fbpixel

Search icon
Search
Lancaster x Hondos Center Apollonia Politia: Exclusive στιγμές από το εντυπωσιακό private dinner
PEOPLE & MOMENTS

Lancaster x Hondos Center Apollonia Politia: Exclusive στιγμές από το εντυπωσιακό private dinner

Η Lancaster παρουσίασε τις τρεις νέες συλλογές skincare σε ένα one-of-a-kind δείπνο στο Hondos Center Apollonia Politia


Η Lancaster, σε συνεργασία με το Hondos Center Apollonia Politia, παρουσίασε τις τρεις νέες συλλογές skincare: Ligne Princière, Golden Lift και 365 Skin Repair, σε ένα private dinner που φιλοξενήθηκε στο περιστύλιο του Hondos Center Apollonia Politia στη Θεσσαλονίκη.

hondos-lancaster-186-as.jpg
Αντωνία Καρρά & Αγγελική Χόντου
hondos-lancaster-121-as.jpg
Άλκηστις Κάτσικα & Δήμητρα Γεωργιοπούλου

Ο εξωτερικός χώρος του πολυκαταστήματος μεταμορφώθηκε σε ένα μαγευτικό μπλε σκηνικό, που αντανακλούσε τη λάμψη του εμβληματικού οίκου. Η βραδιά ξεκίνησε με τις κομψές φυσαλίδες της Taittinger, που προσέφερε τη διάσημη σαμπάνια της σε όλες τις προσκεκλημένες, καλωσορίζοντάς τες στο ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση περιβάλλον στον αύλειο χώρο του πολυκαταστήματος, με ένα κομψό χρυσό τραπέζι με μπλε λεπτομέρειες, εντυπωσιακά λουλούδια και κεριά.

hondos-lancaster-073-as.jpg
Art de la Table
hondos-lancaster-146-as.jpg
Αννέτα Στυλιανού & Βέρα Δούφου

Σε ένα δεύτερο επίπεδο, οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον pre-function χώρο του δείπνου στο περιστύλιο και να ανακαλύψουν τα premium προϊόντα των νέων συλλογών της Lancaster. Κάτω από τον φωτισμένο σε μπλε και amber χρωματισμούς χώρο, το υπερμέγεθες 17 μέτρων τραπέζι φιλοξένησε όλες τις κυρίες με ένα elegant art de la table, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που συνδύασε την πολυτέλεια με την υψηλή αισθητική. Στο χρυσό τραπέζι τοποθετήθηκαν ιδίου χρώματος sous plat και μπλε και λευκά πιάτα πορσελάνης, συνδυασμένα με λινές πετσέτες. Πολλά κεριά σε γυάλινα κηροπήγια, σε διάφορα μεγέθη, τοποθετήθηκαν ανάμεσα από χρυσά flowerpots με λουλούδια του αγρού.

hondos-lancaster-144-as.jpg
Έφη Τσιόλια, Θέτις Γεωργιάδη & Ελεονώρα Κανάκη

Τις καλεσμένες υποδέχθηκε η Αγγελική Χόντου, η οποία τις ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Άλκηστις Κάτσικα, Marketing Manager Skincare & Colour Cosmetics του ομίλου Σαράντης, η οποία παρουσίασε τον εμβληματικό οίκο Lancaster και τις τρεις νέες συλλογές του: Ligne Princière, Golden Lift και 365 Skin Repair. Ακολούθησε ένα μενού τριών επιπέδων με θαλασσινά και μεσογειακές γεύσεις, ενώ, ως έκπληξη της βραδιάς, ο Adonis Domino χάρισε μια μοναδική jazz performance, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία, που γοήτευσε τις καλεσμένες και τις παρακίνησε να τραγουδήσουν μαζί του. Η βραδιά έκλεισε με το διάσημο “My Way” του Frank Sinatra και το εντυπωσιακό επιδόρπιο Le dessert 3 couleurs, που δημιουργήθηκε ειδικά για την εκδήλωση από την pastry chef του Apollonia Politia.

hondos-lancaster-205.JPG
Οι καλεσμένες απόλαυσαν ένα μενού τριών επιπέδων με θαλασσινά και μεσογειακές γεύσεις
hondos-lancaster-222-as.jpg
Έλενα Σαλούστο
hondos-lancaster-203.jpg
Σε ευχάριστο κλίμα οι καλεσμένες αντάλλαξαν απόψεις και απόλαυσαν το δείπνο
hondos-lancaster-213-as.jpg
Adonis Domino
hondos-lancaster-067-as.jpg
Lancaster Ligne Princière

Το περιοδικό GLOW υποστήριξε το Private Dinner της Lancaster x Hondos Center Apollonia Politia.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα Lancaster στο Hondos Center Apollonia Politia, στο hondoscenter.com καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center σε όλη την Ελλάδα.

Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery! 

Φωτογραφία Εξωφύλλου: 121 Άλκηστις Κάτσικα & Αγγελική Χόντου
Φωτογραφία: Έκτορας Νικολάκης, POV Studio