fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Summer must-have: Οι πιο cool σαγιονάρες που μπορείτε να φορέσετε κι εκτός παραλίας

Μοντέρνες επιλογές για όλα τα γούστα και τις ώρες


Summer must-have: Οι πιο cool σαγιονάρες που μπορείτε να φορέσετε κι εκτός παραλίας

Η θερμοκρασία αυξάνεται συνεχώς και το καλοκαίρι μπαίνει όλο και πιο έντονα στην καθημερινότητά μας. Η πιο ζεστή, αλλά και πιο φωτεινή εποχή του χρόνου, εκτός από την ανανέωση που χαρίζει στην ψυχολογία και τη διάθεσή μας, φέρνει κι ένα μοναδικό update στη γκαρνταρόμπα μας. Οι ίσιες γραμμές, τα αέρινα υφάσματα και τα άνετα σχέδια είναι βασικά στοιχεία των καλοκαιρινών συλλογών. Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για τα shoes designs. Ένα από τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά σχέδια είναι χωρίς δεύτερη σκέψη, οι σαγιονάρες. Το άλλοτε flip flops μόνο για την παραλία ή για το σπίτι, έχουν κερδίσει επάξια μία σημαντική θέση και στα all day, city looks. 

Πρώτο πάντοτε στις επιλογές μας, το διάσημο και αγαπημένο brand IPANEMA, το οποίο είναι συνυφασμένο με το καλοκαίρι. Οι αυθεντικές σαγιονάρες, απευθείας από τη Βραζιλία, κάνουν την εμφάνισή τους για ακόμα ένα καλοκαίρι για να «ξεσηκώσουν» τα βήματά μας. Είναι πλέον γεγονός ότι η IPANEMA είναι ορισμός του καλοκαιριού, της ζωντάνιας, του ήλιου και των διακοπών. Άλλωστε, η Βραζιλία, από όπου προέρχεται είναι η χώρα του κεφιού γι' αυτό και κανείς δε μπορεί να αντισταθεί στην τεράστια ποικιλία που διαθέτει. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι ότι αποτελεί μία μεγάλη έκπληξη κάθε χρόνο και κάθε καινούρια σεζόν ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε τα καινούρια σχέδια.

The sustainability

eswteriki-eksofullo-1.jpg

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε, πως δεν είναι μόνο η αισθητική και η ποιότητα που την κάνουν να ξεχωρίζουν. Ένα πολύ σημαντικό «βήμα» που έχει κάνει το brand τα τελευταία χρόνια είναι ότι έχει στρέψει την προσοχή του και στην προστασία του περιβάλλοντος, δείχνοντας πολύ μεγάλο σεβασμό και ευαισθητοποίηση. Η collection αποτελείται από σχέδια από 100% ανακυκλώσιμα υλικά και φιλικά προς το περιβάλλον, με διεθνείς πιστοποιήσεις. Είναι η νέα τάση που κυριαρχεί στο χώρο της μόδας γενικότερα, και είναι πολύ σημαντική η στήριξη της βιωσιμότητας. Και η ΙΡΑΝΕΜΑ πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον ευαίσθητο τομέα. Μόδα και σεβασμός στο περιβάλλον μπορούν να προχωρήσουν παράλληλα για ένα πιο πράσινο μέλλον.

The designs

summer-1.jpg


Όπως σε κάθε συλλογή, έτσι και σ’ αυτήν τα σχέδια είναι πολλά για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, ακόμα και των πιο απαιτητικών. Τα χρώματα κατέχουν μία πολύ σημαντική θέση στις τάσεις του φετινού καλοκαιριού και σε περίπτωση που λατρεύετε τις μονοχρωμίες θα συναντήσετε μοναδικές αποχρώσεις που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Έντονοι και δυναμικοί τόνοι, όπως είναι το όπως το κοραλί, το κίτρινο, το πετρόλ αλλά και πιο ουδέτεροι όπως της πούδρας, του χαλκού, του μπεζ και φυσικά του πάντα διαχρονικού μαύρου, σας περιμένουν να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Για όλες εσάς που κρύβετε μία πιο «παιχνιδιάρικη» διάθεση, δε θα μπορείτε να αντισταθείτε στα printed designs.

Εκτός όμως από τις all time classic flip flops, η συλλογή περιλαμβάνει και άλλα σχέδια που θα κάνουν τη διαφορά. Θα συναντήσετε σαγιονάρες με φάσα, οι οποίες αποτελούν must-have τους φετινούς καλοκαιρινούς μήνες και θα τις βρείτε τόσο σε φαρδιά όσο και σε πιο στενή εκδοχή. Από την άλλη πλευρά θα βρείτε και flat πέδιλα, τα οποία μπορείτε να τα φορέσετε όλες τις ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ακόμα και στις εμφανίσεις σας στο γραφείο ή για ποτό με φίλους. Όποιο σχέδιο και να διαλέξετε θα ξετρελαθείτε!

How to wear it

Classic way

ss2021-ipanema-032-new.jpg


Για εμφανίσεις all day long, οι οποίες θα μπορούν να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων, δεν έχετε παρά να συνδυάσετε το αγαπημένο σας ζευγάρι, με το καθημερινό σας τζιν παντελόνι και ένα t-shirt. Άνετο, ευέλικτο και πρακτικό, πρόκειται για ένα σύνολο που δε θα μπορείτε να αποχωριστείτε. Αφήστε τα πέδιλά σας να κυριαρχήσουν και χρησιμοποιήστε τα υπόλοιπα κομμάτια συμπληρωματικά.

Office looks

ss2021-ipanema-039-new.jpg


Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, τα νέα σχέδια της IPANEMA είναι ιδανικά και για τις πρωινές εμφανίσεις σας στο γραφείο. Για να δημιουργήσετε ένα ασφαλές και άκρως καλοκαιρινό σύνολο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ταιριάξετε τις σαγιονάρες σας μ’ αέρινο φουστάνι. Προτιμήστε το φόρεμά σας να είναι σε έντονη απόχρωση και τα παπούτσια και η τσάντα σας σε φωτεινούς τόνους, όπως το λευκό.

Casual way

ss2021-ipanema-004-new.jpg


Αν επιθυμείτε να διατηρήσετε μία χαλαρή διάθεση για τις πρωινές σας βόλτες, τα flip flops είναι μονόδρομος. Επιλέξτε ένα co-ord, είτε skirt & top, είτε pants & top και «παντρέψτε» το με ένα υπέροχο ζευγάρι από bold flip flops. Η διχρωμία στις σαγιονάρες σας θα σας χαρίσει extra bonus.

Παρακολουθήστε το ανατρεπτικό βίντεο της νέας καμπάνιας παρακάτω:

Info

Official Site: adamsshoes.gr

Facebook: Ipanema Greece

Instagram: @ipanema_greece

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Αθήνα 210 9024435

Θεσσαλονίκη 2310 682222

Κύπρος 357 22 346151