fbpixel

Search icon
Search
Η ηθοποιός του Grey's Anatomy, Ellen Pompeon ανοίγει το mid-century Malibu beach house της
INTERIORS

Η ηθοποιός του Grey's Anatomy, Ellen Pompeon ανοίγει το mid-century Malibu beach house της

Mε την υπογραφή του Martyn Lawrence Bullard


«Μπαίνω σε μια πολύ συναρπαστική φάση της ζωής μου, αν μπορώ να το πω έτσι», λέει η Ellen Pompeo στο AD. Η ηθοποιός αναφέρεται στην πρόσφατη απόφασή της να κάνει ένα βήμα πίσω από το Grey's Anatomy, τη δημοφιλή σειρά του ABC στην οποία πρωταγωνιστεί από το 2005, συμμετέχοντας σε μόλις λίγα επεισόδια τη φετινή σεζόν. «Ξεκινάω μια νέα σειρά για το Hulu τον Μάρτιο, αλλά αυτή τη στιγμή έχω πολύ ελεύθερο χρόνο», προσθέτει. Δεδομένου ότι έχει περάσει σχεδόν 20 χρόνια στην ίδια δουλειά -το Grey's έκανε το ντεμπούτο του την ίδια χρονιά με το YouTube φανταστείτε - ποιος θα μπορούσε να την αδικήσει;

3-erzdk.jpg

Οι γείτονες της Pompeo στο Malibu, όπου η ίδια και ο σύζυγός της, Chris Ivery, στέλεχος της εταιρείας αθλητικών ειδών Sergio Tacchini, έχουν αποκτήσει ένα υπέροχο beach house, παρατηρούν σίγουρα την ηθοποιό να τριγυρνάει στη γειτονιά λίγο περισσότερο αυτές τις μέρες, είτε περπατώντας στην ακτή με τα σκυλιά της είτε με μαγιό και βουτώντας σε μια σανίδα boogie μαζί με τα τρία παιδιά της, τη Stella Luna, 13 ετών, τη Sienna May, 8 ετών, και τον Eli Christopher, 6 ετών. Το ζευγάρι πήρε το μοντερνιστικό κτίσμα με την επένδυση από ξύλο, το οποίο σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες Conrad Buff και Donald Hensman ως μία κατοικία στην παραλία για το Σαββατοκύριακο πριν από σχεδόν μια δεκαετία.

Στην πραγματικότητα η ηθοποιός πήγε να το δει για πρώτη φορά αρκετά χρόνια νωρίτερα, όταν το σπίτι ήταν αρχικά προς πώληση και το Grey's ήταν ακόμα στα σπάργανα. «Ήξερα ότι δεν μπορούσα να το αντέξω οικονομικά, αλλά δεν το είπα σε κανέναν», εξομολογείται. Εντυπωσιάστηκε από την απίστευτη τοποθεσία του στην κορυφή του γκρεμού και τις «τέλειες αναλογίες». Το σπίτι βγήκε ξανά στην αγορά το 2013 και άρπαξε τη δεύτερη ευκαιρία. 

4-fnFqT.jpg

Όπως γνωρίζουν οι θαυμαστές της, η Pompeo είναι μια πραγματική λάτρης του interior design, της οποίας η αδυναμία στα ακίνητα έχει οδηγήσει στην ανακαίνιση μιας σειράς εντυπωσιακών σπιτιών, όπως ένας μοντέρνος αχυρώνας στο Sag Harbor και η κύρια κατοικία της, μια βίλα μεσογειακού στιλ του 1920 στο Los Angeles.

Τις περισσότερες φορές, ο σχεδιαστής Martyn Lawrence Bullard - ο βρετανικής καταγωγής μαέστρος του design που βρίσκεται πίσω από τα σπίτια πολλών διάσημων όπως οι Cher, Elton John και αρκετά μέλη της οικογένειας Kardashian - είναι ο συνεργάτης της σε αυτά τα εγχειρήματα. «Είμαστε ο ένας στη ζωή του άλλου για τόσο πολύ καιρό που ξέρουμε τι μας αρέσει πριν καν το δείξουμε», λέει ο Bullard, επισημαίνοντας ότι το σπίτι στην παραλία αποτελεί το 4ο έργο του με την Pompeo. Μετά από τόσες συνεργασίες, τη θεωρεί έναν από τους πιο στενούς του φίλους.

2-4FLWZ.jpg

Χτισμένο το 1979, αυτή η ξεχωριστή κατοικία έχει μέτριες διαστάσεις και έχει σχεδιαστεί περισσότερο ως σπίτι χαλάρωσης παρά ως έπαυλη μεγιστάνα. Ωστόσο, αυτό που μπορεί να του λείπει σε μέγεθος, το αναπληρώνει με το παραπάνω σε φιλόξενη και πολυτελή αισθητική, χάρη στην κεντρική αυλή και την εκπληκτική θέα στον ωκεανό. «Δεν αλλάξαμε τη φυσική ροή ή το αποτύπωμά του», λέει ο Bullard, «αλλά απαιτούσε update». Ανακαινίστηκε το εξωτερικό με φρέσκο ξύλο και αντικαταστάθηκαν οι παλιές πόρτες και τα παράθυρα με κομψά μαύρα μεταλλικά σε χρώμα πούδρας, τα οποία τώρα, μόλις ανοίξουν, μοιάζουν να εξαφανίζονται. Στη θέση των δαπέδων από terrazzo (ήταν πολύ ολισθηρό), τοποθετήθηκε γήινο σκυρόδεμα. Και παρόλο που ο Bullard μπορεί να είναι περισσότερο γνωστός για την ευφάνταστη αισθητική του τύπου το Μαρόκο πάει στο Μπέβερλυ Χιλς, απέδειξε ότι μπορεί να πετύχει το λειτουργικό σικ του mid-century με τη συμπαγή, αστραφτερή λευκή κουζίνα, που ταιριάζει απόλυτα με το μοντερνιστικό πνεύμα του σπιτιού!

Ανακαλύψτε στη συλλογή περισσότερες φωτογραφίες! 

Πηγή: Architectural Digest