fbpixel

Search icon
Search
House of Gucci: Κυκλοφόρησε το καθηλωτικό trailer και τα posters της πολυαναμενόμενης ταινίας
ARTS & CULTURE

House of Gucci: Κυκλοφόρησε το καθηλωτικό trailer και τα posters της πολυαναμενόμενης ταινίας

Οι πρώτες ολοκληρωμένες σκηνές που μας κάνουν να ανυπομονούμε για την προβολή της τον ερχόμενο Νοέμβριο


H νέα ταινία του Ridley Scott για τα γεγονότα που οδήγησαν στη δολοφονία του Maurizio Gucci, "House of Gucci", είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες της χρονιάς. Ήδη από τον περασμένο Μάρτιο, οι φωτογραφίες και η ανακοίνωση για τα γυρίσματα που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα, ήταν μόνο η αρχή που μας έκανε να ανυπομονούμε για την πολλά υποσχόμενη συνέχεια.

Αναφορικά με το φιλμ, πραγματεύεται τη ζωή του εγγονού του ιδρυτή του οίκου Gucci, αλλά και της πρώτης συζύγου του Patrizia Reggiani, γνωστή και ως «μαύρη χήρα», αφού κρίθηκε η υπεύθυνη για τη δολοφονία του άντρα της, Maurizio, το 1995. Η Lady Gaga και ο Adam Driver, ως πρωταγωνιστές, έχουν μετατραπεί στο πολυσυζητημένο ζευγάρι με φόντο τη «χρυσή» δεκαετία του '80s και του '90s. 

Αφού πέρασε το hype που προκάλεσε η πρώτη κοινή φωτογραφία του Adam Driver και της Lady Gaga ως vintage ζεύγος Gucci κι ενώ δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πληροφορίες για την ταινία που πρόκειται να κεντρίσει το ενδιαφέρον μας με την κυκλοφορία της, νέα στιγμιότυπα και αποκαλύψεις για το αληθινό story μας ταξιδεύουν σε μια άλλη -πιο σκοτεινή- εποχή, μ’ επίκεντρο την αγάπη και τον θάνατο.

Πριν από μερικές ώρες, κυκλοφόρησαν τα πρώτα posters για την ταινία, καθώς και το stunning trailer, αυξάνοντας έτσι την ανυπομονησία μας!
bgus-2103038-003-1617894699.jpg

Η πλοκή αφορά στην τραγική αληθινή ιστορία ανάμεσα στον εγγονό του ιδρυτή του οίκου, Guccio Gucci, Maurizio (Driver) και την Patrizia Reggiani (Gaga). Ο εκατομμυριούχος κληρονόμος μιας τεράστιας δυναστείας στον χώρο της μόδας, αψηφά τις αντιρρήσεις του κύκλου του και παντρεύεται την κόρη μιας μικροαστικής οικογένειας. Όλα αρχίζουν σαν παραμύθι, μ’ έναν απαγορευμένο έρωτα να εκτυλίσσεται και να βρίσκεται «στα κόκκινα» για δώδεκα χρόνια και με τις δύο κόρες του ζευγαριού να έχουν έρθει στον κόσμο. Όμως, στις 2 Μαΐου 1985, ο γάμος τους καταρρέει ξαφνικά: εκείνος φεύγει για επαγγελματικό ταξίδι στη Φλωρεντία και δεν επιστέφει ποτέ. Αυτή ήταν μια πρόφαση για να βρεθεί με την ερωμένη του, Paola Franchi. Ακολούθησε η αίτηση διαζυγίου, το οποίο έγινε οριστικό το 1991 κι έκτοτε ο καθένας τους τράβηξε τον δρόμο του. Έναν δρόμο που στην πραγματικότητα ήταν μια τρομακτική κατηφόρα που οδηγούσε στην άβυσσο…

Αποτίνοντας φόρο τιμής στην αισθητική των '80s και '90s, μέσα από όσα έχει απαθανατίσει ήδη ο φακός βλέπουμε το κινηματογραφικό duo πιο stylish από ποτέ, με κομμάτια που μαρτυρούν την αίγλη εκείνων των δεκαετιών και με την Gaga να αποτελεί την τέλεια φιγούρα για να εκφράσει όσα θέλει να εμφυσήσει ο σκηνοθέτης. Με σκούρα καστανά μαλλιά και με τις περισσότερες δημιουργίες να φέρουν την υπογραφή της Max Mara, η pop star φαίνεται πως ταίριαξε τόσο φυσικά στο όλο concept, με τις εμφανίσεις της να είναι σαν να βγήκαν κατευθείαν από την εποχή εκείνη. Printed chemisiers, βραδινά φορέματα, μακριές γούνες, φουλάρια, oversized πέρλες και χρυσές αλυσίδες, συνθέτουν μερικά από τα iconic looks που ήδη έχουμε θαυμάσει στην ίδια, δίνοντάς μας ένα sneak peek για όσα πρόκειται να δούμε στην ταινία.

d451ce8e-6e35-4a84-9640-a0b0f30bb9e7-e7epzynucaahiel.jpeg

Τα posters που δόθηκαν στη δημοσιότητα, μας προετοιμάζουν για το υπερθέαμα που θα απολαύσουμε στις οθόνες μας σε μερικούς μήνες από τώρα. Η φωτογραφίες με τους ηθοποιούς διατηρούν ένα dark ύφος, όπως άλλωστε και το ίδιο το story της ταινίας. Μαζί με τα posters, κυκλοφόρησε και το trailer, το οποίο φανερώνει μερικές από τις πιο hot σκηνές που πρόκειται να απολαύσουμε. Η όλη αισθητική αποτελείται από τα στοιχεία που είχαμε εξ αρχής στο μυαλό μας: μόδα, εικόνες βγαλμένες από περασμένες δεκαετίες, ίντριγκες και μυστήρια.

Δείτε ολόκληρη το trailer:

Το House of Gucci, στο οποίο πρωταγωνιστούν επίσης ο Al Pacino, ο Jeremy Irons και ο Jack Huston αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου.