fbpixel

Search icon
Search
Jeans & Boots: Αυτοί είναι οι πιο hot συνδυασμοί για τη φετινή σεζόν
STYLING TIPS

Jeans & Boots: Αυτοί είναι οι πιο hot συνδυασμοί για τη φετινή σεζόν

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα αγαπημένα σας κομμάτια και τους τρόπους που θα τα «παντρέψετε»


Όπως το αλάτι με το πιπέρι έτσι και οι μπότες με τα τζιν ανήκουν στα ζευγάρια που φτιάχτηκαν για να είναι μαζί. Είτε είστε λάτρεις των κλασικών σχεδίων στα jeans τόσο σε χρώμα όσο και σε γραμμή είτε προτιμάτε τα πιο σκούρα, υπάρχουν κάποια boot trends, τα οποία συνδυάζονται υπέροχα με το αγαπημένο σας κομμάτι και το φθινόπωρο είναι η ιδανική στιγμή για να πειραματιστείτε. Όταν αναζητάτε το «τέλειο» ζευγάρι μπότες, εμείς σας προτείνουμε να διαλέξετε εκείνο που ταιριάζει κατά βάση στον σωματότυπό σας αλλά και σε πλήθος denim pants. Για παράδειγμα, τα ankle boots ανήκουν σ’ αυτήν την κατηγορία κι έχουν την ικανότητα να σας συντροφεύουν σε πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις.

Οι μπότες έχουν πολύ σημαντική θέση στην ντουλάπα μας για την χειμερινή σεζόν του 2020 και αυτό έχει γίνει ξεκάθαρο από τώρα. Παρακάτω συγκεντρώσαμε 5 διαφορετικά boots styles που θα φαίνονται υπέροχα με τα τζιν παντελόνια καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν!

Combact boots

boots-jeans-2.jpg
Image source: @pepamack

Το στιλ στις μπότες που δεν κάνει διακρίσεις. Τα σχέδιά τους είναι πολλά και υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, κοψίματα και μήκη. Γι' αυτόν τον λόγο και οι περισσότερες γυναίκες έχουν τουλάχιστον ένα ζευγάρι στην κατοχή τους. Μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να δείχνετε υπέροχες. Επιλέξτε να τις συνδυάσετε μ΄ ένα straight leg jeans για να υπάρχει αρμονία στη σιλουέτα σας. Αν επιθυμείτε να πάτε το στιλ σας ένα βήμα παρακάτω και να είστε απόλυτα in fashion, μη διστάσετε να επενδύσετε σ’ ένα ζευγάρι sole boots.

Heeled knee-high boots 

boots-jeans-4.jpg
Image source: @lucywilliams02

Ένας εύκολος τρόπος για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Οι μπότες μέχρι το γόνατο μπορούν να σας χαρίσουν ύψος αλλά και πολύ στιλ. Συνήθως επιλέγουμε να τις φοράμε με λίγο πιο στενά παντελόνια. Λατρεύουμε την αντίθεση που μπορεί να δημιουργηθεί ανάμεσα σ’ ένα σκουρόχρωμο τζιν μαζί με μία πιο έντονη απόχρωση στις μπότες σας. Ένα it ζευγάρι μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμφάνισή σας γι' αυτό διατηρήστε τα υπόλοιπα κομμάτια σε «χαμηλές» εντάσεις, ώστε να λειτουργήσουν συμπληρωματικά. Μπορντό και μαύρο είναι πρώτα στις επιλογές μας αλλά αν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα κινηθείτε σε λευκούς ή μπεζ τόνους.

Square-toe boots

boots-jeans-5.jpg
Image source: @_jeanettemadsen_

Οι αγαπημένες μας fashionistas μας έχουν κάνει ξεκάθαρο ότι οι τετράγωνες μύτες είναι ένα από τα μεγαλύτερα microtrends της φετινής σεζόν. Μάλιστα όσο πιο τετραγωνισμένη είναι τόσο το καλύτερο. Προτιμήστε ankle square-toe boots και «παντρέψτε» τα με το flared jeans σας. Μάλιστα, για καλύτερο αποτέλεσμα είναι ιδανικό τα υποδήματά σας να έχουν και λίγο ύψος. Προσθέστε ένα πουκάμισο κι ένα oversized blazer και μόλις έχετε δημιουργήσει ένα all day look.

Cowboy boots

boots-jeans-1.jpg
Image source: @whowhatwear

Οι επιρροές από τη δεκαετία των ‘70s είναι ξεκάθαρες και τη φετινή σεζόν, γεγονός που κατατάσσει τις καουμπόικες μπότες στις πρώτες λίστες των επιλογών μας. Η αλήθεια είναι ότι χαρίζουν μ΄ έναν ιδιαίτερο τρόπο έντονο στιλ στις εμφανίσεις μας και μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμα και τα πιο απλά σύνολα. Έχετε τη δυνατότητα να φορέσετε το τζιν σας είτε μέσα από τις μπότες είτε από πάνω, ανάλογα με το τι σας αρέσει περισσότερο. Δημιουργήστε απλούς συνδυασμούς με το classic blue jeans και μαζί μ’ ένα λευκό πουκάμισο ή πουλόβερ για τις πιο κρύες μέρες. Δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα παραπάνω για να είστε stylish!

Hiking Boots

boots-jeans-3.jpg
Image source: @hannahcrosskey

Για όλες εσάς που αγαπάτε λίγο περισσότερο το απόλυτα casual style, αυτή η επιλογή θα είναι η αγαπημένη σας. Οι μπότες ορειβασίας θα μοιάζουν υπέροχα μ’ ένα τζιν παντελόνι σε φαρδιά γραμμή και που το τελείωμά του φτάνει μέχρι τον αστράγαλο. Κινηθείτε σε ουδέτερους τόνους, με λευκό παντελόνι και λίγο πιο σκούρα μπλούζα όπως το γκρι ή το καφέ. Η άνεσή τους θα σας κάνει να τις λατρέψετε και να μην μπορείτε να τις αποχωριστείτε.