fbpixel

Search icon
Search
Λατρεύετε τις τσάντες; Αυτά είναι τα πιο stylish bag designs που θα μας απασχολήσουν την επερχόμενη φθινοπωρινή σεζόν
TRENDS & CATWALKS

Λατρεύετε τις τσάντες; Αυτά είναι τα πιο stylish bag designs που θα μας απασχολήσουν την επερχόμενη φθινοπωρινή σεζόν

Εκκεντρικά σχέδια, χρώματα και υφάσματα είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά στις μελλοντικές σας εμφανίσεις


Στον χώρο της μόδας συμβαίνουν μαγικά πράγματα, τα οποία μας κρατούν το ενδιαφέρον και μας δίνουν την ευκαιρία να ανανεωθούμε και να πειραματιστούμε συνεχώς. Είναι πραγματικά καταπληκτικό πως ένα αξεσουάρ, το οποίο τις περισσότερες φορές λειτουργεί συμπληρωματικά, μπορεί με μία μόλις κίνηση να αλλάξει ολόκληρη τη φιλοσοφία αλλά και τον χαρακτήρα ενός look. Οι τσάντες ανήκουν στην πρώτη θέση αυτής της κατηγορίας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που οι γυναίκες αλλά και οι σχεδιαστές εδώ και πολλές δεκαετίες δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σ’ αυτό το κομμάτι.

Πραγματικά, μία καλή τσάντα αποτελεί μία επένδυση που δεν πρέπει να σκεφτείτε δεύτερη φορά. Εκτός του ότι είναι το item μέσα στο οποίο θα τοποθετήσουμε όλα τα προσωπικά μας αντικείμενα, θα διαρκέσει μία ζωή και δε θα σταματήσει να σας χαρίζει ποτέ extra πόντους στις εμφανίσεις σας. Τα κορίτσια του street style δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σ’ αυτό, γεγονός που οδηγεί συνεχώς στην εμφάνιση νέων τάσεων και σχεδίων, τις οποίες σίγουρα μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε, αριστουργήματα. Το ίδιο συμβαίνει και με τους σχεδιαστές, παλιούς αλλά και σύγχρονους, οι οποίοι έχουν ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά. Μην ξεχνάτε τους Bottega Veneta και Jacquemus, με τις fashion lovers να έχουν πάθει φρενίτιδα με τις it bags τους.

Τους χειμερινούς μήνες οι τσάντες έχουν την τιμητική τους. Είναι αυτές που μαγνητίζουν τα βλέμματα κι έχουν τον πρωταρχικό «λόγο» σ’ ένα σύνολο, το οποίο αποτελείται από ένα παλτό και πολλές στρώσεις ρούχων κάτω από αυτό. Εκκεντρικά σχέδια και πλήθος χρωμάτων και υφασμάτων είναι μόνο μερικά απ’ αυτά που θα συναντήσουμε τους επόμενους μήνες. Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε την τσάντα που δε θα θέλετε να λείπει από τη συλλογή σας!

Oversized totes

bag-3.jpg


Οι oversized γραμμές κυριαρχούν τον τελευταίο καιρό τόσο στα ρούχα όσο και στις τσάντες. Μην ξεχνάτε την απόλυτη καλοκαιρινή τάση της υπερμεγέθους raffia bag. Μετά λοιπόν από τη «βασιλεία» των micro handbags, το στέμμα ανήκει πλέον στης φαρδιές και πολύ μεγάλες γραμμές. Η τάση αυτή βασίζεται στην άνεση και στην πρακτικότητα, οι οποίες έχουν γίνει οι δύο πιο σημαντικές πτυχές στον χώρο της μόδας, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα ειδικούς αλλά και fashionistas. Σχέδιο, το οποίο μπορεί να σας κρατήσει συντροφιά από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να ανησυχείτε για τα πράγματα που θα πρέπει να τοποθετήσετε μέσα σ’ αυτό.

