fbpixel

Search icon
Search
Holiday Edition Menus: Απολαύστε το εορταστικό réveillon 5* ξενοδοχείου στην άνεση του σπιτιού σας
TASTE

Holiday Edition Menus: Απολαύστε το εορταστικό réveillon 5* ξενοδοχείου στην άνεση του σπιτιού σας

Το Mediterranean Palace σας προσφέρει εκλεκτές επιλογές που θα δημιουργήσουν ένα απόλυτα festive σκηνικό


Στην ατμόσφαιρα επικρατεί ήδη η γλυκιά μυρωδιά, που συνοδεύει για χρόνια τις ημέρες και τις νύχτες μας, σε αυτήν τη μαγική εποχή του χρόνου. Τα Χριστούγεννα δεν τα σταματάει κανείς, και αυτό αποδεικνύεται από τη συνολική αίσθηση κατάνυξης που προσδίδουν σε κάθε σπίτι και σε κάθε καρδιά. Φέτος, μπορεί τα πράγματα να ήρθαν διαφορετικά, κάνοντας πολλούς από εμάς να αναθεωρήσουμε και να στρέψουμε την προσοχή μας σε ό,τι έχει πραγματική σημασία. Ένα τραπέζι με την οικογένεια και τους πιο στενούς φίλους, μια ξέγνοιαστη βόλτα, αλλά και στα απλά, καθημερινά πράγματα που δεν είναι άλλα από τις περίφημες γεύσεις και μυρωδιές, που εξιτάρουν τις αισθήσεις μας και μας κάνουν να ταξιδεύουμε στις πιο ωραίες μνήμες του νου μας. 

hm-general02.jpg

Αυτές τις σκέψεις έκανε και η αεικίνητη ομάδα του Mediterranean Palace, και θέλησε να μας βάλει στο απόλυτο γιορτινό mood, προσφέροντάς μας αυτό που πάντα επιθυμούσαμε γι' αυτές τις ημέρες. Υπέροχες προτάσεις εκλεκτών γεύσεων, που θα μεταφέρουν στο εορταστικό τραπέζι του σπιτιού μας τη χαρά και τη «ζωντάνια», που επιβάλλει η πιο όμορφη εποχή της χρονιάς.

Η εορταστική ατμόσφαιρα του Mediterranean Palace φτάνει στην πόρτα σας, μέσα από τρεις φανταστικές holiday edition προτάσεις!
hm-cristmas02.jpg
Christmas Menu

Η διάθεση ανεβαίνει και το κορυφαίο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης καταφέρνει να ξεχωρίσει για ακόμη μια φορά, κάνοντας πράξη μια ιδέα που μας δείχνει μόνο αγάπη. Συμβάλλοντας στην προετοιμασία του φετινού σας οικογενειακού τραπεζιού, έρχεται πιο κοντά σε εσάς και τους αγαπημένους σας, δίνοντάς σας πρόσβαση σε fine dining επιλογές που μας έχουν λείψει. Ενώ παράλληλα, συμβάλλει στην επίτευξη μιας σημαντικής πρωτοβουλίας βοήθειας, που δεν είναι άλλη από τη στήριξη της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου "ΕΛΠΙΔΑ", όπου και θα διατεθεί μέρος των εσόδων από τις παραγγελίες.

hm-cristmas03.jpg
Christmas Menu

Δημιουργώντας λοιπόν, την ultimate dining εμπειρία, ο Βασίλης Τσόντζος, executive chef και ο Κυριάκος Νικολαΐδης, pastry chef έχουν δημιουργήσει τρία εκλεπτυσμένα μενού, εμπνευσμένα από την παραδοσιακή εορταστική κουζίνα, θέτοντας ως στόχο τους την ευχαρίστηση και την ανάγκη όλων μας να έρθουμε κοντά σε superior γαστρονομικές προτάσεις που αποζητά η Χριστουγεννιάτικη περίοδος.

Οι επιλογές είναι αμέτρητες και πιστέψτε μας είναι οι καλύτερες. Στο απόλυτα εορταστικό Χριστουγεννιάτικο μενού, θα έχετε τη δυνατότητα να γευτείτε υπέροχη βελουτέ σούπα από κολοκύθα, σπιτικούς λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρόκο Κοζάνης, δροσιστική σαλάτα με μανούρι και αλμυρό παστέλι, παραδοσιακή ψητή γαλοπούλα με θεϊκή γέμιση και φυσικά ένα ξεχωριστό montblanc με κάστανα και καβουρδισμένο αμύγδαλο για επιδόρπιο. Ενώ για το Ρεβεγιόν και Ανήμερα τις Πρωτοχρονιάς αφεθείτε στις ιδιαίτερες γεύσεις από μυρωδάτες κις λορέν, σιγομαγειρεμένο χοιρινό με κυδώνια, μοσχαράκι γάλακτος με σάλτσα χειμερινής τρούφας και πολλές ακόμα προτάσεις που θα εξιτάρουν τον ουρανίσκο σας. 

hm-nye01.jpg
New Year's Eve Menu

Τα μενού διαμορφώνονται ειδικά για δύο, τέσσερα κι έξι άτομα, ενώ η wine list με μεγάλη ποικιλία από προσεχτικά επιλεγμένες ετικέτες θα συνοδεύσει κατάλληλα όποια επιλογή και αν προτιμήσετε, επιτυγχάνοντας το ιδανικό pairing! Δείτε αναλυτικά τα μενού εδώ.

hm-ny03.jpg
New Year's Menu

Τι πιο ωραίο από ένα ατμοσφαιρικό γιορτινό τραπέζι για όλη την οικογένεια, γεμάτο με γεύσεις που θα δώσουν ιδιαίτερη χαρά και θα ευχαριστήσουν όσους αγαπάτε. Στρώστε τα καλύτερα σερβίτσια σας, επιμεληθείτε το art de la table, μην ξεχνάτε ποτέ να πρωτοτυπείτε και να προσέχετε τις λεπτομέρειες και αφήστε το σπίτι να «μυρίσει» αγάπη! Άλλωστε αυτό είναι τα Χριστούγεννα, μυρωδιές που μας θυμίζουν τη μεγαλύτερη αγάπη -αυτήν για την οικογένεια...

hm-desserts01.jpg
The desserts

Φυσικά, η πρόσβαση σε αυτήν τη μοναδική εμπειρία γεύσεων είναι πολλή απλή, με δυνατότητα επιλογής παράδοσης κατ’ οίκον ή παραλαβή από την είσοδο του ξενοδοχείου.

Info:

Για Παραμονή Χριστουγέννων & Χριστούγεννα, οι παραγγελίες πραγματοποιούνται μέχρι τις 20/12, ενώ για Παραμονή Πρωτοχρονιάς και Πρωτοχρονιά μέχρι τις 27/12. 

Για να κάνετε την παραγγελία σας, επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο καθημερινά από τις 11.00-19.00 στο τηλέφωνο 2311 24 04 04, mediterraneanpalace.gr