fbpixel

Search icon
Search
Είστε fashion addict; Οι πιο δημοφιλείς νέες σειρές που πρέπει να παρακολουθήσετε
ARTS & CULTURE

Είστε fashion addict; Οι πιο δημοφιλείς νέες σειρές που πρέπει να παρακολουθήσετε

Με εμφανίσεις όλων των εποχών που θα λατρέψετε


Οι σειρές σε διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Ιδιαίτερα με την εμφάνιση της πανδημίας και την παραμονή μας στο σπίτι αυτός το είδος ψυχαγωγίας αυξήθηκε ακόμα περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι πλέον οι κατηγορίες ποικίλουν έτσι ώστε να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. 

Σήμερα, θα αναφερθούμε στις σειρές που κάθε fashion lover θα λατρέψει. Υπάρχουν πολλές και διαχρονικές όπως το γνωστό σε όλους Sex and the City που ετοιμάζεται να κάνει ένα δυναμικό come back, αλλά η χρονιά που πέρασε μας χάρισε πλήθος από fashionable moments, τόσο με την εμφάνιση νέων σειρών όσο και με τη συνέχεια παλαιότερων, αγαπημένων. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και μάθετε όλες τις stylish series που πρέπει να παρακολουθήσετε οπωσδήποτε αν αγαπάτε τη μόδα!

Bridgerton

fashion-series-5.jpg

Η ολοκαίνουρια σειρά της διάσημης διαδικτυακής πλατφόρμας του Netflix έχει εντυπωσιάσει τους πάντες. Αν λοιπόν δεν έχετε δει μέχρι τώρα το Bridgerton, ήρθε η στιγμή. Μία σειρά εποχής που διαδραματίζεται στο Λονδίνο και αφορά την ελίτ και τη ζωή αυτής. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν τονίσει επανειλημμένα ότι πρόκειται για μία ανάμειξη Jane Austin με Gossip Girl. Αν είστε λάτρεις των κουστουμιών εποχής τότε είμαστε σίγουρες ότι θα σας μαγέψει. Μοναδικά υφάσματα και καταπληκτικές σιλουέτες είναι αυτά που ξεχωρίζουν. Μάλιστα δεν εντυπωσιάζουν μόνο τα γυναικεία κοστούμια αλλά τα βλέμματα μαγνητίζουν και τα αντρικά. Η σειρά έχει ολοκληρώσει την πρώτη της σεζόν ενώ περιμένουμε με αγωνία και τη δεύτερη, η οποία έχει ανακοινωθεί και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.  

The Undoing 

fashion-series-cover.jpg

Σάλο έχει προκαλέσει η mini σειρά μυστηρίου που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό στο HBO. Αποτελείται από 6 επεισόδια και πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ μυστηρίου με πρωταγωνιστές τους Nicole Kidman ως Grace Fraser και τον Hugh Grant ως Jonathan Fraser. Είναι βασισμένο στο βιβλίο "You Should Have Known" του Jean Hanff Korelitz. Εκτός όμως από την πλοκή, η σειρά έχει εντυπωσιάσει και με τις στιλιστικές επιλογές της πρωταγωνίστριας. Αν και βασίζονται σε πιο κλασικές και ίσιες γραμμές, ταιριάζουν υπέροχα στη μοναδική Nicole Kidman. Βλέποντας τη σειρά θα παρατηρήσετε κάποια it items που επιλέγει, τα οποία είναι αυτά που κάνουν και τη διαφορά.

The Morning Show 

fashion-series-4.jpg
Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά στα τέλη του περασμένου έτους από τη διαδικτυακή πλατφόρμα της Apple+ TV. Η Jennifer Aniston κέρδισε τις εντυπώσεις ως πρωταγωνίστρια. Ενσαρκώνει το ρόλο μίας πετυχημένης δημοσιογράφου και παρουσιάστριας μιας καθημερινής πρωινής ενημερωτικής εκπομπής, όπως είναι και ο τίτλος της σειράς, η οποία πρέπει να διαχειριστεί ξαφνικά το σκάνδαλο που ξεσπά εναντίον του επί 15 χρόνια συνεργάτη και καλύτερου της φίλου, Mitch Kessler. Μπορεί λόγω του σεναρίου τα κομμάτια να βασίζονται σε μία πιο preppy, sophistcates και minimal αισθητική, αλλά μας αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι για να είναι μία γυναίκα stylish, δε χρειάζεται να κάνει πάντα «φασαρία». 

The Duchess

fashion-series-3.jpg

Ένα από τα τελευταία κωμικά δράματα του Netflix που κέρδισε πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον μας. Από τα φτερωτά PJ έως τα καλσόν με μοτίβα και τα headbands, η Katherine Ryan θα μπορούσε να θεωρηθεί πολύ εύκολα η βρετανική «απάντηση» στην Carrie Bradshaw. Στιλιστικά τη σειρά έχει επιμεληθεί η  Jennifer Michalski-Bray, η οποία έχει συνεργαστεί και με τους Joely Richardson, Kerry Washington και The Fall's Gillian Anderson. Έχει συμμετάσχει και στην απόλυτη fashion σειρά Gossip Girl, η οποία έχει αποτελέσει έμπευση για πάρα πολλές γυναίκες. 

The Crown 

fashion-series-1.jpg

Αν και έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στη σειρά The Crown και κυρίως στη τρίτη σεζόν που προβλήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο λόγω της εμφάνισης της Πριγκίπισσας Diana, δε γίνεται να μην τονίσουμε τις φανταστικές στιλιστικές επιλογές όλων των ρόλων. Μπορεί η Lady D να αποτελεί το απόλυτο fashion icon, αλλά αν δείτε τη σειρά από την αρχή και λίγο πιο προσεκτικά θα λατρέψετε όλες τις δημιουργίες, όπως αυτές που φοράει η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα. Η παραμονή μας στο σπίτι είναι ευκαιρία για να κάνετε ένα "μαραθώνιο" του The Crown και να το δείτε από λίγο διαφορετική οπτική.