό φινίρισμα.

Πώς να αποκτήσετε υγρά μαλλιά

Πώς μπορείτε να πετύχετε αυτό το look στο σπίτι; Δείτε αυτόν τον βήμα προς βήμα οδηγό παρακάτω!

1. Η προετοιμασία για αυτό το στυλ με υγρό φινίρισμα είναι το κλειδί για την επιτυχία. Πρώτα απ' όλα, το τριχωτό της κεφαλής πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, γι' αυτό θα πρότεινα τον ειδικό ορό, όπως το Scalp Solutions Overnight Renewal Serum της Aveda.

2. Αφού τρίψετε καλά το τριχωτό της κεφαλής σας, χρησιμοποιήστε το σαμπουάν και το conditioner της επιλογής σας. Για το σούπερ γυάλινο αποτέλεσμα, προσθέστε ένα leave-in conditioner. Αυτές τις μέρες, υπάρχουν επίσης πολλές θεραπείες γυαλάδας για τα μαλλιά στο σπίτι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεταξύ του σαμπουάν και του conditioner σας, όπως το Hair Gloss της Ouai.

3. Για το styling, συνιστώ τη χρήση μιας κρέμας styling που θα προστατεύει τα μαλλιά σας και θα ελέγχει τυχόν φριζάρισμα. Στη συνέχεια, στεγνώστε τα μαλλιά σας με ένα σεσουάρ και μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα.

4. Μόλις στεγνώσουν τα μαλλιά, απλώστε λίγο προστατευτικό θερμότητας και μαλακτικό mist πριν χρησιμοποιήσετε μια μασιά για μπούκλες για να δημιουργήσετε κίνηση στα μαλλιά. Βεβαιωθείτε ότι τυλίγετε τα μαλλιά δεξιόστροφα σαν κορδέλα γύρω από τη μασιά για να έχετε ένα ομαλό αποτέλεσμα. Θέλετε να αφήσετε τα μαλλιά να σταθεροποιηθούν και να κρυώσουν και στη συνέχεια να περάσετε το στυλ με μια βούρτσα paddle για να δημιουργήσετε ένα όμορφο, λείο αλλά μαλακό και ελαστικό blowout με λαμπερό φινίρισμα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγο λάδι μαλλιών για επιπλέον λάμψη.

    Παρακάτω, θα βρείτε τα beauty editor-approved προϊόντα που προτείνω να χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία του look! 

    1

    Fable & Mane HoliRoots™ Hair Oil - Strengthening Pre-wash Hair Treatment Oil

    Sephora.gr BUY HERE

    2

    AVEDA Scalp Solutions Exfoliating Scalp Treatment

    Atticadps.gr BUY HERE

    3

    Color Wow Dream Coat - Supernatural Spray

    Sephora.gr BUY HERE

    4

    Kerastase Chroma Absolu Soin Acide Chroma Gloss

    Hondoscenter.com BUY HERE

    5

    Ouai HAIR GLOSS In-Shower Shine Treatment

    Sephora.gr BUY HERE