fbpixel

Search icon
Search
Η νέα γαστρονομική άφιξη στην Ποτίδαια στη Χαλκιδική προσφέρει την απόλυτη εμπειρία γαλήνης και πολυτέλειας
MAGAZINE

Η νέα γαστρονομική άφιξη στην Ποτίδαια στη Χαλκιδική προσφέρει την απόλυτη εμπειρία γαλήνης και πολυτέλειας

Το Azzure είναι πάντα έτοιμο να φιλοξενήσει τις πιο ιδιαίτερες καλοκαιρινές στιγμές μας


Ήρθε να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία γαλήνης και πολυτέλειας, στην οποία παρασυρθήκαμε με πάθος από την πρώτη στιγμή. Από το πρωί έως το βράδυ, το Azzure μάς υποδέχεται στο εξαίσιο περιβάλλον του, πάντα έτοιμο να φιλοξενήσει τις πιο ιδιαίτερες καλοκαιρινές στιγμές μας.

Επισκεφθήκαμε τη νέα άφιξη στην Ποτίδαια και... αμέσως μαγευτήκαμε από την ονειρική θέα του ουρανού που αγγίζει τη θάλασσα, μια εικόνα που ενέπνευσε και το όνομά του. Το Azzure κατατάχθηκε αμέσως ως το καλύτερο περιβάλλον για καφέ, brunch, απολαυστικό σούσι και ποτό στη Χαλκιδική, ένας ιδανικός χώρος για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα, απολαμβάνοντας την εκπληκτική ενέργεια ενός μοναδικού και γαλήνιου περιβάλλοντος.

dsc-0269-edit.jpg

Στο Azzure μάς κέρδισαν... τα vibes γαλήνης, πολυτέλειας και αποσύνδεσης που σου χαρίζει μεμιάς. Προσφέρει μια ατμόσφαιρα όπου η ηρεμία και η χαλάρωση κυριαρχούν, μαζί με την προσεγμένη αισθητική και εξυπηρέτηση.

Από το μπαρ του απολαύσαμε... μοναδικές και ιδιαίτερες αλχημείες που συνδυάζουν υψηλής ποιότητας υλικά με δημιουργικότητα και φαντασία. Πολύ ιδιαίτερα, τα cocktails που μιξάρουν οι bartenders αναδεικνύουν γεύσεις και αρώματα από τη φύση. Σε συνδυασμό με το ανεπανάληπτο σούσι που αποτελεί το πιο δυνατό σημείο του, το Azzure είναι ο χώρος όπου μπορείς να χαρείς μοναδικές στιγμές με την παρέα.

dsc-0930-edit.jpg

Για early drinks, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε εδώ... φρέσκες και δροσερές προτάσεις, όπως τα ελαφριά cocktails με φρούτα που ετοιμάζουν. Πιο αργά, οι επιλογές περιλαμβάνουν πιο σύνθετα και βαθιά γευστικά cocktails, με έντονα αρώματα και μοναδικούς συνδυασμούς, ιδανικά για να συνοδεύσουν τη χαλάρωση της βραδιάς και τη μαγευτική θέα του ηλιοβασιλέματος.

Hot details
dsc-0273-edit.jpg

Από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, η κουζίνα προσφέρει υπέροχα πιάτα, όπως tuna roll, salmon avocado roll, γαρίδες tempura και άλλες πολλές ξεχωριστές γεύσεις. Επίσης, η κάβα του Azzure αποκαλύπτει μια μεγάλη ποικιλία από εκλεκτά κρασιά που μπορείτε να απολαύσετε.

Info: Ποτίδαια Χαλκιδικής, τηλ.: 2373 041127 Facebook: @azzure.potidaia | Instagram: @azzure_potidaia

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024