fbpixel

Search icon
Search
Η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα γιορτινά της: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την φετινή Χριστουγεννιάτικη Πλατεία Αριστοτέλους
CITY VIBES

Η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα γιορτινά της: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την φετινή Χριστουγεννιάτικη Πλατεία Αριστοτέλους

Το μαγικό σκηνικό κυριάρχησε και φέτος και μας χαρίζει την πιο γλυκιά υπόσχεση



Η Θεσσαλονίκη μετρά αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και μας υπόσχεται μαγεμένες γιορτές. Απόψε το απόγευμα στις 7 η ώρα, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, μας προσκαλεί να φωτίσουμε μαζί του την Χριστουγεννιάτικη Πλατεία Αριστοτέλους και τον άξονά της. 350.000 γιορτινά λαμπιόνια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης θα κοσμήσουν κάθε της γωνιά, χαρίζοντάς μας την πιο ονειρεμένη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Παράλληλα θα ανάψει όλος ο εορταστικός διάκοσμος που έχει τοποθετηθεί σε κεντρικούς δρόμους και στις γειτονιές της πόλης. Η πλατεία Αριστοτέλους, το πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, μετατρέπεται αυτήν τη στιγμή στο απόλυτο Christmas spot. Το άναμμα του πολυαναμενόμενου ελάτου θα μας χαρίσει την πιο γλυκιά υπόσχεση για να χαρούμε με την καρδιά μας τις γιορτές που πλησιάζουν. 
Όλοι μας ανυπομονούμε για την αποψινή βραδιά, καθώς το άναμμα του δέντρου σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου!

Το πιο ψηλό χριστουγεννιάτικο δέντρο μας συντροφεύει και στις φετινές γιορτές

befunky-2022-11-3-19-4-44.jpg
Όλη η πόλη θα μεταμορφωθεί απόψε σε ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, έτοιμο να μας χαρίσει άπλετα χαμόγελα και ξεχωριστές στιγμές παιδικής ανεμελιάς. Το επιβλητικό έλατο, ύψους 18 μ., από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής, έχει ήδη τοποθετηθεί στο κέντρο της πλατείας Αριστοτέλους. Αποτελεί το πιο ψηλό δέντρο, που είχε ποτέ η Θεσσαλονίκη και θα μας συντροφεύσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κάνοντάς μας να θαυμάζουμε τη γοητευτική του παρουσία ξανά και ξανά. Τα εντυπωσιακά κόκκινα στολίδια του ολοκληρώνουν με τον πιο αρμονικό τρόπο το breathless εορταστικό θέαμα. 

Η πιο μαγική ατμόσφαιρα πλησιάζει

O Δήμος της Θεσσαλονίκης μαζί με τον γνωστό παρουσιαστή και επιχειρηματία, Τάσος Σωφρονίου, θα ανάψουν απόψε το βράδυ το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Θα έχουμε όλοι τη μοναδική ευκαιρία να υποδεχθούμε και επίσημα τα Χριστούγεννα σε ένα κλίμα αισιοδοξίας, χαράς και ανυπομονησίας. Λάμψη, μουσική και χαρούμενα πρόσωπα θα συνθέσουν και αυτή τη χρονιά το πιο παραμυθένιο σκηνικό, που θα πρωταγωνιστεί από σήμερα στην καρδιά της πόλης που αγαπάμε. Ετοιμαστείτε, λίγες ώρες απέμειναν για να απολαύσουμε παρέα την πολυαναμενόμενη φωταγώγηση.

image00001-2-cWseq.jpeg

Γινόμαστε όλοι μια παρέα σε μια μοναδική συναυλία 

Την εκδήλωση για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους θα πλαισιώσει ο τραγουδιστής, Πέτρος Ιακωβίδης. Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα χαράς και γιορτής, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε αγαπημένα διαχρονικά και σύγχρονα κομμάτια και να γίνουμε όλοι μια παρέα. Για ακόμη μια χρονιά, θα ονειρευτούμε όλοι μαζί χωρίς τέλος. Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του νέου ραδιοφώνου της πόλης, PALMOS 96,5.

img-9358.JPG

Let the festive season begin!

Photo credits: Χριστίνα Δημητριάδου

Ευχαριστούμε το Electra Palace hotel για την παροχή του χώρου του στις φωτογραφικές λήψεις. 

Info: Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 19:00.