fbpixel

Search icon
Search
Jeans & tops: Οι πιο μοντέρνοι συνδυασμοί για το φετινό Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν
STYLING TIPS

Jeans & tops: Οι πιο μοντέρνοι συνδυασμοί για το φετινό Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

Δημιουργήστε τα πιο απλά και fashionable outfits


Βρισκόμαστε στην καρδιά της εορταστική της περιόδου. Μετά από την ημέρα των Χριστουγέννων, σειρά έχει το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Ο διαφορετικός τρόπος που θα το βιώσουμε φέτος και ο εορτασμός του με λίγκα και τα πολύ κοντινά μας πρόσωπα, αμέσως μας δίνει τη ευκαιρία για μία μεγαλύτερη χαλαρότητα και casual αισθητική αν το επιθυμούμε.

Όλη αυτή η essence μπορεί να αποτυπωθεί και στα σύνολα που θα επιλέξουμε για εκείνη τη βραδιά. Φυσικά και έχετε η δυνατότητα να προτιμήσετε glam φορέματα και λαμπερά formal ρούχα, αλλά κανένας δε μπορεί να σας απαγορεύσει να κινηθείτε σε πιο cool ή loungewear style.

Υπάρχει καλύτερη επιλογή για casual chic looks από ένα τζιν παντελόνι; Εμείς απαντάμε «όχι» χωρίς δεύτερη σκέψη. Γι’ αυτόν το λόγο συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τους πιο fashionable jeans & tops συνδυασμούς για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Glam top

glam-top-5.jpg
Image source: @ninasandbech

Μιλώντας για γιορτινά σύνολα, όποια κι αν η κατάσταση και οι συνθήκες, δε θα μπορούσαμε να μη τοποθετήσουμε πρώτες στη λίστα, τις glam εκδοχές. Άλλωστε έχουμε τονίσει επανηλειμμένα την αρμονική αντίθεση που έχουν σαν αποτέλεσμα τα κομμάτια από διαφορετικά στιλ. Επιλέξτε λοιπόν ένα κλασικό blue jean και συνδυάστε το με το λαμπερό σας top. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε είτε προτιμήσετε ένα sequined items είτε μεταξωτό, ακόμα και στο απόλυτο γιορτινό χρώμα, το κόκκινο. Ολοκληρώστε με flat mules με glam details.

White button up shirt

glam-top-6.jpg
Image source: @sylviemus_

Σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε το απόλυτο casual chic festive look, τότε πρέπει να κινηθείτε σε κλασικά και διαχρονικά μονοπάτια. Ταιριάξτε το λευκό σας πουκάμισο μαζί με το denim pant. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλές παραλλαγές γι’ αυτό το σύνολο. Η πιο μοντέρνα αποτελείται από ένα oversized button up shirt και straight leg jean. Τα κοσμήματα δεν πρέπει να λείπουν από την εικόνα σας.

Puff sleeves

glam-top-1.jpg
Image source: @tesshell

Τα υπερμεγέθη μανίκια, μία τάση που αυξάνει τη δημοτικότητά της συνεχώς, εκτός από πολύ στιλ μας βοηθούν να δημιουργήσουμε μία πολύ όμορφη σιλουέτα. Εμείς σας προτείνουμε να το επιλέξετε ως το στοιχείο που θα κυριαρχεί στην εμφάνισή σας κι όλα τα υπόλοιπα θα λειτουργούν συμπληρωματικά. Προτιμήστε ένα στενό τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή για να το συνδυάσετε. Μπορείτε να προσθέσετε chunky sole boots αλλά και high heel boots ανάλογα με τη διάθεσή σας. Κινηθείτε στους χρωματικούς τόνους που σας αρέσουν. Τα neutrals θα σας χαρίσουν περισσότερη ευελιξία.

Second skin

glam-top-3.jpg
Image source: @pepamack

Αν ανήκετε στην κατηγορία που θέλετε να «προλαβαίνετε» τις τάσεις, τότε έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μία από τις μεγαλύτερες για την επόμενη σεζόν. Οι πολύ στενές μπλούζες ή αλλιώς οι second skin θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι για την γκαρνταρόμπα του 2021. Καθώς πρόκειται για ένα γιορτινό σύνολο, σας συμβουλεύουμε να κινηθείτε στα κλασικά, όπως το λευκό και το μαύρο για να μπορείτε να «παίξετε» με τα αξεσουάρ. Plus, επιλέξτε πιο σκούρο τζιν κι ακόμα καλύτερα black, διότι «κρύβει» μία πιο formal αισθητική. Το κόκκινο κραγιόν σας θεωρείται must.

One shoulder

glam-top-2.jpg
Image source: @_jessicaskye

Υπάρχουν κάποια microtrends, τα οποία μπορούν πραγματικά να αλλάξουν και να απογειώσουν ακόμα και την πιο απλή εικόνα. Σ’ αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι μπλούζες με τον έναν ώμο. Τονίζουν με μοναδικό τρόπο μερικά από τα πιο θηλυκά σημεία του γυναικείου σώματος, το λαιμό και τα χέρια. Για το φετινό Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, «παντρέψτε» το white denim μαζί με το one shoulder top. Μπορείτε να επιλέξετε σχέδια με περισσότερες λεπτομέρειες, όπως φιόγκοι, φτερά ή sequins.

Bib collars

glam-top4.jpg
Image source: @camillecharriere

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες τάσεις της χρονιάς που πέρασε και μία από τις μεγαλύτερες για την επόμενη. Οι μπλούζες με τους oversized γιακάδες δε θα μπορούσαν να λείπουν από την τελευταία μέρα του έτους, καθώς έχουν την ικανότητα να σταθούν σε όλες τις περιστάσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Plus, έχετε τη δυνατότητα να επενδύσετε σ’ έναν αποσπόμενο έτσι ώστε να το προσθέτετε σε όποιο κομμάτι επιθυμείτε. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, συνδυάστε την με το αγαπημένο σας παντελόνι κι ένα it ζευγάρι υποδημάτων και δημιουργήστε ένα από τα πιο fashionable σύνολο του έτους.