fbpixel

Search icon
Search
Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της, Jack Brooksbank, έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί
PEOPLE & MOMENTS

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της, Jack Brooksbank, έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του γιου τους


Υπέροχα είναι τα νέα που έρχονται κατευθείαν από το Παλάτι του Buckingham αφού, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσα Ευγενία, έφερε πριν από μερικές ώρες στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Jack Brooksbank. Είναι ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3 κιλών και 600 γραμμαρίων, ενώ την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Ευγενία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Μέσα από μια τρυφερή φωτογραφία που αναρτήθηκε, το χαρμόσυνο γεγονός έγινε ευρέως γνωστό, με τους γονείς της νέας μητέρας, πρίγκιπας Andrew και Δούκισσα Sarah, αλλά και η Βασίλισσα Ελισάβετ δηλώνουν ενθουσιασμένοι, μιας και περίμεναν αυτήν τη στιγμή με τεράστια ανυπομονησία. Στο στιγμιότυπο, τόσο η πριγκίπισσα Ευγενία όσο και ο σύζυγός της, κρατάνε με τον πιο γλυκό τρόπο το χεράκι του γιού τους, μερικά λεπτά αφού ήρθε στον κόσμο.

1-zZPMu.jpg

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο που ανακοινώθηκε επίσημα το γεγονός πως το νέο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί -πάλι από την ίδια την πριγκίπισσα Ευγενία-, το Παλάτι και όλα τα μέλη εξέφρασαν από την πρώτη κιόλας στιγμή τον ενθουσιασμό τους, ενώ λίγο μετά τη γέννηση του μωρού -του νεότερου μέλους της βασιλικής οικογένειας-, δήλωσαν δημόσια:


«Η Αυτού Μεγαλειότης, πριγκίπισσα Ευγενία έφερε στον κόσμο με ασφάλεια έναν γιο, στο νοσοκομείο του Portland. Ο σύζυγός της, Jack Brooksbank, ήταν παρών. Η Βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο Δούκας της Υόρκης, η Sarah, η Δούκισσα της Υόρκης, έχουν ενημερωθεί και χαίρονται με τα νέα. Αυτό είναι το πρώτο εγγόνι της Δούκισσας της Υόρκης και το ένατο εγγόνι για τη Βασίλισσα και τον Δούκα του Εδιμβούργου. Η Αυτού Μεγαλειότης και το παιδί της είναι καλά».

Love Story

image.jpg


Περισσότερο ευτυχισμένοι από ποτέ άλλοτε, τόσο η Ευγενία όσο και ο Jack, είναι πλέον νέοι γονείς, δείχνουν εξαιρετικά ερωτευμένοι και ο γιος του ήρθε για να συμπληρώσει την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλο. Με τον ερχομό του μωρού να είναι αυτό που περίμεναν εδώ και μήνες, η κοινή τους πορεία φαντάζει ένα όνειρο και αυτή είναι μόνο η αρχή για ένα λαμπρό μέλλον γεμάτο χαρές που ανοίγεται μπροστά τους!

Δεν ξεχνάμε, μάλιστα, πως το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και ο γάμος τους έγινε τον Οκτώβριο του 2018 στο Κάστρο του Windsor. Σε μια άκρως εντυπωσιακή τελετή γεμάτη κόσμο και χαραγμένα χαμόγελα στα πρόσωπα όλα, η νύφη φορούσε ένα πραγματικά παραμυθένιο νυφικό με ανοιχτή πλάτη που αποκάλυπτε την ουλή από την εγχείρηση που είχε κάνει για σκολίωση, θέλοντας έτσι να περάσει ένα μήνυμα συμπαράστασης σε όποιον αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα, απενοχοποιώντας τις «ατέλειες» που μπορεί να έχει κανείς και κάνοντάς τες μέρος της προσωπικότητας του εκάστοτε ανθρώπου.