fbpixel

Search icon
Search
Κώστας Λειβαδάς & Ανδριάνα Μπάμπαλη: Ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια μοναδική διαδικτυακή συναυλία για καλό σκοπό
#GREEKSDOITBETTER

Κώστας Λειβαδάς & Ανδριάνα Μπάμπαλη: Ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια μοναδική διαδικτυακή συναυλία για καλό σκοπό

Υπέρ του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου “Η Αντηρίδα” και του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου


Καθώς οι ημέρες των γιορτών φτάνουν πιο κοντά μας, το εορταστικό κλίμα διαχέεται πιο έντονα στην ατμόσφαιρα παρά το πρωτόγνωρο των φετινών συνθηκών. Τα Χριστούγεννα αποτελούν τη μεγαλύτερη εορτή προσφοράς και αυτό είναι κάτι που μας υπενθυμίζουν οι οι φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες που πραγματοποιούνται αυτήν την εποχή και έχουν στόχο την στήριξη όσων έχουν πραγματικά ανάγκη. 

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, αύριο, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020, στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η διαδικτυακή συναυλία του τραγουδοποιού και ερμηνευτή Κώστα Λειβαδά και της ερμηνεύτριας Ανδριάνας Μπάμπαλη υπέρ του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου “Η Αντηρίδα” και του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

synaulia.jpg

Οι δυο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους μαζί με τις φωνές των παιδιών και των καθηγητών του Πρότυπου Ωδείου Θεσσαλονίκης. Κοντά τους προσωπικότητες από το χώρο της μουσικής και του θεάτρου δίνουν ευχές και προτρέπουν όλους τις φετινές γιορτές να μοιραστούν αγάπη και αλληλεγγύη.

Good to know

Στόχος της ψηφιακής συναυλίας, που διοργανώνουν τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης και θα μεταδοθεί μέσω του protypa.gr, είναι να συγκεντρωθούν μέσα από τις καταθέσεις των θεατών όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στον Τραπεζικό Λογαριασμό της Αντηρίδας (Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR 720172 2630 00 52 6305 2135 663) ώστε να ενισχυθεί το Νοσοκομείο αγοράζοντας εξοπλισμό και υλικό για τη φροντίδα ασθενών με Covid-19.

About Παπαγεωργίου 

papageorgiou.JPG

Το Γενικό Νοσοκομέιο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης, αποτελεί μία νοσοκομειακή μονάδα με λειτουργικότητα και υψηλές προδιαγραφές σχεδιασμού και τεχνολογίας, ένα σύγχρονο δηλαδή κτιριακό έργο στη Β.Δ. πλευρά της Θεσσαλονίκης. Με έναρξη λειτουργίας του τον Αύγουστο του 1999, η εγκατάσταση Πανεπιστημιακών Κλινικών το έτος 2004, ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τη στελέχωση του Νοσοκομείου, το οποίο πλέον βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σήμερα στο Παπαγεωργίου λειτουργούν κλινικές και τμήματα που καλύπτουν όλο το φάσμα της Τριτοβάθμιας Νοσοκομειακής περίθαλψης κι επιπλέον επιτελεί σημαντικό εκπαιδευτικό έργο παρέχοντας ειδίκευση, συνεχή εκπαίδευση, έρευνα και επιμόρφωση ιατρών και νοσηλευτών και εκπονώντας ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα.

Η Αντηρίδα

Ο "Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Η Αντηρίδα" είναι ένας εθελοντικός Σύλλογος, που ξεκίνησε τη δράση του στις αρχές του 2011. "Αντηρίδα" σημαίνει στήριγμα και αυτός είναι ο πρωταρχικός του σκοπός: Να ευαισθητοποιούν τους ανθρώπους στην προαγωγή του εθελοντισμού και, μέσα από εθελοντικές δράσεις, να στηρίζουν με κάθε δυνατό τρόπο, τις λειτουργίες και ανάγκες του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, τόσο τους ασθενείς που απευθύνονται σ’ αυτό και τους ανθρώπους τους, όσο και τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο.

About Πρότυπα Εκπαιδευτήρια

2-57gsN.jpg

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μεγάλη αγάπη για το παιδί τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια έχουν δημιουργήσει από το 1971, σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης, τους Ελαιώνες Πυλαίας, ένα σύγχρονο, οικογενειακό, «πράσινο» σχολείο, που εξειδικεύεται στην προσχολική και την πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Με απόλυτα παιδοκεντρική φιλοσοφία και σεβασμό στις ατομικές ικανότητες του μαθητή, οικοδομεί την πολύπλευρη εκπαίδευση και παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε, αφού πρώτα νιώσει την αγάπη και τον σεβασμό, να κοινωνικοποιηθεί και να διαμορφώσει κριτική άποψη μέσα από το ήθος, την ασφάλεια, την ομαδικότητα, την ευγενή άμιλλα και την επιβράβευση.

Ας προσφέρουμε όλοι ό,τι μπορούμε.
Καλές γιορτές!