fbpixel

Search icon
Search
Kate Middleton: Ποια ήταν η έκπληξη σε όσους της έστειλαν ευχές που προκάλεσε αίσθηση;
PEOPLE & MOMENTS

Kate Middleton: Ποια ήταν η έκπληξη σε όσους της έστειλαν ευχές που προκάλεσε αίσθηση;

Μία κίνηση που δε συνηθίζεται από την πριγκίπισσα της Ουαλίας...


Το τελευταίο διάστημα και με αφορμή την εξομολόγηση για τη μάχη που δίνει, η Kate Middleton έχει δείξει σε όλο τον κόσμο μία διαφορετική εικόνα. Επέλεξε να πάρει θέση μόνη της απέναντι από την κάμερα. Επέλεξε να μιλήσει η ίδια ανοικτά για την περιπέτειά της, να μοιραστεί τη δική της αλήθεια. Όλο αυτό δεν ήταν σε καμία περίπτωση εύκολο γι' αυτήν, ωστόσο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μέσα από ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα, ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο, προκαλώντας τεράστια συγκίνηση σε όλο τον πλανήτη.

Τώρα, η Kate δείχνει ξανά σε όλους μία διαφορετική πτυχή του εαυτού της και προχώρησε σε μία ακόμη ιδιαίτερη κίνηση. Τι ακριβώς συνέβη;

Θαυμασμός για μία δυνατή γυναίκα!

Το ιδιαίτερο μήνυμα σε όσους της στάθηκαν

Τον περασμένο Μάρτιο τους αιφνιδίασε όλους, όταν γνωστοποίησε η ίδια πως διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτικές χημειοθεραπείες. Η Kate Middleton, βλέποντας προφανώς τις φήμες να διαδέχονται η μία την άλλη και να γράφονται όλο και περισσότερα γι' αυτήν και την κατάστασή της, πήρε τη -δύσκολη- απόφαση να μιλήσει ανοικτά για την περιπέτειά της, θέλοντας να βάλει ένα τέλος σε όλα και κυρίως, να απλώσει μία ασπίδα ασφαλείας στα παιδιά της, που καλούνται να διαχειριστούν κι αυτά με τη σειρά τους μία πολύ ευαίσθητη κατάσταση. Στα 42 της χρόνια, η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται αντιμέτωπη με μία σκληρή μάχη, αλλά εκτός από τον William και την οικογένειά της, έχει στο πλευρό της και πάρα πολύ κόσμο, που από την πρώτη στιγμή της εξομολόγησής της, έσπευσε να της εκφράσει την στήριξή του.

Αυτό, ήταν κάτι που το εκτίμησε πολύ η Kate και κάπως έτσι, πήρε την απόφαση να κάνει σε όσους περισσότερους μπορούσε μία μεγάλη έκπληξη. Πολλοί θαυμαστές της, έλαβαν μία ευχαριστήρια επιστολή για τις ευχές τους και σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Express, σε αυτές ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστούμε για τις εγκάρδιες ευχές σας προς την Αυτής Υψηλότητα την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Η ευγενική σας χειρονομία εκτιμάται τα μέγιστα». Τα τελευταία 24ωρα, τα social media έχουν κατακλυστεί από μηνύματα ανθρώπων που σχολιάζουν με όμορφο τρόπο τη συγκεκριμένη κίνηση της πριγκίπισσας και την αποθεώνουν, καθώς δεν είναι κάτι που έχουμε δει πολλές φορές ξανά στο παρελθόν, όχι μόνο από τους royals της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και γενικότερα. Η Kate έχει εκτιμήσει την στάση του κόσμου και η αλήθεια είναι πως τα media -κυρίως- ήταν αυτά που ασχολήθηκαν περισσότερο με το background της κατάστασής της πριν από τη δική της εξομολόγηση, ξεκινώντας διάφορες φήμες, με την ίδια να ζητά διακριτικότητα όσο γίνεται, θέλοντας να προστατεύσει τα παιδιά της.

Τα επόμενα βήματα

shutterstock-2374497741.jpg

«Οι εξετάσεις μετά την επέμβαση έδειξαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας. Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, σας παρακαλώ μη χάνετε την πίστη ή την ελπίδα σας. Δεν είστε μόνοι σας. Ο William και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της οικογένειάς μας», είχε αναφέρει η Kate στο video που δημοσιεύθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, ενώ απέφυγε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με ό,τι αντιμετωπίζει και να μοιραστεί το είδος του καρκίνου. 

Για την ώρα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν έχει πραγματοποιήσει καμία επίσημη εμφάνιση μέσα στο 2024, που έτσι κι αλλιώς από την αρχή της είναι μία χρονιά αρκετά δύσκολη για εκείνη, ενώ η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν στις 25 Δεκεμβρίου, στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Sandringham. Το Πάσχα, η οικογένεια δε συμμετείχε στην πασχαλινή λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Windsor, όπως συνήθιζε να κάνει τα τελευταία χρόνια, ενώ στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ο William αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά του, καθώς όπως είναι γνωστό τη στιγμή που και ο βασιλιάς Κάρολος παλεύει με τον καρκίνο, ο ίδιος έχει αναλάβει περισσότερες υποχρεώσεις κι έχει πέσει επάνω του αρκετό βάρος κι ευθύνες.

Όσον αφορά στην Kate Middleton, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο το πότε θα  επιστρέψει στις επίσημες υποχρεώσεις της, την ώρα που αρκετοί από το περιβάλλον των royals εκτιμούν πως εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά στη δική της περίπτωση, αυτό ενδέχεται να γίνει το καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση, άπαντες τηρούν στάση αναμονής, σεβόμενοι το γεγονός ότι η ίδια έχει ζητήσει διακριτικότητα και χαμηλούς τόνους, με την πριγκίπισσα να βιώνει μία νέα, σκληρή πραγματικότητα και να προσπαθεί να το διαχειριστεί όλο αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο γι' αυτήν, όσο και για την οικογένειά της γενικότερα, σε μία φάση της ζωής της που είναι σίγουρα δύσκολη...