fbpixel

Search icon
Search
FASHION NEWS

Η νέα συγκλονιστική art συνεργασία του οίκου Louis Vuitton είναι γεγονός

Μια μοναδική συλλογή που φέρει την υπογραφή του Ελβετού καλλιτέχνη, Urs Fischer, και πρόκειται να μας απασχολήσει


Η νέα συγκλονιστική art συνεργασία του οίκου Louis Vuitton είναι γεγονός

Μια νέα, μοναδική συνεργασία του οίκου Louis Vuitton μόλις κυκλοφόρησε αναμένεται να γίνει το όνειρο κάθε fashionista. Αυτή τη φορά με τον διάσημο Ελβετό σύγχρονο καλλιτέχνη Urs Fischer που αναδεικνύει το παιχνιδιάρικο, τολμηρό δημιουργικό όραμά του και την πληθωρική φύση του μεταλλάσσοντας τα λουλούδια του Monogram και τα αρχικά LV σε χειρόγραφες εκδόσεις που θυμίζουν σκίτσα και ο ίδιος αποκαλεί "memory sketches". Τα μοτίβα της συλλογής "Louis Vuitton x Urs Fischer" μοιάζουν να είναι βγαλμένα από όνειρο κι έχουν προσαρμοστεί σχολαστικά στα κομμάτια της τόσο ιδιαίτερης συλλογής.

louis-vuitton-x-urs-fichernewsletteren1.jpg


Διαθέσιμη σε δύο χρώματα, μαύρο και κόκκινο και μαύρο και άσπρο, το νέο Monogram είναι το βασικό διακοσμητικό μοτίβο της συνεργασίας και γίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό χάρη για τη δημιουργία επιπλέον υφής και ανάγλυφης αφής σε βελούδινο υλικό. Η συλλογή κυκλοφορεί στα καταστήματα Louis Vuitton παγκοσμίως τον Ιανουάριο του 2021.

Με τον Ελβετό νεωτεριστή καλλιτέχνη Urs Fischer συνεργάστηκε ο οίκος Louis Vuitton για τη συλλογή "Louis Vuitton x Urs Fischer”, που μόλις κυκλοφόρησε. Ο καλλιτέχνης δούλεψε πάνω στο singature Monogram του γαλλικού οίκου εφαρμόζοντας την πληθωρική και παραμορφωτική οπτική των γλυπτών του στα αρχικά LV και τα λουλούδια του κλασικού μονογράμματος και δημιούργησε τις ζωγραφισμένες στο χέρι μοντερνιστικές εκδοχές τους που αποκαλεί "memory sketches". Το αποτέλεσμα είναι μία σειρά από μοτίβα που μοιάζουν βγαλμένα από οφθαλμαπάτη και όνειρα, και τα οποία συνοδεύουν τα κομμάτια της ολοκληρωμένης αυτής συλλογής.

louis-vuitton-x-urs-fichernewsletteren.jpg


Διαθέσιμο σε δυο χρωματικές εκδοχές, σε μαύρο, άσπρο και μαύρο, κόκκινο, το νέο Monogram αποτελεί το διακοσμητικό μοτίβο-κλειδί αυτής της συνεργασίας και συνοδεύει όλα τα κομμάτια της collection, από τις ready-to-wear δημιουργίες μέχρι τα αξεσουάρ και τα παπούτσια. Μαζί έρχονται και 7 special edition τσάντες, τις Keepall, Cabas, Onthego, Neverfulls, Speedys, Pochettes Accessoires και μία beauty case. Στις τσάντες, πέρα από τη χρήση υλικού που μοιάζει με βελούδο για να κάνει πιο απαλή την αίσθηση, στο Monogram έχει εφαρμοστεί η tuffetage τεχνική που δημιουργεί μια 3D διάσταση και κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή την αίσθηση.

louis-vuitton-x-urs-fichernewsletteren2.jpg


Η συλλογή "Louis Vuitton x Urs Fischer" αποτελεί μια μοναδική παρουσίαση της δουλειάς του Urs Fisher, αλλά και της δέσμευσης που ανέλαβε η Louis Vuitton απέναντι στις τέχνες.

Τhe Items

1

Louis Vuitton x Urs Fischer

2

Louis Vuitton x Urs Fischer

3

Louis Vuitton x Urs Fischer

4

Louis Vuitton x Urs Fischer

5

Louis Vuitton x Urs Fischer

6

Louis Vuitton x Urs Fischer

7

Louis Vuitton x Urs Fischer

8

Louis Vuitton x Urs Fischer

Info: Η συλλογή κυκλοφορεί παγκοσμίως στα καταστήματα της Louis Vuitton.