fbpixel

Search icon
Search
How to Style Khaki: Η FW24 collection του fashion brand LOLA αναδεικνύει τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν
THE LOOK

How to Style Khaki: Η FW24 collection του fashion brand LOLA αναδεικνύει τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν

Ανακαλύψτε την από κοντά στο corner LOLA στο attica, Τσιμισκή το Σάββατο 19 Οκτωβρίου


Στον κόσμο του modern tailoring, η ποιότητα είναι ύψιστης σημασίας. Αυτή η τάση, που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια έχει απογειωθεί μέσα από ένα μείγμα που συνδυάζει την καινοτομία και την παράδοση. Οι σύγχρονοι designers δημιουργούν σχέδια που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ακρίβεια, τη λεπτομέρεια και την πολυτέλεια, με μοναδικά κοψίματα και elegant γραμμές. 

lola-190924-12154.jpg

Όλα τα παραπάνω βρίσκονται στο DNA του fashion brand LOLA, το οποίο μας συνοδεύει με τις classy δημιουργίες του εδώ και μισό αιώνα. Βασικός άξονας της Fall/Winter 2024 collection του διαχρονικού ελληνικού brand, δεν είναι άλλος από την αναγνωρίσιμη, πλέον, minimal chic αισθητική του. Η καινούρια συλλογή παρουσιάζεται μοναδικά μέσα από το νέο editorial του brand, το οποίο ακούει στο όνομα  "How to Style Khaki". Αντλώντας έμπνευση από τις παλιές και διαχρονικές αξίες, η νέα συλλογή αντικατοπτρίζει αυτό που κάθε γυναίκα επιθυμεί να έχει στη γκαρνταρόμπα της.

How to Style Khaki

lola-190924-12548.jpg

Η καινούρια χειμερινή collection είναι βασισμένη σε πολυτελή υφάσματα, όπως το μαλλί, το κασμίρι και το μετάξι. Τα ολόμαλλα κοστούμια που είναι ιδανικά για να απογειώσουν τα office looks, τα χειροποίητα παλτό για τις πιο κρύες ημέρες του χρόνου, τα πολυτελή πλεκτά που προσφέρουν μια cozy αισθητική, τα μεταξωτά πουκάμισα που συντηρούν με τον καλύτερο τρόπο το chic style και τα φορέματα που αναδεικνύουν τη θηλυκή μας πλευρά, συνθέτουν εκλεπτυσμένα total looks. 

lola-190924-12489.jpg

The colours 

Τα χρώματα και η επιλογή τους παίζουν σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα κι αυτό είναι κάτι που η LOLA το γνωρίζει πολύ καλά, δίνοντας πάντοτε την απαραίτητη προσοχή. 

lola-190924-12886.jpg

Στο κέντρο του καλειδοσκοπίου της, βρίσκεται το κόκκινο, το οποίο αποτελεί μία βαθιά και πλούσια χειμερινή απόχρωση. Σε αντιδιαστολή, οι γήινες αποχρώσεις αφήνουν το στίγμα τους με έντονη παρουσία του χακί, όπως μαρτυράει το όνομα της collection, το οποίο "παντρεύεται" και αναδεικνύεται με το καμηλό, με πινελιές του σκούρου κίτρινου και του απαλού mint. Τέλος, το διαχρονικό και απόλυτα κομψό σκούρο μπλε δεν θα μπορούσε να λείπει. Συνδυάζετε με αριστεία με το απαλό γαλάζιο και το λαμπερό cobalt blue. 

Don't Miss it!

Ο οίκος LOLA μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη νέα συλλογή από κοντά στο corner του attica Θεσσαλονίκης. Με αφορμή τον πρώτο εορτασμό της παρουσίας του στο πολυκατάστημα της πόλης, η creative director της LOLA, Αναστασία Γιαλαμά, περιμένει κάθε fashion lover για να ανακαλύψει τη καινούρια αυτή collection αλλά και για να συνομιλήσει μαζί τους για την μακρά ιστορία του brand. 

20241012-120418-a.jpg

Το event θα λάβει χώρα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου από τις 11:00 έως τις 18:00, στο corner LOLA – attica, Τσιμισκή 48-50, στον 4ο όροφο. Μια συνάντηση που θα μετατραπεί σε ένα ολοήμερο fashion meet-up!

Info: Ανακαλύψτε το δίκτυο καταστημάτων LOLA στο lola.gr

Βρείτε τη συλλογή στο attica, The Department Store στην Τσιμισκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλά και στο Mediterranean Cosmos.

Instagram: @lola_official_gr