fbpixel

Search icon
Search
Η επίδειξη μόδας της Δάφνης Βαλέντε με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο MOMus της Θεσσαλονίκης
PEOPLE & MOMENTS

Η επίδειξη μόδας της Δάφνης Βαλέντε με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο MOMus της Θεσσαλονίκης

Μια βραδιά για το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας & του Δήμου Θεσσαλονίκης


Με λαμπερές παρουσίες, influencers και λάτρεις της μόδας σε μια επιτυχημένη βραδιά, η Δάφνη Βαλέντε κατέπληξε με τα μινιμαλιστικά, σύγχρονα, γλυπτά ρούχα της, που έχουν την τάση να «κλέβουν» την παράσταση με τη διακριτική κομψότητα τους και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και τους σωματότυπους.

0581.JPG
Δημιουργία Daphne Valente

Μέσω της εκδήλωσης και του τίτλου της “Lost My Marbles” η Δάφνη Βαλέντε ήθελε να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.

0065.JPG
Ζωή Στεφάνου, Σόφη Χατζηνικολάου
0041.JPG
Αγνή Σταχτάρη, Λήδα Παπαδοπούλου, Βίκυ Καλαφάτη, Κατερίνα Καρανάνου

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν: η Βουλευτής Επικρατείας, Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, η κυρία Κούλα Γιαννακίδου, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού και η Περιφερειακή Σύμβουλος Όλια Βασιλάκη Καρόζη.

0640.JPG

Συγκινητικό ήταν το φινάλε της επίδειξης, όπου η Δάφνη Βαλέντε, παρουσιάστηκε με παιδιά από το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, τα οποία φορούσαν τα μπλουζάκια που σχεδίασε η ίδια ειδικά για αυτά.

Τα Παιδικά Χωριά SOS 

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού SOS Children’s Villages International, που λειτουργεί σε 136 χώρες, με σκοπό την προστασία παιδιών που στερούνται ή κινδυνεύουν να στερηθούν τη φροντίδα των βιολογικών τους γονιών.

Τα Παιδικά Χωριά SOS βοηθάνε τις οικογένειες να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον φροντίδας και ασφάλειας, ώστε κάθε παιδί να μεγαλώνει με αγάπη και σεβασμό. Όταν για σοβαρούς λόγους, ένα παιδί δεν μπορεί πλέον να παραμείνει στη βιολογική του οικογένεια, παρέχουν ένα εναλλακτικό περιβάλλον φροντίδας, είτε σε οικογένειες αναδοχής είτε, για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, σε ένα Παιδικό Χωριό SOS.

Στην Ελλάδα λειτουργούν 4 Παιδικά Χωριά SOS, 1 Παιδικό Ξενώνα SOS, 2 Προγράμματα Αυτονόμησης Νέων Ενηλίκων, 10 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και 6 Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης.

Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery!

Κεντρική φωτογραφία: Η Δάφνη Βαλέντε με τα μέλη της Ομάδας Στήριξης Ειρήνη Πασχαλέρη, Ειρήνη Μενεξοπούλου, Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, Δήμητρα Καριοφύλλη, Αλεξάνδρα Μεντεκίδου, Σύνθια Σάπικα, Ρέα Μαντινάου, Ελπίδα Κορρέ, Ρενάτα Τσιρλιγκάνη, Μαρία Σαμαρά, Λήδα Παπαδοπούλου, Μπέττυ Καπανίδου, Ελεάνα Τζιτζικώστα, Τασούλα Ιωαννίδου