fbpixel

Search icon
Search
Ladies Events: Εκδηλώσεις με άρωμα γυναίκας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
PEOPLE & MOMENTS

Ladies Events: Εκδηλώσεις με άρωμα γυναίκας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το δείπνο του οίκου La Prairie στην Θεσσαλονίκη και το γεύμα για τους σκοπούς του MDA Ελλάς στην Αθήνα


Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στα πιο ενδιαφέροντα events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Διανύοντας τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, το ηθικό έχει αναπτερωθεί, και οι προσωπικότητες από τους χώρους της σύγχρονης ζωής προσφέρουν εμπνευσμένες συζητήσεις σε μοναδικά καλέσματα. 

Gold Dinner

Η La Prairie, ο Ελβετικός Οίκος καλλυντικών, συνώνυμο της τόλμης και της πολυτέλειας για τέσσερις περίπου δεκαετίες, προσκάλεσε λάτρεις του brand σε ένα εξαιρετικό VIP Event στο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη. Αντλώντας έμπνευση από την φευγαλέα στιγμή της χρυσής ώρας και αφιερωμένο στη νέα δημιουργία των επιστημόνων της La Prairie, Pure Gold Radiance Nocturnal Balm οι προσκεκλημένες βίωσαν την μοναδική φιλοξενία του οίκου την ώρα που έδυε ο ήλιος. 

0149-sos.jpg
Φρόσω Λιαποδημήτρη, Άντζελα Σάρλη & Ιωάννα Δάρα
Η Άντζελα Σάρλη, Training Manager Skincare & Color παρουσίασε την ιστορία, την ταυτότητα της La Prairie και το νέο προϊόν Pure Gold Radiance Nocturnal Balm στον συνεδριακό χώρου του ξενοδοχείου Makedonia Palace. Το απόγευμα συνεχίστηκε στην βεράντα του εστιατορίου Salonica Restaurant του ξενοδοχείου με ένα welcome cocktail για όλες τις καλεσμένες με θέα τον Θερμαϊκό κόλπο. Στην συνέχεια, στον ίδιο χώρο οι προσκεκλημένες απόλαυσαν ένα exclusive μενού Υψηλής γαστρονομίας 4 πιάτων με χρυσές πινελιές.


0165.jpg
Το μενού επιμελήθηκε αποκλειστικά για τον Οίκο της La Prairie ο βραβευμένος chef Σωτήρης Ευαγγέλου του Salonica Restaurant ο οποίος εμπνεύστηκε από την συλλογή Pure Gold και την φιλοσοφία του Οίκου. Στο τέλος του δείπνου, ο οίκος της La Prairie προσέφερε σε όλες τις καλεσμένες το νέο καινοτόμο Pure Gold Radiance Nocturnal Balm, με στόχο να το γνωρίσουν, να το δοκιμάσουν και να ανακαλύψουν τη θαυματουργή δράση του αποκλειστικού κυτταρικού συμπλέγματος.


Summer Bazaar & Lunch by the pool

Σε καλοκαιρινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Summer Bazaar του MDA Ελλάς στο Ecali Club, με τη συμμετοχή ελληνικών καταστημάτων και designers. Μια ολοήμερη εκδήλωση με συνεχή προσέλευση κόσμου, για τη στήριξη του έργου του MDA. 

281335-1.jpg
Κατερίνα Γιαβρίδη, Τάνια Παπακωνσταντίνου, Αικατερίνη Λαλαούνη, Μάζντ Σαμάν Φωτογραφία: Studio Panoulis

Παράλληλα, μέλη και φίλες του σωματείου συμμετείχαν στο γεύμα που διοργανώθηκε για την ενίσχυση της λειτουργίας της Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Το MDA Ελλάς είναι Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις που ιδρύθηκε στην Αθήνα, τον Ιανουάριο του 2000, με σκοπό να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης τους. Κύριος στόχος του MDA Ελλάς είναι να βοηθήσει τα άτομα που πάσχουν από Νευρομυϊκές Παθήσεις, νέοι στην πλειοψηφία τους, να ενταχθούν κατά τον καλύτερο τρόπο στην κοινωνία και να δραστηριοποιηθούν στους τομείς: παιδείας, υγείας, εργασίας, πολιτισμού και αθλητισμού. Τα μέλη του Σωματείου αυτή τη στιγμή αριθμούνται σε 1,500 ασθενείς. 

281338n.jpg
Βάνα Λαβίδα Φωτογραφία: Studio Panoulis

Στα πλαίσια της δημιουργίας της κατάλληλης ιατρικής υποδομής, το MDA Ελλάς έχει ιδρύσει και στηρίζει 3 Ειδικές Μονάδες Νευρομυϊκών Παθήσεων, με άμεση προτεραιότητα της ολοκλήρωση της δημιουργίας και της έναρξης της λειτουργίας της νέας Ειδικής Μονάδας ΝΜΠ για Ενήλικες στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων, εντός του Θριασίου Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας. Η Μονάδα θα αποτελέσει ένα ζωογόνο πυρήνα για τον πληθυσμό που διαβιώνει με ΝΜΠ στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Aνατρέξτε στη gallery για περισσότερες φωτογραφίες!