fbpixel

Search icon
Search
Λάμψη και μαγευτική ατμόσφαιρα στο pre-Christmas Champagne Gala του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια
PEOPLE & MOMENTS

Λάμψη και μαγευτική ατμόσφαιρα στο pre-Christmas Champagne Gala του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια

Μια αξέχαστη βραδιά πραγματοποιήθηκε στο Grand Ballroom του Hyatt Regency Thessaloniki


Μία πολύ ξεχωριστή βραδιά με μοναδική λάμψη, εορταστική ατμόσφαιρα και υπέροχη διάθεση διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια στο Grand Ballroom του Hyatt Regency Thessaloniki. Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν η υποστήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου, που αποτελεί σταθερή προτεραιότητα του Συλλόγου Φίλων που συνεχίζει με κάθε τρόπο να ενισχύει το κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο του οργανισμού. Το υπέροχα διακοσμημένο Grand Ballroom από τον event planner Μάρκο Μαχαιρόπουλο της εταιρίας MRCO με τα κεριά και αρωματικά της Jo Malone, έγινε το ιδανικό ατμοσφαιρικό σκηνικό για το black tie event με τις λαμπερές παρουσίες.

sfka-christmashyatt-0241.JPG
Βίκυ Καλαφάτη, Ελεάνα Τζιτζικώστα, Πετιούλα Κατσάρκα, Τάσος Κατσάρκας, Απόστολος Τζιτζικώστας, Σταύρος Καλαφάτης

Τους προσκεκλημένους και τις προσκεκλημένες καλωσόρισε η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια Πετιούλα Κατσάρκα ευχαριστώντας όλους εκείνους και όλες εκείνες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συλλόγου Φίλων καθώς και σε όλες και όλους που υποστήριξαν την εκδήλωση ώστε το Pre-Christmas Champagne Gala να είναι άψογο έως την τελευταία λεπτομέρεια. Τις ευχαριστίες εκ μέρους όλης της κοινότητας του Κολλεγίου Ανατόλια εξέφρασε ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια Δρ Πάνος Βλάχος.

sfka-christmashyatt-0413.JPG
Δρ Πάνος Βλάχος, Στράτος Σιμόπουλος

Μεταξύ των προσκεκλημένων, που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, ήταν και ο George Tsunis, Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, ο οποίος εξήρε το έργο του Κολλεγίου Ανατόλια δίνοντας τα εύσημα και στον Σύλλογο Φίλων για τις δράσεις υποστήριξης του εκπαιδευτικού οργανισμού, ο Σταύρος Καλαφάτης, Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών. Τη μουσική επένδυση της βραδιάς είχε η εξαιρετική 20μελής ορχήστρα Big Band of Northern Greece, που ενθουσίασε με το πλούσιο ρεπερτόριό της από oldies and goldies μελωδίες καθ΄ όλη τη διάρκεια του δείπνου. Το εκλεκτό μενού είχε την υπογραφή του βραβευμένου executive chef του Hyatt Regency Thessaloniki Απόστολου Αλτάνη και του pastry chef Αλέξανδρου Αλεξίου. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τη γνωστή DJ Georgia P.

sfka-christmashyatt-0194.JPG
Νίκος Τζιμούρτος, Πόπη Γκάντζου, Νάντια Σαϊτη, Βάσσος Ευθυμιάδης

Την εκδήλωση υποστήριξαν ο πλαστικός χειρούργος Αχιλλέας Χαντές/ Achilles Chantes Plastic Surgeon, Apollonia Politia by Hondos Center - Pink Dot Café - WonderLounge, η Volvo Παπαδόπουλος AE, η Elvial – Advanced Aluminium Solutions, το Ippos Club και η Κλινική Άγιος Λουκάς. Το Grand Ballroom διακοσμήθηκε από τον Μάρκο Μαχαιρόπουλο με λουλούδια της Τάνιας Χατζηγκόντζιου του Anthos Lab, ενώ τον φωτισμό και τον ήχο της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο Γιώργος Κοσμίδης της DIAPASON. Το κρασί ήταν προσφορά των κτημάτων Βιβλία Χώρα και Δύο Ύψη. Το ουίσκι προσέφερε η εταιρία Chivas Blended Scotch Whiskey και τη βότκα το Le Cercle de Salonique. Οι ξηροί καρποί ήταν προσφορά του Exereton. Το δώρο της βραδιάς προς όλους τους προσκεκλημένους ήταν ένα κομψό κουτί με travel size προϊόντα της Jo Malone. Το Apollonia Politia προσέφερε, επίσης, σε κάθε προσκεκλημένο και προσκεκλημένη από μία δωροεπιταγή. Ο Σύλλογος Φίλων ευχαριστεί θερμά το Vergina Theatro Live Entertainment για την άψογη συνεργασία και την υποστήριξη.

Ανακαλύψτε στη gallery πλήθος φωτογραφιών από τη λαμπερή βραδιά! 

Τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης είχε ο Δημήτρης Ανδρίτσος.

Χορηγός Επικοινωνίας: Glow

Φωτογραφία Εξωφύλλου: George James Tsunis & Πετιούλα Κατσάρκα

Φωτογραφία: Dimitris Andritsos Photography