fbpixel

Search icon
Search
Ladies Champagne Afternoon Tea: Βρετανική ατμόσφαιρα στο απογευματινό κάλεσμα του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια
PEOPLE & MOMENTS

Ladies Champagne Afternoon Tea: Βρετανική ατμόσφαιρα στο απογευματινό κάλεσμα του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια

Mια άκρως ανοιξιάτικη συνάντηση στο Μακεδονία Παλλάς


Ένα ξεχωριστό afternoon tea με μοναδική, ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια στο Μακεδονία Παλλάς. Με στόχο την υποστήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου, που αποτελεί σταθερή προτεραιότητα του Συλλόγου Φίλων, η ανοιξιάτικη πρόσκληση του συλλόγου συνεχίζει την ενίσχυση του κοινωνικού και εκπαιδευτικού έργου του του Κολλεγίου Ανατόλια. 

afternoontea-5-4-23-0058.JPG
Μάρα Πέντζου, Πετιούλα Κατσάρκα, Χριστίνα Μπίκα, Αννέτα Στυλιανού, Έλενα Σαλούστο, Έφη Αλεξοπούλου

Τις προσκεκλημένες καλωσόρισε η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια, Πετιούλα Κατσάρκα, ευχαριστώντας όλες τις κυρίες που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση, αναδεικνύοντας έτσι το «Ladies Champagne Afternoon Tea» σε μία ακόμη εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση. Κατά τη διάρκειά της, οι προσκεκλημένες απόλαυσαν τσάι και καφέ, γαλλική σαμπάνια, προσφορά του Ippos Club, καθώς και μία εξαιρετική ποικιλία από εκλεκτά εδέσματα. 

afternoontea-5-4-23-0039.JPG
Το ειδικά για την περίσταση μενού είχε την υπογραφή του βραβευμένου chef Σωτήρη Ευαγγέλου και του chef Δημήτρη Τζιοβάρα

Το ειδικά για την περίσταση μενού έφερε την υπογραφή του βραβευμένου chef Σωτήρη Ευαγγέλου, που μαζί με τον chef Δημήτρη Τζιοβάρα και την ομάδα του έφεραν την καθημερινή συνήθεια των Βρετανών κοντά μας. Την εκδήλωση συνόδευσε μελωδικά ο Θανάσης Πασχαλιάς με το πιάνο του.

afternoontea-5-4-23-0149.JPG
Πετιούλα Κατσάρκα, Ζωή Παπαγεωργίου

Σε όλες τις προσκεκλημένες προσφέρθηκαν από την Αγγελική Χόντου και το Hondos Apollonia Politia ένα πολυτελές beauty bag Estee Lauder, και ένα υπέροχο χειροποίητο βραχιόλι με ημιπολύτιμες πέτρες, σχεδιασμένο από την Βάσω Τάτσικα του Bbracelets. Την εξαιρετική διακόσμηση επιμελήθηκαν οι Α.Α. Δάνου με συνθέσεις λουλουδιών της άνοιξης και λευκά κεριά. Τέλος, ο Σύλλογος Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια ευχαριστεί τον Δημήτρη Ανδρίτσο για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης και τον Χορηγό Επικοινωνίας, GLOW Magazine και GLOW.GR

Ανακαλύψτε στη gallery πλήθος φωτογραφιών από τη λαμπερή συνάντηση!

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Πετιούλα Κατσάρκα

Φωτογραφία: Studio Dimitris Andritsos Photography