fbpixel

Search icon
Search
Just my luck: Tα 3 ζώδια που μπορούν να περιμένουν έναν ονειρεμένο Ιούλιο
LIFE & CAREER

Just my luck: Tα 3 ζώδια που μπορούν να περιμένουν έναν ονειρεμένο Ιούλιο

Ποιες είναι οι προβλέψεις για το φετινό καλοκαίρι;


Η αλλαγή πρωταγωνιστεί στο σύμπαν καθώς μπαίνουμε σε έναν νέο μήνα μετά τη νέα σελήνη στα τέλη Ιουνίου και την ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα. Και αν υπάρχει κάτι στο οποίο θα μπορούσαμε να βασιστούμε όλοι αυτή τη στιγμή, είναι η φρέσκια ενέργεια. Χάρη σε αρκετές υποστηρικτικές διελεύσεις του Ήλιου και του επικοινωνιοκεντρικού πλανήτη Ερμή, θα νιώσουμε όλοι μας λίγο πιο κοντά στα συναισθήματά μας και θα ετοιμαστούμε να συνδεθούμε με τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. 

Παρόλα αυτά, κάποιοι θα σταθούν πιο τυχεροί από άλλους και παρακάτω σας αποκαλύπτουμε ποιοι είναι αυτοί! 

Καρκίνος

shutterstock-1528702847.jpg

Έχεις δύο στα δύο, Καρκίνε, καθώς ο Ιούνιος ήταν επίσης ένας πολύ τυχερός και θετικός μήνας για σένα. Όχι μόνο ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου για τις τρεις πρώτες εβδομάδες του (πράγμα που μπορεί γενικά να σε κάνει να αισθάνεσαι στο στοιχείο σου), αλλά επίσης, δύο ακόμη πλανήτες εισέρχονται στον Καρκίνο αυτόν τον μήνα, προσφέροντας την υποστήριξή τους.

Στις 5 Ιουλίου, είναι η σειρά του επικοινωνιακού Ερμή. Και με αυτό, μπορεί να διαπιστώσεις ότι περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται σε εσένα για τις γνώσεις, τις συμβουλές και τις συμβουλές σου. Όταν ο πλανήτης κάνει αργότερα την ένωσή του με τον ήλιο στις 16 Ιουλίου, το τυπικά υψηλό επίπεδο διαίσθησής σου θα μπορούσε επίσης να γίνει πιο ισχυρό από το συνηθισμένο - σε σημείο που ουσιαστικά να διαβάζεις τα μυαλά και τις καρδιές.

Στις 17 Ιουλίου, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της στοργής, εισέρχεται επίσης στον Καρκίνο. Αυτό θα μπορούσε να κάνει το δεύτερο μισό του μήνα μια εξαιρετική εποχή για να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, απολαμβάνοντας καλό φαγητό, καλή παρέα και ένα όμορφο περιβάλλον. Στην πραγματικότητα, ένα πικνίκ κάτω από τα αστέρια αυτό το καλοκαίρι μπορεί κάλλιστα να είναι αυτό που αναζητάς! 


Λέων

shutterstock-218427370.jpg

Η εποχή σου πλησιάζει αυτόν τον μήνα, Λέων. Και αυτό σημαίνει ότι είναι φυσικά η ώρα σου να λάμψεις! Αλλά ακόμα και πριν ο Ήλιος περάσει στο ζώδιό σου στις 22 Ιουλίου, κάνει κινήσεις που θα μπορούσαν να σου φέρουν καλή τύχη.

Στις 10 Ιουλίου, ο Ήλιος σχηματίζει ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον Ουρανό, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να αναγνωριστεί η εφευρετικότητα και σου. Στη συνέχεια, στις 16 και 17 Ιουλίου, ο πρώτος συνδέεται με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα, ενεργοποιώντας τόσο τις διανοητικές σου ικανότητες (ετοιμάσου για πλουραλισμό νέων ιδεών) όσο και τη διαίσθησή σου. Και, φυσικά, μόλις η εποχή του Λέοντα ξεκινήσει επίσημα στις 22 Ιουλίου, είναι βέβαιο ότι θα αισθανθείς τον πιο λιονταρίσιο εαυτό σου να ξυπνάει, δηλαδή θα βρεθείς περιτριγυρισμένος από φίλους και αγαπημένους που επιθυμούν τη μοναδική ενέργειά σου.

Και δεν είναι μόνο αυτό: Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 28 Ιουλίου μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Ήλιος θα ευθυγραμμιστεί θετικά με τον τυχερό Δία τρεις ημέρες αργότερα, αυτή η ενέργεια της νέας σελήνης θα μπορούσε να κάνει το τέλος του μήνα ιδιαίτερα τυχερό! Είναι μια καλά στιγμή για να θέσεις μια πρόθεση για το υπόλοιπο της χρονιάς ή να καταστρώσεις ένα σχέδιο για την επίτευξη ενός μεγάλου ονείρου. 


Υδροχόος 

shutterstock-1525127414.jpg

Ως εγκεφαλικό ζώδιο του αέρα, το μυαλό σου είναι η μαγεία σου - και όταν ο Ερμής, ο οποίος είναι προσανατολισμένος στο μυαλό, σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον πλανητικό κυβερνήτη σου, τον Κρόνο, στις 2 Ιουλίου, μπορεί να βρεθείς γεμάτος με ιδέες. Αναζήτησε μια σειρά δημιουργικών λύσεων στις καθημερινές προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζεις. Στις 10 Ιουλίου, αυτές οι ιδέες θα μπορούσαν να αποκτήσουν μια απροσδόκητη ή ακόμη και ευχάριστη τροπή, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει μια υποστηρικτική όψη με τον εφευρετικό Ουρανό.

Η πιο τυχερή σου μέρα αυτό το μήνα θα μπορούσε να έρθει στις 13 Ιουλίου, καθώς προσφέρει ένα δυναμικό «δίδυμο» κοσμικών πλεονεκτημάτων. Ένα θετικό εξάγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό θα μπορούσε να αναδείξει μια νέα επαγγελματική πορεία ή μια κατεύθυνση που θα ακολουθήσεις. Και στον τομέα της εργασίας σας, θα μπορούσες ακόμη και να διαπιστώσεις ότι τα μέλη της οικογένειάς σου θα βοηθήσουν ουσιαστικά όταν πρόκειται να μετατρέψεις μια απλή πρόκληση σε ευκαιρία. Ταυτόχρονα, ένα αρμονικό τρίγωνο μεταξύ του Κρόνου με προσανατολισμό στην στοργική Αφροδίτη μπορεί να σου υπενθυμίσει πόσο αγαπητός και άξιος είσαι!