fbpixel

Search icon
Search
Η επιστήμη της λάμψης: Ποια θεραπεία θα κάνει θαύματα στο δέρμα σας λίγο πριν τη νέα χρονιά;
MAGAZINE

Η επιστήμη της λάμψης: Ποια θεραπεία θα κάνει θαύματα στο δέρμα σας λίγο πριν τη νέα χρονιά;

Η Πλαστικός Χειρουργός Dr. Γιολάντα Πεπέ μάς συστήνει την πρωτοποριακή Illuminate, την οποία μπορούμε να εφαρμόσουμε για άμεση σύσφιγξη


Οι γιορτές είναι εδώ, κι εμείς δε θα μπορούσαμε να μη μοιραστούμε μαζί σας το νέο μυστικό για μια λαμπερή επιδερμίδα! Η επαναστατική Illuminate είναι αυτή η τέλεια θεραπεία που αναζητάτε, η οποία θα χαρίσει ένα άψογο αποτέλεσμα lifting άμεσα στο πρόσωπό σας, κάνοντας τον χρόνο σύμμαχό σας. Αυτή είναι η ιδανική εποχή να λάμψετε!

Καινοτομία στην αισθητική ιατρική

Η Illuminate είναι μια θεραπεία υψηλής τεχνολογίας που στοχεύει στην αναδόμηση του δέρματος, κι έχει ως βασικά συστατικά της το ενέσιμο υβριδικό εμφύτευμα διπλής δράσης και το υαλουρονικό οξύ. Είναι κατάλληλη για άτομα με σημάδια γήρανσης, που θα μπορούσαν να ωφεληθούν από μία πιθανή βελτίωση στην αρχιτεκτονική δομή του δέρματός τους και από την αύξηση των μαλακών μορίων. Αντιμετωπίζει τη χαλάρωση της επιδερμίδας, λειαίνει και εξομαλύνει τις ρυτίδες του προσώπου αλλά και τη χαλάρωση του λαιμού, ενώ παράλληλα βελτιώνει τον τόνο, την υφή του δέρματος και χαρίζει ενυδάτωση στο πρόσωπο.

shutterstock-748987114.jpg

Άμεσα ορατά αποτελέσματα

Μια μόνο θεραπεία Illuminate μάς προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα lifting σε όλο το πρόσωπο. Τα σωματίδια
υαλουρονικού οξέος λειτουργούν βαθιά μέσα στο δέρμα, όπου ενδέχεται να δημιουργήσουν όγκο, προσφέροντας αυτόματα ορατή ανόρθωση. Ειδικότερα, ενεργοποιούν τέσσερις διαφορετικούς τύπους κολλαγόνου και ελαστίνης λόγω της αργής απελευθέρωσης του υαλουρονικού οξέος σε αυτό. Αυτή η διέγερση είναι που προκαλεί τη σημαντική βελτίωση της ποιότητας του δερματικού ιστού και την αναζωογόνησή του. Η Illuminate αποτελεί τη μοναδική θεραπεία που μπορεί να διεγείρει τη φυσική παραγωγή και των τεσσάρων τύπων κολλαγόνου και ελαστίνης για την ανάπλαση της επιδερμίδας.

Μοναδικά πλεονεκτήματα

Τα οφέλη της Illuminate είναι τα εξής:

• Βελτίωση του τόνου και της υφής του δέρματος

• Αύξηση σφριγηλότητας και ελαστικότητας του λαιμού

• Ανόρθωση

• Επαναφορά λάμψης και ενυδάτωσης

• Πρόληψη και διόρθωση της χαλάρωσης στο πρόσωπο και
στη δύσκολη περιοχή του λαιμού

• Έχει εξαιρετικό αποτέλεσμα και στη χαλάρωση του ντεκολτέ, στα χέρια, στα μπράτσα και στην εσωτερική επιφάνεια των μηρών

• Αποκατάσταση του χαμένου όγκου των ζυγωματικών και
βελτίωση του σχήματος του προσώπου

shutterstock-2164440007.jpg

Διάρκεια στο αποτέλεσμα

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα και κρατάνε έως 2 χρόνια, εξαφανίζοντας τη χαλάρωση, το γήρας και αναστρέφοντας τη διαδικασία της γήρανσης μέσω της νέοκολλαγονογένεσης που προκαλεί, προσφέροντας έτσι φυσική νεανική εμφάνιση.


img-3352.jpg

Ευχαριστούμε την πλαστικό χειρουργό Dr. Γιολάντα Πεπέ για τις πληροφορίες, πτυχιούχο και Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., με εξειδίκευση στην Αισθητική Ιατρική και την Επανορθωτική Χειρουργική.

Info: Αγίας Σοφίας 37, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 287800, 2310 275050, Ίωνος Δραγούμη 4 & Ρογκότη 3, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 287100, giolantapepe.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024