fbpixel

Search icon
Search
Κάνουμε βόλτα στις πιο εντυπωσιακές Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
CITY VIBES

Κάνουμε βόλτα στις πιο εντυπωσιακές Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Η πόλη έχει μπει κι επίσημα στο πνεύμα των εορτών


Τι άλλο μένει να πεις για τα Χριστούγεννα, όταν όλα έχουν ειπωθεί; Δεν χαρακτηρίζουν και άδικα αυτήν την εποχή του χρόνου την πιο ελπιδοφόρα. Πολλοί μπορούν να διαφωνήσουν, ωστόσο ας το παραδεχτούμε, τώρα είναι η περίοδος που όλα επιτρέπονται. Παραπάνω γέλια, βόλτες, στολισμός, παγιέτες και χάζι. Σπουδαίο πράγμα το μυαλό να ξεφεύγει και να συναντά το βλέμμα όμορφες, χαρούμενες και λαμπερές εικόνες. Τέτοιες μας έχει χαρίσει και η πόλη μας. Οι πιο elegant boutique της Θεσσαλονίκης αλλά και αγαπημένα καταστήματα του κέντρου φόρεσαν για ακόμη μια χρονιά τα γιορτινά τους και εντυπωσιάζουν. Κλασικές λεπτομέρειες που θυμίζουν παλιές δεκαετίες, σύγχρονες αποτυπώσεις των πιο fashionable looks αλλά και ανθισμένα αλεξανδρινά συνθέτουν ένα υπέροχο windows Christmas strolling. 

Πραγματοποιήστε το μαζί μας!

A.A. Danou

111111.jpg

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο η μοναδική boutique των A.A. Danou δημιουργεί το πιο παραμυθένιο σκηνικό Χριστουγεννιάτικου στολισμού. Αυτήν τη φορά, οι masters του είδους, Αντιγόνη και Τίτη Δάνου επέστρεψαν σε κλασικές εορταστικές εικόνες που λατρεύουμε. Το σκηνικό θυμίζει μια κομψή Λονδρέζικη βιβλιοθήκη με πολλά δώρα και elegant αξεσουάρ να πρωταγωνιστούν. Κόκκινοι φιόγκοι και καρό επιλογές, βελούδα και διακριτικά τούλια συνθέτουν τα πιο ωραία outfits και λαχταριστά δώρα για τους μικρούς αγαπημένους.

Info: AA Danou, Προξένου Κορομηλά 58

attica

attica-1.jpg

Σε μια festive νύχτα στον έναστρο ουρανό μας ταξιδεύει το attica για φέτος τα Χριστούγεννα. Ασημένια αστέρια και ένα μισοφέγγαρο δημιουργούν το πιο ιδανικό φόντο για να ένα ζευγάρι ντυμένο σε black and white αποχρώσεις. Αγαπημένη και άκρως εορταστική επιλογή, που με την προσθήκη shiny αξεσουάρ «απογειώνεται» κάθε σύνολο. Στο μισοφέγγαρο ξεπροβάλλει μια γυναικεία chic φιγούρα, ενώ το velvet black tie του συνοδού της εντυπωσιάζει και δίνει το κατάλληλο inspo για κομψά holiday looks!

Info: attica, Τσιμισκή 48-50

Intervista 

img-9882.jpg

Simplicity is the key. Ο Νο1 fashion προορισμός φέτος παρουσιάζει τα πιο stylish Χριστούγεννα. Ένα εντυπωσιακό δέντρο, με χρυσά λαμπάκια και φουτουριστικά νέον installations συνδυάζεται διακριτικά με τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών κομματιών με την υπογραφή των μεγαλύτερων fashion brand. Η νέα βιτρίνα του ανακαινισμένου Intervista μας υποδέχεται στις φετινές γιορτές με την πιο σύγχρονη αισθητική, που διαθέτει μια δόση glam αλλά και classy αισθητικής.

