fbpixel

Search icon
Search
August mani: 6 καλοκαιρινές προτάσεις για τέλεια νύχια
HAIR & NAILS

August mani: 6 καλοκαιρινές προτάσεις για τέλεια νύχια

Χαρίστε στα χέρια σας λίγο ακόμη άρωμα καλοκαιριού


Οι ημέρες της παραλίας είναι ακόμη εδώ και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε τα καλοκαιρινά σας νύχια για ακόμη μια φορά. Όχι μόνο φαίνονται υπέροχα τυλιγμένα γύρω από το παγωμένο cocktail σας  αλλά σας δίνουν και μια διαφορετική αύρα που σίγουρα θα σας λείψει. Από λεπτές γραμμές, μέχρι καρό επιλογές και από neon τάσεις μέχρι ζωγραφισμένα λουλουδάκια είναι όλα υπέροχα και σας περιμένουν για να διαλέξετε αυτό το nail trend που θα σας φτάσει μέχρι και τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού. 

1. Cartoon Clouds

cloudy-nails.jpg

Τα νύχια με σύννεφα μπορεί να ήταν trending και το χειμώνα που μας πέρασε αλλά ακομη και το καλοκαίρι δίνουν ένα μοναδικό vibe αισιοδοξίας που θα το καταλάβετε μόλις το τολμήσετε. Πείτε "ναι" σε αυθόρμητα σχέδια και κάντε τα σύννεφα όπως ακριβώς τα φαντάζεστε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα καλό πινέλο τέχνης και το τέλειο αδιαφανές λευκό.

2. Butterflies

nails-butterflies-nude.jpg

Το να βρείτε το τέλειο σχέδιο μανικιούρ είναι μια πραγματικά δύσκολη διαδικασία, αλλά πολλές φορές η κομψότητα βρίσκεται στα πιο λιτά σχέδια, μοτίβα και αποχρώσεις.Τα nude nails είναι ένα από αυτά τα διαχρονικά και κλασικά trends τα οποία θα δείτε να φιγουράρουν σε φωτογραφίες σε όλα τα social media και πλέον να υπάρχουν με πολλές διαφορετικές εκδοχές που θα λατρέψετε. Μια από αυτές είναι φυσικά τα απλά σχέδια που δείχνουν απόλυτα κομψά πάνω στο διάφανο καμβά. Μάλιστα, οι πεταλούδες σε αυτό το χρώμα θα σας χαρίσουν και όλη την καλοκαιρινή ενέργεια της ελευθερίας που χρειάζεστε. 

3. Rainbow French

french-manicure.jpg

Αν δεν γίνεστε νύφη ή αν δεν ανήκετε στις γυναίκες που πάντα επιμένουν κλασικά, επιλέξτε να κάνετε την πιο ανατρεπτική επιλογή της σεζόν. Αυτό το manicure είναι το απόλυτο trend και χαρίζει σε εσάς -αλλά και σε όσους το δουν- το πιο σαφές μήνυμα. Η αγάπη και η αποδοχή είναι ο μόνος δρόμος. Όσο για τη λεπτομέρεια με το συννεφάκι στο τέλος, αυτή είναι που θα το διαφοροποιήσει απόλυτα από οποιοδήποτε άλλο twisted french παρατηρήσετε.

4. Smiley Nails

manicure-smiley.jpg

Εάν βρίσκεστε στην αναζήτηση για τα πιοχαριτωμένα καλοκαιρινά νύχια, μην κοιτάτε πέρα ​​από αυτά τα χαρούμενα πρόσωπα του ουράνιου τόξου. Είναι μια διασκεδαστική εναλλακτική που απαιτεί καλοκαιρινό καιρό για να γίνει απόλυτα αποδεκτή. Και αν σκέφτεστε πως κάτι τέτοιο θα σας κάνει να δείχνετε childish τότε έχουμε να σας πούμε πως θα ταιριάξει απόλυτα με τα chunky δαχτυλίδια σας αλλά και με τα scrunchies που είναι απόλυτα στη μόδα αυτή την περίοδο. 

5. Checkerboard Tips

nail-design-1QHGn.jpg

Πολυμορφία, χρώματα και διαφορετικές εναλλακτικές χτίζουν ένα αποτέλεσμα που θα λατρέψετε. Οι κύβοι στα χέρια μπορούν να σας χαρίσουν ένα απόλυτα εντυπωσιακό και maximal αποτέλεσμα που θα ταιριάξει με κάθε outfit σας. Μάλιστα, έχοντας και μια αίσθηση καρό, που αποτελεί πάντα τάση στη μόδα, θα γίνει η δική σας αγαπημένη επιλογή.

6. Negative-Space Hearts

yellow-nails.jpg

Ότι λείπει από τον έναν είναι αυτό που πάντα πρέπει να το δίνει κάποιος άλλος. Με αυτό τον απλό κανόνα όλοι θα μπορούσαν να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι. Έτσι ακριβώς και εδώ οι καρδίες που είναι κενές και οι υπόλοιπες που συμπληρώνουν δημιουργούν ένα τέλειο παζλ που θα σας συντροφεύσει στις τελευταίες καλοκαιρινές μέρες. Αν φυσικά αυτό συνδυαστεί και με μια έντονη απόχρωση που απασχόλησε πολύ αυτό το καλοκαίρι, και δεν είναι άλλη από το κιτρικό τότε το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.