fbpixel

Search icon
Search
Η κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη που εξάγει υψηλή τεχνογνωσία και έργα σε όλη την Ελλάδα
INTERIORS

Η κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη που εξάγει υψηλή τεχνογνωσία και έργα σε όλη την Ελλάδα

Η εταιρεία «Αναδομώ» δημιουργεί το αύριο στην καλύτερη εκδοχή του


Με πάνω από 14 χρόνια εμπειρίας και 3,500 εκτελεσμένα έργα, η Αναδομώ έχει καταφέρει να αριστεύσει ως μία από τις πιο αναγνωρισμένες κατασκευαστικές εταιρίες της χώρας. Με πολυάριθμα επιτυχημένα projects στον τομέα των κατασκευών αλλά και πρωτοπόρος στις ανακαινίσεις, έχει καταφέρει να αναδείξει την υψηλή τεχνογνωσία της έως και την Κρήτη, με πέντε εν εξελίξει αυτή την στιγμή έργα στο νησί. Με απόλυτο επαγγελματισμό και θέτοντας ως διαχρονική προτεραιότητα την ποιότητα της κατασκευής, αλλά πάντα με γνώμονα την έγκαιρη παράδοση του έργου, εγγυάται ένα άριστο και γρήγορο αποτέλεσμα. 

Εξελίσσοντας το αύριο στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του

20210527-102810311.jpg
Νίκος Κωνσταντινίδης

Ο ιδρυτής της εταιρείας Νίκος Κωνσταντινίδης έχει μοιραστεί το όραμά του με την υπόλοιπη ομάδα, αναπτύσσοντας συνολικά τον όμιλο σε αξίες όπως η αλληλεγγύη και η ειλικρίνεια. Τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με την αριστεία στην τεχνική γνώση και τους έμπειρους -ο καθένας στον τομέα τους- επαγγελματίες του είδους κάνουν πραγματικότητα το όραμα αυτό, δημιουργώντας έναν μοναδικό οργανισμό με βασικές αρχές την ταχύτητα και την ποιότητα.

Η Αναδομώ έχει αφήσει στίγμα της στο σήμερα με εκατοντάδες μεγάλα έργα που ξεπερνούν τα όρια της Θεσσαλονίκης, και αγγίζουν κάθε γωνιά της Ελλάδας, με σημαντική παρουσία πρόσφατα στην Κρήτη, και με προορισμό το «αύριο», σχεδιάζοντας και δομώντας το στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του. 

Η διαχείριση και η υποστήριξη του σχεδιασμού σε κάθε είδους έργο 

likotinara-3.jpg

Θέλοντας πάντα να παραδίδει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η Αναδομώ ξεχωρίζει για έναν εξαιρετικό κατασκευαστικό βραχίονα, που θα σας εξασφαλίσει την πιο αποτελεσματική επίβλεψη: έμπειρο μηχανικό για κάθε τύπου κατασκευαστικό έργο, που συνοδεύεται από μια ομάδα υποστήριξης σχεδιασμού και διαχείρισης του έργου. Και φυσικά, ό,τι έχει σημασία για εσάς γίνεται άμεσα προτεραιότητα της εταιρίας - σκέψεις για τον χρόνο, το κόστος και την ποιότητα του τελικού παραδοτέου πραγματοποιείται με αδιαπραγμάτευτο επαγγελματισμό και συνέπεια.

Το οργανωμένο πρόγραμμα της Αναδομώ, σας χαρίζει τις ειλικρινείς απαντήσεις, τις οποίες αναζητάτε, ώστε να κατανοήσετε σε βάθος την κάθε ανάγκη σας. Το επιτελείο συνεργείων δεσμεύονται από την πρώτη στιγμή με χρονοδιάγραμμα κατασκευής και με χρόνους παράδοσης, με απόλυτο επαγγελματισμό. Έχοντας πάντα ως βάση την ποιότητα της κατασκευής αλλά με γνώμονα την έγκαιρη παράδοση του έργου σας, εγγυώνται ένα άριστο και γρήγορο αποτέλεσμα.

Επίσης στην εταιρεία μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την ανακαίνιση της κατοικίας σας. Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια σημαντική στροφή του κοινού στην ανακαίνιση, ριζική ή μερική, των ήδη υπαρχόντων κτιρίων. Πρόκειται για μια λύση που, αν γίνει με το σωστό σχεδιασμό και από καταρτισμένους και αξιόπιστους τεχνικούς, σίγουρα θα αποδώσει το ζητούμενο: ένα «καινούργιο» σπίτι με κόστος πολύ μικρότερο από την αγορά αντίστοιχης κατοικίας. Παράλληλα, στους επαγγελματικούς χώρους όπου πρωτεύον ρόλο παίζει η ταχύτητα, τα συνεργεία μπορούν και εργάζονται σε περισσότερες από μία βάρδια για την επίτευξη ταχύτερης ολοκλήρωσης του έργου, χωρίς όμως να παραμελείτε η ποιότητα της κατασκευής.

All in one: Από την ιδέα σας, στην δημιουργία

likotinara.jpg

Έχοντας κατακτήσει τη Θεσσαλονίκη, η Αναδομώ έχει μεταφέρει την υψηλή τεχνογνωσία του κατασκευαστικού χώρου στην υπόλοιπη Ελλάδα - με έργα από τη Χαλκιδική μέχρι την Κρήτη - συγκεντρώνοντας κάτω από την ομπρέλα της όλα όσα απαιτούνται για να δημιουργηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο τελικό project.

Πρόκειται για μία από τις κατασκευαστικές εταιρίες που χαρακτηρίζεται ως one-stop shop για μελέτη και κατασκευή, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Την ίδια στιγμή, διαθέτει in-house συνεργεία, δηλαδή εξειδίκευση, τεχνογνωσία και ευελιξία με σκοπό την υλοποίηση των ακριβή σχεδίων και των λεπτομερειών που έχετε σκεφτεί. Παράλληλα, η Αναδομώ δεσμεύεται στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, για να έχετε αυτό που θέλετε, την ώρα που το θέλετε. Επιπλέον, παρέχει οικονομική στήριξη, πίστωση-δόσεις-εγγύηση κόστους, προσφέροντάς σας ευελιξία όταν την χρειαστείτε. Και τέλος, εφαρμόζει τις διαδικασίες ελέγχου της ποιότητας, τόσο της κατασκευής, όσο και των διαδικασιών (ISO), για να είστε σίγουροι γι’ αυτό που παραλαμβάνετε! 

Info: Εθνικής Αντίστασης 171, Καλαμαριά. Τηλ. επικοινωνίας: 231 124 1508. Facebook: @Αναδομώ, Instagram: @anadomo_group