fbpixel

Search icon
Search
Inspired looks: Οι πιο iconic μεταμφιέσεις των διασήμων για το Halloween
STYLE PEOPLE

Inspired looks: Οι πιο iconic μεταμφιέσεις των διασήμων για το Halloween

Τις οποίες μπορείτε εύκολα να αντιγράψετε!


Αν και η ημέρα του Halloween, της αγαπημένης παράδοσης των Αμερικανών, κρύβει στην πραγματικότητα κάτι το σκοτεινό και το τρομακτικό, τις τελευταίες δεκαετίες έχει μετατραπεί σε ένα γιορτινό γεγονός. Θα λέγαμε, μάλιστα, ότι αποτελεί αφορμή για τους celebrity να τιμήσουν τον αγαπημένο τους τηλεοπτικό ή κινηματογραφικό χαρακτήρα ή ακόμα και να μιμηθούν κάποιους star.

Η επιρροή του Halloween έχει φτάσει και στη χώρα μας και εμείς συλλέξαμε μερικά από τα πιο fashionable κοστούμια των stars για να αντλήσετε ιδέες!

Amal Clooney – 70's persona

e6d61e3a6ae7847f37627a898630d4a5.jpg

Η Amal Clooney είναι εξοικειωμένη με τις τάσεις της μόδας και οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί στο πλευρό του συζύγου της μας το έχουν αποδείξει. Στο Halloween party που διοργάνωσε ο George Clooney με θέμα τη δεκαετία των 70's το 2017, η επιτυχημένη δικηγόρος κέρδισε όλες τις εντυπώσεις χάρη στο εντυπωσιακό strapless jumpsuit που διάλεξε για τη βραδιά. Η ίδια υιοθέτησε όλα τα trends της δεκαετίας: παγέτα, έντονα χτενίσματα, μεγάλα αξεσουάρ και φαρδιά μπατζάκια.

Cher – Cleopatra

0ef775313d4d1bac66364a6b2e780176.jpg

Το απόλυτο fashion icon! Το εκκεντρικό στιλ της Cher καταλαμβάνει ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της μόδας και έχει εμπνεύσει αρκετές celebrity ανά τα χρόνια (βλ. Kim Kardashian-West). Για τη μεταμφίεση της σε βασίλισσα Κλεοπάτρα το 1988 επέλεξε ένα see-through φόρεμα με παγιέτες, το οποίο συνδύασε με μία oversized περούκα με το signature κούρεμα της βασίλισσας.

Iggy Azalea – Cruella de Vil

vevohalloweenshowcasearrivalsv6bijltte5px.jpg

Η Cruella de Vil είναι ένας χαρακτήρας που αναμένεται να κυριαρχήσει στο φετινό Halloween, λόγω της ομώνυμης ταινίας που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. H τραγουδίστρια Iggy Azalea ενσάρκωσε την πιο στιλάτη villain των ταινιών της Disney μέσα από ένα μονόχρωμο σύνολο με διαφορετικά patterns, το οποίο ολοκλήρωναν το φλογερό κόκκινο κραγιόν με τις ασορτί γόβες και, φυσικά, η ασπρόμαυρη περούκα -σήμα κατατεθέν της Cruella. Αξίζει, επίσης, να αναφερθούμε στα αξεσουάρ που επέλεξε η ίδια, όπως τη μαύρη ζώνη με τις μεταλλικές λεπτομέρειες και τα λευκά σατέν γάντια.

Karolina Kurkova – Flapper girl

0fd489eca5df29dc2822804fffc13cb3.jpg

Τα flapper girls της δεκαετίας του ’20 είναι ίσως το πιο σικάτο Halloween κοστούμι. Έχουμε δει αρκετές παραλλαγές της συγκεκριμένης αμφίεσης, ωστόσο ξεχωρίσαμε αυτήν της Karolina Kurkova από το 2002. Το μοντέλο αποτύπωσε την επαναστατικότητα, το δυναμισμό και το σέξι στοιχείο εκείνων των γυναικών, επιλέγοντας ένα ασύμμετρο maxi metallic φόρεμα σε ασημί και χρυσούς τόνους. Η ίδια έδωσε, επίσης, βάση στις λεπτομέρειες, όπως τα αξεσουάρ και το έντονο μακιγιάζ σε συνδυασμό με τα σγουρά μαλλιά, ενώ τα μαύρα πέδιλα που φόρεσε έδιναν μια πιο σύγχρονη νότα στο look.

Demi Moore – Gomez Addams

0bef08724bdf30b3d4231dc68b63e0c7.jpg

Μια εναλλακτική μεταμφίεση από τα 90's που έχει μείνει στην ιστορία και ταιριάζει απόλυτα στο σήμερα. Η Demi Moore προσέγγισε με το δικό της τρόπο τη γνωστή οικογένεια Addams, ενσαρκώνοντας έναν ανδρικό χαρακτήρα. Για τη μεταμφίεση της σε Gomez Addams επέλεξε ένα μαύρο τύπου ανδρικό κοστούμι μαζί με ένα μπορντό πουκάμισο. Η ηθοποιός πρόσθεσε μία τελική πινελιά, το μπλε φουλάρι, δίνοντας, έτσι, ένα unisex χαρακτήρα στο look. Μη διστάσετε να το τολμήσετε και να αναδείξετε τα oversized κοστούμια σας, που είναι και η απόλυτη τάση του φθινοπώρου!

Cindy Crawford – Marilyn Monroe

f6d30cc4d16f989f40b45d5f362cc0b5.jpg

Η Marilyn Monroe έχει αναδειχθεί σε σύμβολο της pop κουλτούρας, λόγω της προσωπικότητας και του στυλ της, το οποίο έχουν μιμηθεί αρκετές celebrity στο παρελθόν. Ανάμεσα σε αυτές και η Cindy Crawford, η οποία παρουσίασε μία elegant εκδοχή της σύγχρονης Marilyn, φορώντας ένα στενό λευκό φόρεμα με κρυστάλλους, λευκά πέδιλα και, φυσικά, το αγαπημένο κόκκινο κραγιόν της ηθοποιού.

Bella Hadid – Lydia Deetz (Beetlejuice)

0964f213fa8adccb39d21bee56d425a7.jpg

Ο τίτλος της πιο πιστής αντιγραφής κινηματογραφικού χαρακτήρα ανήκει δικαιωματικά στη Bella Hadid. Το μοντέλο εμπνεύστηκε από τη Halloween ταινία του Tim Burton, Beetlejuice, και συγκεκριμένα από το ρόλο της Lydia Deetz (Winona Ryder), για να παρευρεθεί στο party της Heidi Klum το 2018. Το κόκκινο φόρεμα με το τούλι της εταιρείας Sylvio και τα μαύρα δερμάτινα μποτάκια, σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα αξεσουάρ, το έντονο μακιγιάζ και το εκκεντρικό hairstyle δημιούργησαν το πιο fashionable punk look. Όποιο κοστούμι και να επιλέξετε μην ξεχάσετε να προσθέσετε το χαμόγελο και τη θετική σας διάθεση!

Happy Halloween!