fbpixel

Search icon
Search
Hair Glow: Έτσι θα πετύχετε την απόλυτη καλοκαιρινή λάμψη στα μαλλιά
MAGAZINE

Hair Glow: Έτσι θα πετύχετε την απόλυτη καλοκαιρινή λάμψη στα μαλλιά

Ανακαλύψτε τα πάντα για το styling των μαλλιών σας


Υποδεχτείτε τις ηλιόλουστες μέρες με στιλ και αυτοπεποίθηση, χαρίζοντας στα μαλλιά σας την καλύτερη περιποίηση, για να παραμείνουν υγιή και όμορφα. Μέσα από τις τελευταίες τάσεις, θα πετύχετε την απόλυτη καλοκαιρινή λάμψη, μαγνητίζοντας τα βλέμματα και κάνοντας τη διαφορά. 

ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ: BOHO ΑΝΕΣΗ

Αυτήν τη σεζόν, τα χτενίσματα εμπνέονται από την αίσθηση της ελευθερίας και της ρομαντικής διάθεσης των ’90s. Οι μακριές πλεξούδες είναι η κορυφαία επιλογή, και, δημιουργημένες με αιθέρια έλαια και αρωματικά λάδια, αποκτούν εξαιρετική υφή και ακαταμάχητο άρωμα. Αυτό το στιλ όχι μόνο προσφέρει μια ονειρική εμφάνιση, αλλά και προστατεύει τα μαλλιά από την καταστροφική επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας.

6039-summer-pr-portrait-300ppi-women-01.jpg

ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΚΟΜΨΑ

Οι φετινές τάσεις φέρνουν κομψές προτάσεις στα κουρέματα, με έμφαση στις φράντζες και τα καρέ μεσαίου μήκους. Οι φράντζες με μικρές, μυτερές αφέλειες γύρω από το πρόσωπο προσθέτουν μια παιχνιδιάρικη αύρα στην εμφάνισή σας, ενώ τα midi καρέ με στρογγυλεμένες άκρες χαρίζουν ένα διαχρονικό και γοητευτικό look που είναι εύκολο στη συντήρηση και ιδανικό για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες.

ΧΡΩΜΑΤΑ: ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Φέτος, οι ζεστές ξανθές αποχρώσεις κυριαρχούν, με το honey blonde και το buttercream blonde να προσδίδουν μια γλυκιά και ηλιόλουστη λάμψη σε όσες τα επιλέγουν. Οι καραμελέ αποχρώσεις και οι ανοιχτές κοκκινωπές, όπως το cola blonde και το cola cherry blonde, προσθέτουν βάθος και πλούτο στο χρώμα των μαλλιών. Τέλος, τα ψυχρά καστανά ολοκληρώνουν την παλέτα της εποχής, χαρίζοντας μια γοητευτική και φυσική εμφάνιση. Οι αποχρώσεις του balayage είναι απαλές και διακριτικές, με χρώματα που λιώνουν αρμονικά προς τις άκρες, δημιουργώντας μια φυσική μετάβαση που μαγνητίζει. 

HAIR CARE

Η ενυδάτωση είναι το κλειδί για υγιή μαλλιά το καλοκαίρι. Όπως το δέρμα μας, έτσι και τα μαλλιά μας είναι ευαίσθητα στην ηλιακή ακτινοβολία και χρειάζονται προστασία. Χρησιμοποιήστε ένα καλό λάδι μαλλιών πριν από την παραλία για να τα προφυλάξετε από την αφυδάτωση. Ξεβγάλτε τα αμέσως μετά τη θάλασσα για να απομακρύνετε το αλάτι και συνεχίστε με θρεπτικές μάσκες μετά το λούσιμο, για να επαναφέρετε την υγρασία και τη λάμψη τους.

ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

image-1.jpg


Το Silky Pro Effect - Hyper Therapy είναι ενισχυμένο με πρωτεΐνες μεταξιού. Αυτή η φόρμουλα είναι ιδανική για καθημερινή φροντίδα και προστασία των μαλλιών σας, καθώς βοηθά στη βελτίωση της ελαστικότητας και στην προώθηση της φυσικής κίνησής τους.

bxatzixristodoulou.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: @yiannihairspa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024