fbpixel

Search icon
Search
Last-minute shopping: Τα key summer pieces που αξίζουν μια θέση στη βαλίτσα των διακοπών σας
THE LOOK

Last-minute shopping: Τα key summer pieces που αξίζουν μια θέση στη βαλίτσα των διακοπών σας

Ανακαλύψτε τα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos


Το καλοκαίρι αποτελεί την ιδανική αφορμή για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με όλα τα essentials της σεζόν. Με τις διακοπές να πλησιάζουν, αυτή είναι η ευκαιρία που αναζητούσατε για shopping, ώστε να εξοπλιστείτε με τα πιο stylish items, τόσο για την παραλία, όσο και για τις casual εμφανίσεις σας στην πόλη. Αυτήν την περίοδο, η άνεση και η ευελιξία πρέπει να κυριαρχεί στη συλλογή σας, επενδύοντας σε pieces που σας κρατούν δροσερές καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Στην αναζήτηση του απόλυτου fashion προορισμού, βρέθηκα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, εκεί όπου ανακάλυψα τα key summer items που θα με συντροφεύσουν την περίοδο των διακοπών. Πολλά από αυτά, μάλιστα, μπορείτε να τα βρείτε κι εσείς σε μειωμένες τιμές τώρα τη sales season, ενώ είμαι σίγουρη πως θα τα λατρέψετε όσο κι εγώ.

Ανακαλύψτε τα!

Stop 1: Havaianas

image00003-2.jpeg

Καλοκαίρι χωρίς Havaianas δε γίνεται! Γι' αυτό και η πρώτη μου στάση δε θα μπορούσε να είναι κάπου αλλού. Στα Havaianas εντόπισα διαχρονικά αλλά και updated σχέδια, και τολμώ να πω πως δυσκολεύτηκα να αποφασίσω γι' αυτό που θα έπαιρνα μαζί μου. Ως η τέλεια εναλλακτική των κλασικών flip flops, βρήκα το must-have ζευγάρι που είναι ιδανικό ακόμα και για τις βραδινές εξόδους στο νησί, καθώς η μπεζ βάση του και η διακριτική χρυσή κλωστή το αναβαθμίζουν απόλυτα. 

Stop 2: Tally Weijl

image00024.jpeg

Αυτήν την εποχή, το ενδιαφέρον μας εστιάζει σε ανάλαφρα, δροσερά υφάσματα, που αφήνουν το σώμα να «αναπνεύσει». Έψαχνα, λοιπόν, ένα pyjama pants, ώστε να το συνδυάζω με πολλά από τα items της ντουλάπας και να μπορώ να το φοράω all day long. Στο Tally Weijl βρήκα ακριβώς αυτό που ήθελα και μάλιστα στην πιο μοντέρνα εκδοχή του, καθώς η βάση του είναι sky blue κι έχει λευκές ρίγες, που κάνουν το πόδι να φαίνεται πιο ψηλό. Love it!

Stop 3: Sugarfree

image00188.jpeg

Κάθε καλοκαίρι προστίθεται και από ένα ακόμα μαγιό στη συλλογή μου. Φέτος, επέλεξα τη Sugarfree, καθώς είχα ενημερωθεί για τα updated σχέδιά της και την τέλεια ποιότητα που έχουν. Αναζήτησα μια safe επιλογή, που ωστόσο να έχει και κάτι το ξεχωριστό. Τελικά, επέλεξα ένα two-piece μαύρο bikini με ψηλόμεσο το κάτω μέρος, ένα λουλούδι στο στήθος που έκανε τη διαφορά και ντραπέ σχέδιο, που του προσέδιδε περισσότερο ενδιαφέρον. 

