fbpixel

Search icon
Search
Η νέα fashion συνεργασία της Shakira που θα σας συναρπάσει
FASHION NEWS

Η νέα fashion συνεργασία της Shakira που θα σας συναρπάσει

Η Ipanema παρουσιάζει τα νέα σχέδια για το Καλοκαίρι 2024, μαζί με τη διάσημη Λατίνα τραγουδίστρια και επιχειρηματία


Οι fashion συνεργασίες μεταξύ brands και A-listers είναι πάντα exciting, και στη συγκεκριμένη περίπτωση ένα είδωλο της pop κουλτούρας βάζει την υπογραφή του σε μια brand new συλλογή που θα μας συνοδεύει παντού το ερχόμενο καλοκαίρι - και όχι μόνο. 

Η Ipanema είναι χρόνιος σύμμαχος των πιο ξέγνοιαστων summer days με τις αυθεντικές σαγιονάρες απευθείας από τη Βραζιλία που έχει μετατραπεί στο it item και είναι εδώ για να ανανεώσει τα βήματα σας. Διαχρονικά και απαραίτητα, τα σανδάλια και τα flip-flops δεν πρέπει να απουσιάζουν από καμία fashion-conscious γκαρνταρόμπα.

Το brand, λοιπόν, ανακοινώνει μια άνευ προηγουμένου συνεργασία με μια από τις πιο σημαντικές γυναίκες της pop σκηνής, τη Shakira. Εκτός από τη μοναδική της φωνή, τις αξέχαστες επιτυχίες της και τις εντυπωσιακές χορευτικές της κινήσεις, η Shakira είναι επίσης γνωστή για την επιχειρηματική και φιλανθρωπική της δράση, ενσωματώνοντας τις βασικές αξίες του brand Ipanema: γυναικεία ενδυνάμωση, εκτίμηση για την καθημερινότητα, ενθάρρυνση της αυτονομίας και της επαγγελματικής ηγεσίας και έμπνευση για συνεχή πρόοδο.

05.jpg

Η Shakira θα είναι το πρόσωπο του brand Ιpanema την ερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν, συμμετέχοντας σε μια αποκλειστική παγκόσμια καμπάνια. Γιορτάζοντας τη θηλυκότητα μέσα από τη μόδα και τις νέες τάσεις, η Ipanema παρουσιάζει τα νέα της σχέδια, εστιάζοντας στη συλλογή "Ipanema Sempre Nova", με πέντε μοντέλα σε flip flops, flat σανδάλια και πλατφόρμες.

Μια τέτοιου είδους συνεργασία μας φαίνεται φυσική, καθώς ο ρόλος της Shakira ως καλλιτέχνης, επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος ευθυγραμμίζεται με τις βασικές αξίες της μάρκας για την ενδυνάμωση των γυναικών, τον εορτασμό της καθημερινής αποφασιστικότητας και την έμπνευση για ταξίδι προς την αυτογνωσία.

Είναι πλέον ευρέως γνωστό και απόλυτα in fashion πως τα υποδήματα παραλίας, φοριούνται άψογα και έξω, με εντυπωσιακά prints, μεταλλικά τελειώματα, μονόχρωμα σχέδια, σε παστέλ και έντονες αποχρώσεις αλλά και πιο toned down χρωμάτων όπως της πούδρας, του μπεζ και φυσικά του πάντα κλασικού μαύρου. Θα αναδείξουν με ένα toned down στιλ όλα τα summer outfits και θα σας συνοδέψουν με άνεση και στιλ. 

01-9menj.jpg

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω αυτή τη συνεργασία και να ενώσω τις δυνάμεις μου με την Ipanema, σε μια καμπάνια που επιδιώκει να αναδείξει τις γυναικείες διαδρομές και μεταφέρει ένα σημαντικό μήνυμα για όλες τις γυναίκες να δίνουν αξία σε κάθε βήμα που κάνουν τόσο προς τον εαυτό τους όσο και προς τα όνειρά τους». λέει η Shakira.

"Η Ipanema Sempre Nova έρχεται με μεγάλες προσδοκίες, καθώς προσφέρει μοντέρνα σχέδια, πάντα σύμφωνα με το λαμπερό βραζιλιάνικο DNA του brand. Η νέα collection κυκλοφόρησε πρόσφατα στην παγκόσμια αγορά και εμφανίζεται ήδη στα κορυφαία trends. Γι' αυτό πιστεύουμε ότι μπορούμε να ενισχύσουμε αυτή τη παγκόσμια δυναμική. Εδώ έρχεται η Shakira, μια γυναίκα που επικοινωνεί με το κοινό της σε διάφορες γλώσσες, καλλιτεχνικό περιβάλλον και ανθρωπιστικές δράσεις. Είναι μια προσωπικότητα που, όπως η Ipanema, ακτινοβολεί αυτή την ηλιόλουστη γυναικεία δύναμη, " λέει ο Alexandre Gastaldello, Διευθυντής Εξαγωγών της Grendene.

Info

Official Site: adamsshoes.gr

Facebook: Ipanema Greece

Instagram: @ipanema_greece

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Αθήνα 210 9024435

Θεσσαλονίκη 2310 682222

Κύπρος 357 22 346151