fbpixel

Search icon
Search
Healthy Glowing Skin: Τα beauty products που χρειάζεστε για λαμπερό δέρμα

Healthy Glowing Skin: Τα beauty products που χρειάζεστε για λαμπερό δέρμα

Γνωρίστε τα νέα προϊόντα της Chrysallis Proderma, που διατηρεί το όραμα της απόλυτα υγιούς επιδερμίδας


Πιστή στη φιλοσοφία της ολιστικής ομορφιάς και του κινήματος “clean beauty”, η Chrysallis Proderma διατηρεί το όραμα της απόλυτα υγιούς επιδερμίδας. Υποστηρίζοντας σταθερά τα φιλικά προς το περιβάλλον συστατικά, για τα οποία δε διενεργούνται πειράματα σε ζώα, συνεργάζεται με μερικές από τις κορυφαίες, σε τεχνογνωσία κι επιστημονική έρευνα, εταιρίες, συστήνοντας στο απαιτητικό αγοραστικό κοινό καινοτόμες φόρμουλες περιποίησης, μακιγιάζ και συμπληρωμάτων διατροφής, για την εξυγίανση και την ομορφιά του δέρματος.

Γνωρίστε τα νέα προϊόντα της, με την υπογραφή διακεκριμένων beauty brands και κάντε τα δικά σας, για ν’ αποκτήσετε τη λάμψη της ομορφιάς και της υγείας.

Contouring Cream

contouring.jpg

Στον αγώνα για μια σφριγηλή, λεία επιδερμίδα, με ορατά αποτελέσματα σμίλευσης, η Environ λανσάρει τη νέα, επαναστατική καινοτομία Body EssentiA Contouring Cream. Αντιμετωπίζει τη χαλάρωση, το τοπικό πάχος και την όψη φλοιού πορτοκαλιού σε περιοχές όπως το διπλοσάγονο, τα μπράτσα, η κοιλιά, οι γλουτοί, τα γόνατα και οι μηροί. Εφαρμόστε την ανάλαφρη αυτή κρέμα δύο φορές την ημέρα για άμεσο αποτέλεσμα.

www.environskincare.gr

Skin Vitality

skin-vitality.jpg

Η μοντέρνα πολυβιταμίνη Skin Vitality της Advanced Nutrition Programme καλύπτει κάθε ανάγκη του σύγχρονου τρόπου ζωής. Με μια φόρμουλα από 28 έξυπνα, θρεπτικά συστατικά συμβάλλει στην υγεία του δέρματος, των νυχιών, των μαλλιών και του σώματος, ενώ το ισχυρό φυτικό skin smoothie μείγμα που περιέχει, από μύρτιλλο, αφυδατωμένο μπρόκολο, μούρα acai και φύλλα από σπανάκι, ενισχύει ακόμη περισσότερο τη δράση της.

www.advancednutritionprogramme.gr

Glow Time sticks & Powder-Me SPF 30 & Beyond Matte Lip Fixation

powder.jpg
lips.jpg
highlighter.jpg

Το Νο1 Clean Beauty brand της jane iredale - The SkinCare Makeup®️ καινοτομεί με προϊόντα που θρέφουν και περιποιούνται το δέρμα! Glow Time Sticks, η νέα τάση στα ρουζ &τα highlighters για μάγουλα, χείλη &σώμα! Περιέχουν ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά και είναι φιλικά προς το δέρμα.Παράλληλα, το ξηρό αντηλιακό Powder-Me SPF30, για πρόσωπο, σώμα και τριχωτό της κεφαλής, σε συσκευασία επαναγεμιζόμενου vegan kabuki πινέλου εφαρμογής, φέρνει την επανάσταση στο skincare. Ανακαλύψτε τα Beyond Matte Lip Fixation Lip Stain, για θρέψη, βελούδινη υφή και matte φινίρισμα!

Ποτέ άλλοτε τα ανεξίτηλα κραγιόν δεν ήτανε τόσο CLEAN και σταθερά.

www.janeiredale.gr

RevitaLash Advanced & RevitaBrow Advanced

lash.jpg


brow.jpg

Τώρα οι βλεφαρίδες και τα φρύδια έχουν τους δικούς τους ορούς θρέψης! RevitaLash Advanced EyeLash Conditioner για αληθινές και φυσικές βλεφαρίδες. Προστατεύει τις αδύναμες βλεφαρίδες από το σπάσιμο, προσφέροντάς τους ελαστικότητα, ενυδάτωση, ανόρθωση και καμπυλότητα. RevitaBrow Advanced EyeBrow Conditioner για πλούσια, πυκνά και υγιή φρύδια. Στοχεύει στα ορατά σημάδια αδυναμίας τους, λόγω φυσικής γήρανσης και στρεσογόνων παραγόντων.

www.revitalash.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2021