Stop 4: Bodytalk

image00025.jpeg

Ακόμα και τώρα το καλοκαίρι, η γυμναστική παραμένει στην καθημερινή μου ρουτίνα. Το fashion athletic brand Bodytalk ήταν μια από τις στάσεις για shopping που δεν μπορούσα να παραλείψω. Με μήνυμα "Train For Pleasure", η Bodytalk απευθύνεται σε όσους αγαπούν το αθλητικό style και μεταξύ μια πλούσιας συλλογής που περιλάμβανε οτιδήποτε σχετικό, κατέληξα σε total black set, το οποίο αποτελείται από ένα άνετο shorts κι ένα crop top που αγκαλιάζει υπέροχα το σώμα. Ως γνωστόν, τα αξεσουάρ ολοκληρώνουν κάθε outfit -ακόμα και τα athleisure-, προσέθεσα στο look κι ένα καπέλο που συνδυάζει το ροζ και το μαύρο, και που θα με προστατέψει από τον ήλιο όσο θα είμαι για τρέξιμο στην παραλία.

Stop 5: Pantofleria

image00023.jpeg

Αυτήν την περίοδο, οι παντόφλες και τα σανδάλια είναι must για εμένα - ένα ζευγάρι δεν είναι ποτέ αρκετό! Γι' αυτό και η επόμενη στάση ήταν το κατάστημα Pantofleria, όπου μπορεί κανείς να ανακαλύψει μια τεράστια ποικιλία από δερμάτινες παντόφλες, ανατομικές, ελληνικής κατασκευής και υψηλής ποιότητας, για όλη την οικογένεια και όλες τις ηλικίες. Η προσοχή μου στράφηκε σε αυτά τα ιδιαίτερα σανδάλια σε μια μοναδική απόχρωση του πράσινου, με χρυσές λεπτομέρειες, που ήδη μπορώ να τα φανταστώ με αέρινα φορέματα - και όχι μόνο.

Stop 6: MARK AaLEN

image00008.jpeg

Τα γυαλιά ηλίου είναι το στοιχείο που δεν πρέπει να λείπει από καμία summer collection και προσωπικά μου αρέσει να επιλέγω το ιδανικό ανάλογα με το outfit που θα διαλέξω. Το καταρτισμένο προσωπικό του καταστήματος οπτικών MARK AaLEN με βοήθησε να βρω το σχέδιο που ταιριάζουν στο δικό μου πρόσωπο. Η επιλογή μου ήταν ένα ζευγάρι με κοκάλινο μαύρο σκελετό του οίκου Off-White™, το οποίο είχε μπλε φακό, κάτι που του προσέδιδε ένα ξεχωριστό modern twist. Το logo του brand, μάλιστα, ξεχωρίζει χάρη στη silver λεπτομέρειά του. 

Stop 7: Bag Stories

image00009-2.jpeg

Το shopping συνεχίστηκε, με εμένα να αναζητώ τη βαλίτσα που θα με ακολουθήσει φέτος στις διακοπές μου. Συγκεκριμένα, έψαχνα ένα set με δύο μεγέθη - ένα μεγάλο για τα μακρινά ταξίδια κι ένα μικρότερο για τις κοντινές αποδράσεις. Επέλεξα από το κατάστημα Bag Stories το πιο fun χρώμα - αλλά δεν είναι μόνο αυτό που με έκανε να τις προτιμήσω. Είναι ελαφριές, άνετες στη μετακίνηση και φέρουν την υπογραφή του γαλλικού brand Delsey, που διακρίνεται για τα είδη ταξιδίου.

Stop 8: The Drugstore

image00007-2.jpeg

It's sun protection time! Τελευταία προσθήκη στη βαλίτσα μου δε θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας. Επισκέφθηκα το κατάστημα The Drugstore, που φιλοξενεί όλες τις γνωστές φαρμακευτικές εταιρείες δερματοκαλλυντικών και φυτικού μακιγιάζ, που αναπτύσσουν με επιστημονική αρτιότητα σκευάσματα, τα οποία φροντίζουν το πρόσωπο και την επιδερμίδα. Από εκεί, προμηθεύτηκα το set του Korres, που περιλαμβάνει αντηλιακή κρέμα γιαούρτι SPF 50 και αφρώδη κρέμα καθαρισμού γιαούρτι. Το νεσεσέρ, μάλιστα, είναι από τη συνεργασία του ελληνικού beauty brand με την Ελληνίδα fashion designer, Stefania Frangista. A must-have!

Info: Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ εθνικής οδού, Α/Δ Θεσσαλονίκης Ν. Μουδανιών, mediterraneancosmos.gr

Φωτογραφίες: Χριστίνα Δημητριάδου