Info: Intervista, Τσιμισκή 71

Jardin Plus

112.jpg

Οι μοναδικές συνθέσεις της Μαρίας Ιωαννίδου στο Jardin Plus εντυπωσιάζουν για ακόμη μια χρονιά. Τι καλύτερο και πιο γιορτινό από μια ανθοστολισμένα Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα. Στο χρώμα της εποχής, το αγαπημένο κόκκινο σε συνδυασμό με το κλασικό πράσινο του έλατου κάθε σύνθεση αποτελεί ένα μικρό έργο τέχνης. Κόκκινα λαμπάκια, εντυπωσιακοί φιόγκοι και υπερμεγέθη μπαστούνια ολοκληρώνουν τον στολισμό.

Info: Jardin Plus, Μητροπολίτου Ιωσήφ 20

Kalogirou 

2111.jpg

Disco Christmas! Η Kalogirou εμπνέεται από τη μόδα που νοσταλγεί την πιο fancy περίοδο του παρελθόντος κι επιστρέφει σε αγαπημένους disco στολισμούς. Ντισκόμπαλες, party shoes και glam it bags... Υπάρχει άραγε καλύτερος τρόπος για να υποδεχτούμε την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου; Κομμάτια από τις τελευταίες συλλογές των μεγαλύτερων fashion brands παρελαύνουν από τη βιτρίνα του κορυφαίου ελληνικού οίκου και μας προτρέπουν να ζήσουμε τα φετινά Χριστούγεννα ως πρωταγωνίστριες του Studio 54.

Info: Kalogirou, Μητροπόλεως 75 

notos

321.jpg

Το concept των φετινών Χριστουγεννιάτικων βιτρινών δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη των πολυκαταστημάτων notos να δώσουν στις γιορτές ένα χαρούμενο και γλυκό χαρακτήρα, χωρίς όμως να απουσιάζει η signature κομψότητα των fashion brands. Χριστουγεννιάτικες μπάλες, πολύχρωμα αερόστατα και λαμπερά αστέρια στον ουρανό συνθέτουν τον γιορτινό χαρακτήρα και μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Enjoy the Fashion Ride που χαρίζουν για φέτος τα πολυκαταστήματα notos, αφεθείτε στη μαγεία των γιορτών και κάντε την Christmas shopping εμπειρία αξέχαστη!

Info: notos, Τσιμισκή 24

Παρουσίαση

2322222-VBlSi.jpg

H βιτρίνα της Παρουσίασης εντυπωσιάζει με τον chic & simple σχεδιασμό της. Υψηλή αισθητική και πολυτελή αντικείμενα για το σπίτι, μάς εμπνέουν για να δημιουργήσουμε το πιο κομψό art de la table. Το χρώμα του χειμώνα, το φουξ αλλά και το κλασικό χρυσό πρωταγωνιστούν μαζί με ένα εντυπωσιακό installation με εκλεκτά δώρα, που μας προτρέπει να βιώσουμε το απόλυτο Christmas Joy!

Info: Παρουσίαση, Τσιμισκή 26.

Το Μπουκέτο

33333.jpg

Ο πιο Χριστουγεννιάτικος προορισμός του κέντρου μας αποδεικνύει και φέτος ότι ο μαξιμαλισμός πρέπει να κυριαρχήσει! Χιλιάδες λαμπάκια, εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα δέντρα και διαφόρων ειδών παιχνίδια, ανάμεσά τους συγκλονιστικά πόνι, δημιουργούν ένα χωριό σε λευκές και χρυσές αποχρώσεις που ακόμα και ο Άγιος Βασίλης θα ζήλευε! Κεριά σε κόκκινο και λευκό χρώμα σε συνδυασμό με μεγάλες μπάλες μας κάνουν να πούμε «ναι» σε μια πληθωρική Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

Info: Το Μπουκέτο, Βογατσικού 6

Φωτογραφίες: Χριστίνα Δημητριάδου