fbpixel

Search icon
Search
Hair Colour Trends: Tα 7 πιο δημοφιλή χρώματα για τα μαλλιά το 2021
HAIR & NAILS

Hair Colour Trends: Tα 7 πιο δημοφιλή χρώματα για τα μαλλιά το 2021

Όλα όσα προτείνουν οι top colorists παγκοσμίως


Είτε πρόκειται για ένα χωρισμό, είτε για μια προαγωγή, είτε απλώς επιζητάτε μια διαφοροποίηση για να αντέξετε τις συνέπειες της πανδημίας, η αλλαγή των μαλλιών θα είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να ξεφύγετε από οτιδήποτε γνωρίζατε και για να κάνετε embrace το νέο σας εαυτό. Αφήνοντας πίσω, λοιπόν, όλο το άγχος και την πίεση της περασμένης χρονιάς μπορείτε να κοιτάξετε το 2021 με μια οπτική αισιοδοξίας και να κλείσετε ένα ραντεβού με τον κομμωτή σας αμέσως μόλις ανοίξουν τα κομμωτήρια. 

Εξερευνήστε μια εντελώς νέα εμφάνιση τολμώντας τις πιο hot τάσεις στα μαλλιά για το 2021. Όπως λένε οι επαγγελματίες του χώρου, οι περισσότεροι σε αυτό το χρόνο προτίμησαν τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις καθώς τους φωτίζουν τη διάθεση και δίνουν μια ώθηση αυτοπεποίθησης. 

Παρακάτω θα ανακαλύψετε τις 7 απόλυτα ανανεωμένες επιλογές!

Butter Lemon Blond

mallia-2021.jpg


Για τις ξανθές, οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις θα περιέχουν μέσα τους διαφορετικές αποχρώσεις βουτύρου, σιταριού, λεμονιού καθώς και μια δόση φυσικού αποτελέσματος από τον ήλιο και θα προσθέσουν απόλυτη ζεστασιά. Αυτό το παιχνίδι φωτεινότητας και αντίθεσης άλλωστε είναι που κάνει το όλο hair look τόσο νεανικό. Μάλιστα, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι αυτό το χρώμα ταιριάζει τέλεια με τα σκούρα ρούχα της γκαρνταρόμπας του χειμώνα και κολακεύει τόσο τα δέρματα με θερμούς όσο και με ψυχρούς υποτόνους.

Opalescent Blond

opal-hair-treatment-final.jpg

Για όσους από εσάς επιθυμείτε να κάνετε κάτι πιο τολμηρό, η πιο ανοιχτή αυτή απόχρωση θα αποτελέσει την τέλεια επιλογή. Το φωτεινό και ταυτόχρονα παγωμένο αποτέλεσμα που θεωρείται μια αρκετά icy blonde απόχρωση, αν συνδυαστεί με violet-based toner, το οποίο θα εξουδετερώσει την κιτρινίλα και θα κάνει το ξανθό πιο λευκό και φωτεινό θα σας ξετρελάνει. Για τον ίδιο λόγο προμηθευτείτε κι ένα silver σαμπουάν, καθώς επίσης και μια ενυδατική μάσκα μαλλιών. Φυσικά, μην ξεχνάτε πως το μοντέρνο παγερό ταιριάζει εξίσου υπέροχα με όλα τα χειμωνιάτικα look σας. 

Golden Blond

xroma-mallia-top-2021.jpg

Το απόλυτα κολακευτικό blonde, όπως το χαρακτηρίζει, είναι μια απόχρωση που κάθε χρόνο οι stars επαναφέρουν στη μόδα και έτσι θα συνεχίσει να αποτελεί τάση και για το 2021. Ο λόγος είναι πως ταιριάζει τόσο σε ξανθιές όσο και σε καστανές και πως αποτελεί έναν υπέροχος τρόπος οι ξανθές να σκουρύνουν τα μαλλιά τους για τον χειμώνα ή οι καστανές να τα ανοίξουν χωρίς δραστικές αλλαγές στο χρώμα τους. To πιο θετικό είναι πως φυσικά σας κάνει αδιαμφισβήτητα chic στη στιγμή. 

Chocolate Sable Brown

xroma-mallia-2021-2.jpg

Ενα από τα αγαπημένα hair colors θα αποτελεί για πάντα το πλούσιο, βαθύ και σοκολατί καστανό.  Συγκεκριμένα, αυτό που το ξεχωρίζει είναι οι θερμοί κόκκινοι υποτόνοι που διακρίνονται στις dark chocolate μελαχρινές. Αυτό καθώς ίσως αυτή να είναι η μόνη φορά που στον "κόσμο των brunettes" η τονική διαφορά γίνεται εμφανής. Το συγκεκριμένο ζεστό καστανό gloss είναι ό,τι πρέπει για να φρεσκάρετε την εμφάνισή σας και φυσικά δείχνει υπέροχο πάνω στο λευκό καμβά των ρούχων σας. Τολμήστε το ακόμη και το χειμώνα!

Rich Copper and Cinnamon

xromata-mallia-1-2021.jpg

Tο έντονο πορτοκάλι, ο χαλκός και η κανέλα θα γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς. Μάλιστα, όπως λένε οι ειδικοί ακόμη και όταν αυτό το χρώμα αρχίσει να ξεθωριάζει, οι αποχρώσεις που θα αφήσει πάνω στη φυσική σας τρίχα, θα σας εκπλήξουν. Παρόλα αυτά για την καλύτερη συντήρηση του είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακτικό χρώματος για να διατηρήσετε τον πλούτο της σκιάς και του βάθους. Τα βασικά χρώματα που θα πρέπει να βάλετε στην γκαρνταρόμπα σας, είναι το μπλε σκούρο και πετρόλ, αλλά και το πράσινο για μεγαλύτερη αντίθεση.

Dramatic Red

xromata-mallia-2021.png

To πιο έντονο και καθαρό κόκκινο που θυμίζει punk εποχές φέτος θα παίξει μεγάλο ρόλο στις πιο ενημερωμένες street style εμφανίσεις. Για τις brunettes που θέλουν να κάνουν μια extreme αλλαγή, λοιπόν, αυτή είναι η τέλεια εναλλακτική. Όσο για το τι ταιριάζει στα look σας, αυτό βέβαια είναι δική σας υπόθεση καθώς όπως φαίνεται συγκαταλέγεστε ανάμεσα στις πιο τολμηρές. 

Pink is the new Blond

xromata-2021.jpg

Χωρίς αμφιβολία οι αποχρώσεις του ροζ δεν αποτελούν και το πιο κλασικό trend, που μπορείτε να υιοθετήσετε, αλλά είναι απόλυτα μοδάτες και σύγχρονες. Ο λόγος για το pink champagne, και το rosy brown το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το μήκος των μαλλιών. Αποτελεί έναν ιδανικό τόνοςγια τις ξανθιές, που χρειάζονται άμεση ανανέωση, καθώς και για τις καστανές με ανοιχτόχρωμα δέρμα. Μην ξεχνάτε πως τα πολύχρωμα μαλλιά θα εξακολουθούν να είναι μια δημοφιλής επιλογή με το ροζ να είναι σχεδόν το νέο ξανθό, επειδή υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές αποχρώσεις που το καθιστούν εύκολο να βρεθεί ένα που κολακεύει κάθε τόνο του δέρματος. Ταιριάζει φυσικά υπέροχα με όλα τα σκουρόχρωμα looks που θα επιλέξετε.