Fringe

Ετοιμαστείτε γιατί προβλέπεται ότι τα κρόσσια θα βρίσκονται παντού τη σεζόν που έρχεται. Ξεκίνησαν από απλό summer microtrend και όπως όλα δείχνουν, τείνουν να γίνουν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020. Εμπνευσμένα κι επηρεασμένα από τη δεκαετία του 1970, μας αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά ότι η μόδα έχει πάντα κυκλική πορεία. Οι fringe bags είναι το hot trend, το οποίο θα σας βοηθήσει να κάνετε statement outfits. Ήδη στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης έκαναν τις πρώτες τους δυναμικές εμφανίσεις.

Chains

bag-4.jpg

Από την περασμένη σεζόν τα κορίτσια του street style άρχισαν να μας δείχνουν τη δυναμική αυτού του σχεδίου. Η επιστροφή αυτής της '90s τάσης, οφείλεται -που αλλού;- στον ιταλικό οίκο Bottega Veneta. Με τις αλυσίδες να κυριαρχούν ως κοσμήματα και το φθινόπωρο, φαίνεται ότι αυτό το στιλ θα μας απασχολήσει πολύ για αρκετό καιρό ακόμα.

Puffy pillow 

bag-5.jpg
Image source: @thestyleograph

Άνετη, cozy και oversized. Το τρίπτυχο της επιτυχίας. Οι υπερμεγέθεις τσάντες από πολύ μαλακό ύφασμα, οι οποίες μας χαρίζουν την αίσθηση του μαξιλαριού μας είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται μία γυναίκα τους χειμερινούς μήνες. Θα τις συναντήσετε σε όλα τα χρώματα, αλλά εμείς σας προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη να επενδύσετε σε μία έντονη απόχρωση για να κάνει εξαιρετική αντίθεση με τους σκούρους τόνους των χειμερινών σας items.

Top-handle 

bag-6.jpg

Εάν αναζητάτε μία casual chic essence τότε αυτό το σχέδιο είναι το ιδανικό για εσάς. Η τσάντα, την οποία κρατάμε από την πάνω πλευρά, έχει απασχολήσει πολύ τον κόσμο της μόδας εδώ και αρκετό καιρό. Ιδανική για τις εμφανίσεις σας στο γραφείο αλλά και για πιο επίσημες περιστάσεις και βραδινές εξόδους.

Pink

bag-7.jpg

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι πριν μερικά χρόνια κανείς δεν πίστευε ότι αυτό το χρώμα θα κάνει τέτοια επιτυχία. Για καλό όλων μας, «κέρδισε» το στοίχημα και πλέον αποτελεί βασική επιλογή των γυναικών που αγαπάνε τη μόδα. Οι φωτεινές αποχρώσεις του ροζ, όπως αποδεικνύεται, δεν ανήκουν μόνο στο καλοκαίρι. Η επιλογή του στις χειμερινές σας εμφανίσεις θα σας χαρίσει την απόλυτη pop πινελιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το αγαπημένο σας σχέδιο και να το προτιμήσετε σ΄ αυτούς τους τόνους.

Le Croissant

bag-2.jpg
Image source: @thestyleograph

Κι εδώ ταιριάζει η μαγεία που αναφέραμε προηγουμένως. Το αγαπημένο μας γλυκό, με το οποίο «ταξιδεύουμε» κάθε φόρα για λίγο στην Πόλη του Φωτός, έχει πάρει πλέον τη μορφή τσάντας. Οι μαλακές leather bags με τις λεπτές πτυχές σε κυκλικό σχήμα είναι αυτό που αναζητούσαμε εδώ και καιρό. Τόσο ρεαλιστικό και όμορφο που όχι μόνο δε θα θέλετε να το αποχωριστείτε αλλά μπορεί να νιώσετε και την ανάγκη να το... δαγκώσετε!

Όταν η φαντασία και η δημιουργικότητα ενώνονται, τότε συμβαίνουν υπέροχα πράγματα. Call it magic, call it true…

Φωτογραφίες: @streetstylestars

Κεντρική φωτογραφία: Style du monde