fbpixel

Search icon
Search
Η κατοικία της ηθοποιού Abigail Spencer στο Los Angeles δίνει την αίσθηση πως βγήκε από παραμύθι
INTERIORS

Η κατοικία της ηθοποιού Abigail Spencer στο Los Angeles δίνει την αίσθηση πως βγήκε από παραμύθι

Η απόλυτη λειτουργικότητα εναρμονίζεται με τη natural γοητεία


Δραστήρια και πολυδιάστατη, η Abigail Spencer έχει καταφέρει μέσα στα χρόνια να ξεχωρίσει στον χώρο του θεάματος, σημειώνοντας τεράστια τηλεοπτική και κινηματογραφική επιτυχία και κάνοντας τους πάντες να μιλούν συνεχώς γι' αυτήν. Πανέμορφη και πάντοτε κομψή, η ίδια τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στον πιο σημαντικό ρόλο για εκείνη: αυτόν της μητέρας. Ο μικρός Roman είναι ό,τι καλύτερο έχει προκύψει στη ζωή της, όπως επιλέγει συχνά να αναφέρει δημόσια.

Χωρίς ποτέ να σταματά να μας εκπλήσσει και να εξελίσσεται διαρκώς, η ίδια δηλώνει λάτρης του interior design -γεγονός που έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές μέσα από τα house tours που εξασφαλίζουν τα μεγαλύτερα περιοδικά αρχιτεκτονικής στη φανταστική κατοικία της.

Πρόκειται για ένα κτίσμα που θυμίζει επίγειο παράδεισο και αξίζει να εξερευνήσουμε λεπτομερώς!
teamgarcydotcom-abigailspencer-photoshoot-0025.jpg
Abigail Spencer


First of all, αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον μας είναι το ονειρεμένο outdoor σκηνικό. Ένα προς ένα τα στοιχεία συνθέτουν ένα περιβάλλον απαράμιλλου κάλλους: πανύψηλα φυτά και πολύχρωμα λουλούδια, προσεγμένα living spaces για αμέτρητες καλοκαιρινές στιγμές στη δροσιά του Los Angeles, κι ένα τόσο φυσικά βγαλμένο chicness, σαν αυτό που εκπέμπει η ίδια η Abigail.

Το σπίτι είναι χτισμένο από τη δεκαετία του '70 και αυτό γίνεται εμφανές σε κάθε σημείο -μέσα κι έξω-, χωρίς να σημαίνει πως στερείται την απαραίτητη άνεση, την ασφάλεια που κάθε κατοικία χρειάζεται και τη σύγχρονη λειτουργικότητα που ο καθένας έχει ανάγκη στην καθημερινότητα. Αντιθέτως πρόκειται για ένα timeless κτίσμα, που δε αφήνει κανέναν ανεντυπωσίαστο μέσα από το ιδιαίτερο design του.

6d543de81aeb924c5b75c094202036c6.jpg


Από την είσοδο και μόνο, ο ρομαντισμός και η λιτότητα είναι αυτά που κυριαρχούν και ορίζουν τον σχεδιασμό όλων των χώρων. Τίποτα δε μοιάζει περιττό και επιτηδευμένα τοποθετημένο. Όλα προσφέρουν την απαραίτητα touches για ένα σκηνικό, που καταφέρνει να γίνεται ένα με το καταπράσινο τοπίο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως η ηθοποιός προτίμησε να διακοσμήσει όλα της τα δωμάτια με αντίκες και διάφορα αντικείμενα που ξεχωρίζουν για τον sustainable χαρακτήρα τους.

Όσον αφορά στα κυρίαρχα χρώματα που εντοπίζονται, αυτά δεν είναι άλλα από το διαχρονικό λευκό και το «ζεστό» σκούρο καφέ. Ιδανικές αποχρώσεις, που εξασφαλίζουν bright όψη σε συνδυασμό με μια rustic, πιο cozy και ατμοσφαιρική αίσθηση που θεωρείται ένα από τα βασικά highlights ολόκληρης της κατοικίας. Παράλληλα, το ξύλο και οι επιφάνειες από μάρμαρο ανήκουν στα πρωταγωνιστικά υλικά κατασκευής.

38d29893217a3a043d136e5eae395c6b.jpg


Μαζί με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία, υπέροχα χαλιά κι εκλεπτυσμένα decor pieces αναβαθμίζουν τόσο το indoor όσο και το outdoor σκηνικό, του χαρίζουν extra χρώμα και διάσταση και κάνουν το τελικό αποτέλεσμα άξιου θαυμασμού για κάθε λάτρη του design. Όλη η κατοικία αποδεικνύει περίτρανα πως η απλότητα και οι πρακτικές, «καθαρές» γραμμές μπορούν να δημιουργήσουν ένα εκπληκτικό περιβάλλον.

Ανακαλύψτε στην gallery περισσότερες φωτογραφίες του σπιτιού!