fbpixel

Search icon
Search
La felicita: Ένα μοναδικό δείπνο για καλό σκοπό από το Εlpida Υouth
PEOPLE & MOMENTS

La felicita: Ένα μοναδικό δείπνο για καλό σκοπό από το Εlpida Υouth

Με στόχο να λάμψουν από χαρά τα πρόσωπα των παιδιών


Με ένα ξεχωριστό δείπνο, στον μοναδικό χώρο του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, τα μέλη της Επιτροπής ELPIDA Youth, της νέας γενιάς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», υποδέχτηκαν το καλοκαίρι. Στόχος του δείπνου ήταν να γεμίσουν με χαμόγελα χαράς τα πρόσωπα των παιδιών που το έχουν ανάγκη, για αυτό και η βραδιά είχε τον συμβολικό τίτλο «La Felicita»! Η Πρόεδρος της Επιτροπής ELPIDA Youth κυρία Μαριάννα Λαιμού, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής, διοργάνωσαν μια υπέροχη βραδιά προσφοράς και αγάπης με θέα την θάλασσα και έμπνευση από την Ιταλία. 

292163.jpg
Λώρα Τσουκαλά, Τζωρτζίνα Έλληνα, Μαίρη Κατράντζου, Έμιλυ Βαφειά, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Μαριάννα Λαιμού, Κατερίνα Καινούργιου

Η κυρία Λαιμού καλωσόρισε με θερμά λόγια τους παρευρισκόμενους, ευχαριστώντας τους για την πολύτιμη στήριξή τους στο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ»: «Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους που βρίσκεστε εδώ σήμερα για να στηρίξετε τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ και να τους προσφέρετε χαρά και αγάπη! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στην Πρόεδρο του Συλλόγου μας, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, που αποτελεί έμπνευση σε ό, τι και αν κάνουμε. Χωρίς την πολύτιμη στήριξη και καθοδήγησή της τίποτα δεν θα ήταν εφικτό!».

292158-TM1zZ.jpg
O μοναδικός χώρο του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα τα οποία χάρισαν χαμόγελα στους τυχερούς. Μία υπέροχη νότα στη βραδιά προσέδωσε και η ζωντανή παρουσία του μουσικού ντουέτου της Κατερίνας Ανδρεαδάκη και του Χάρη Χατζηϊωάννου, οι οποίοι ταξίδεψαν μουσικά τους καλεσμένους της εκδήλωσης στη γειτονική μας χώρα, τραγουδώντας γνωστές ιταλικές επιτυχίες. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη βραδιά αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας Foodies of The World της Επιτροπής «ELPIDA Youth» στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκδηλώσεις αφιερωμένες σε μια διαφορετική κουζίνα του πλανήτη. Στην οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης συμμετείχαν οι κυρίες: Αλίνα Μινέτα, Νάσια Θανοπούλου και Τζωρτζίνα Έλληνα, σε συνεργασία με όλα τα μέλη της Επιτροπής Elpida Youth.

Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery! 

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Μαριάννα Λαιμού
Φωτογραφία: Studio Panoulis