fbpixel

Search icon
Search
Η Dame Helen Mirren έγινε κούκλα Barbie
PEOPLE & MOMENTS

Η Dame Helen Mirren έγινε κούκλα Barbie

Η κορυφαία διάσημη ηθοποιός είναι η τελευταία διασημότητα που απαθανατίζεται από την οικογένεια Mattel


Η Dame Helen Mirren δήλωσε ότι «έμεινε εντελώς άναυδη» λίγο μετά την κυκλοφορία των νέων ότι μεταμορφώθηκε σε κούκλα Barbie. Η 78χρονη ηθοποιός, η οποία πρωταγωνίστησε ως αφηγήτρια της επιτυχημένης ταινίας Barbie της Greta Gerwig το 2023, απαθανατίστηκε από την οικογένεια Mattel και απέκτησε πλέον τη δική της διάσημη κούκλα. 

helen-mirren-barbie-41-768x1024.jpg

Η κούκλα είναι ντυμένη με ένα μπλε φόρεμα που φορούσε η ίδια η ηθοποιός στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και διαθέτει τη δική της μπλε βεντάλια και ένα μικροσκοπικό Oscar, αναφερόμενη στην εντυπωσιακή καριέρα της Mirren στην κινηματογραφική οθόνη. Η Barbie της Mirren έχει επίσης μπλε μαλλιά, μιμούμενη ακόμη περισσότερο -και πολύ επιτυχημένα- το εμβληματικό της look στις Κάννες.

Μαζί με την Beyonce και τον Elton John, οι οποίοι ομοίως έχουν τις δικές τους διάσημες Barbie, η Mirren δήλωσε ότι το συγκεκριμένο αποτελεί πλέον ένα από τα αγαπημένα της επιτεύγματα.

Παρακολουθήστε το βίντεο:



Η δημιουργίας της ως Barbie ήρθε καθώς η μάρκα την ονόμασε βρετανικό πρότυπο για τους ευρύτερους εορτασμούς για τα 65α γενέθλια της κούκλας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. «Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη με την Barbie μου», δήλωσε η Mirren.

«Το να με επιλέξει η Barbie ως πρότυπο είναι ένα τεράστιο κομπλιμέντο και κάτι που ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα μου συνέβαινε σε αυτό το στάδιο της ζωής μου. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και κάτι που μπορώ να προσθέσω στη λίστα με τα αγαπημένα μου επιτεύγματα: να γίνω κυρία της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, να πάρω Oscar, να έχω ένα αστέρι στο Walk of Fame του Hollywood και να έχω τη δική μου Barbie.» 

Πέρυσι, η Mirren είχε τον ρόλο της αφηγήτριας στη βραβευμένη ταινία "Barbie" της Gerwig, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ σε αυτήν. Ωστόσο, το πνεύμα και ο σαρκασμός της στο ρόλο της έχουν κερδίσει σημαντική αναγνώριση. Η Mirren ήταν επίσης ενθουσιασμένη που οι σχεδιαστές επέλεξαν να αναδημιουργήσουν το look των Καννών για την κούκλα Barbie. Πρόσθεσε: «Η πολυπλοκότητα και η λεπτομέρεια της κούκλας είναι εξαιρετική- μου αρέσει που αναδεικνύει μια από τις αγαπημένες μου εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, και ήταν η πρώτη φορά που είχα μπλε μαλλιά και ένιωσα τόσο badass.» 

mirren.jpg

«Επιπλέον, μου αρέσει να αγκαλιάζω την πιο "θεατρική μόδα" και τη χαρά που μπορεί να προσφέρει η διασκέδαση με αυτήν, και πιστεύω ότι αυτή πρέπει να είναι αιώνια... Και το καλύτερο; Είναι ότι η κούκλα μου έχει ένα μικροσκοπικό Oscar. Είναι μια απολύτως τέλεια αναπαράσταση.», καταλήγει η ταλαντούχα ηθοποιός.

Η καριέρα της διαρκεί σχεδόν όσο και η καριέρα της Barbie, αφού η Mirren πρωταγωνιστεί στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο για πάνω από 60 χρόνια. Μερικές από τις πιο γνωστές εμφανίσεις της περιλαμβάνουν την ταινία "The Queen", στην οποία μεταμορφώθηκε στην βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Mirren έρχεται να προστεθεί σε πολλές διασημότητες που έχουν μεταμορφωθεί σε κούκλες Barbie ανά τους αιώνες, με τη Cher, την Diana Ross, ακόμα και τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton να έχουν φτιάξει τις δικές τους κούκλες Barbie στο παρελθόν.