fbpixel

Search icon
Search
Η APOELLA Boutique γιόρτασε τα 10 χρόνια με ένα μοναδικό Sunset Party στο Sani Resort στη Χαλκιδική
PEOPLE & MOMENTS

Η APOELLA Boutique γιόρτασε τα 10 χρόνια με ένα μοναδικό Sunset Party στο Sani Resort στη Χαλκιδική

Εκλεκτές παρουσίες έδωσαν το «παρών» στο καλοκαιρινό stylish event


Σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη λάμψη και κομψότητα, γνωστοί και φίλοι προσκεκλημένοι του brand, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο κατάστημα της APOELLA και να γνωρίσουν από κοντά τις Ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας που συνεργάζονται με την boutique, καθώς επίσης να συμμετάσχουν σε διαδραστικά fashion activities.

0005.JPG
APOELLA Boutique
0101.JPG
Alexander Schneider (Group Chief Operating Officer at SANI Resort and Ikos Resorts), Ελένη Ανδρεάδη(Διευθύντρια αειφορίας και CSR του Sani/Ikos Group), Ανδριανός Γκιώνης (Group Retail Development Director at SANI Resort and Ikos Resorts)
0075.JPG
Λαμπρινή Σταύρου, Φίλιππος Βεϊζαδές Σταύρου, Στέλλα Σταύρου
0088.JPG
Χριστίνα Πλακόπιτα, Ελένη Ανδρεάδη

Ανάμεσα στις παρούσες ήταν οι AlaDastra, Ancient Kallos, Antonia Karra, Celia Dragouni, Fresh Line, Marie Raxevsky, Rhea Kalo, Stefania Frangista. Οι συλλογές ρούχων και αξεσουάρ αυτών των ταλαντούχων γυναικών, είναι σημαντικό κομμάτι της APOELLA και προσφέρουν μία ξεχωριστή διάσταση στην ελληνική δημιουργικότητα και καινοτομία. Συνδυάζοντας αρμονικά την παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις, οι δημιουργίες τους αναδεικνύουν το υψηλό επίπεδο αισθητικής που χαρακτηρίζει τη σύγχρονη ελληνική μόδα.

0189-1.JPG
Αντωνία Καρρά, Χριστίνα Πλακόπιτα, Νανώ Κουγιουμτζόγλου
Για 10 χρόνια, η APOELLA Boutique αποτελεί σημείο αναφοράς για το ελληνικό και διεθνές κοινό, προσφέροντας μοναδικές επιλογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τα γούστα των σύγχρονων γυναικών.
0134.JPG

Η APOELLA ιδρύθηκε το 2014 με όραμα να προσφέρει στο ελληνικό και διεθνές κοινό μια επιλεγμένη συλλογή από ρούχα και αξεσουάρ από καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές. Στα 10 χρόνια λειτουργίας της, η εταιρεία έχει καταφέρει να χτίσει φήμη για την υψηλή αισθητική και ποιότητα των προϊόντων της, την άψογη εξυπηρέτηση και την αφοσίωσή της στην προώθηση της ελληνικής δημιουργικότητας.

Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery!

Κεντρική φωτογραφία: Oι ελληνίδες σχεδιάστριες: Stefania Frangista, Φοίβη Κυριάκη, Αντωνία Καρρά, Rhea Calo, Celia Dragouni, Χριστίνα Πλακόπιτα, Marie Raxevsky, Στέλλα & Λαμπρινή Σταύρου