fbpixel

Search icon
Search
H τάση που είδαμε στην επίδειξη του Valentino και πρόκειται να αντικαταστήσει την classic handbag
THE LOOK

H τάση που είδαμε στην επίδειξη του Valentino και πρόκειται να αντικαταστήσει την classic handbag

Η Valentino jewel bag αποτελεί το go-to piece των it girls


Απαραίτητη για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα, η classic bag αποτελεί σήμα-κατατεθέν όλων των γυναικών στον πλανήτη. Όχι αρκετά μεγάλη για να θυμίζει tote ούτε όμως πολύ μικρή για να μην χωράει τα απαραίτητα, η κλασική τσάντα που επιλέγουν οι fashionistas τόσο στα social media όσο και στις εμφανίσεις τους στο street style επαναπροσδιορίστηκε στο catwalk της επίδειξης μόδας του Valentino για την άνοιξη-καλοκαίρι 2024. 

Μακριά από την πρωταρχική του λειτουργία, το μοναδικό αυτό αξεσουάρ κοσμούσε τις σιλουέτες του Pierpaolo Piccioli, θυμίζοντας κόσμημα.

Ο Valentino δίνει νέα διάσταση σε ένα κλασικό design 

1-qHIxj.jpg
Kaia Gerber για τον Valentino άνοιξη-καλοκαίρι 2024

Την 1η Οκτωβρίου, ο ιταλικός οίκος συγκέντρωσε τον κόσμο της μόδας στην καρδιά της Ecole des Beaux-Arts στο Παρίσι. Η καλλιτέχνης FKA Twigs και οι χορευτές της έδωσαν μια παράσταση με sport αισθητική στο κέντρο του setting και τα μοντέλα έκαναν βόλτες με φόντο γλυπτά γυμνών γυναικών. Ένας φόρος τιμής στο σώμα που υποστηρίζει την ελευθερία των θηλυκών μέσω της αυτοέκφρασης.

Η Kaia Gerber άνοιξε τον show, ντυμένη με ένα sur mesure φόρεμα που φτιάχτηκε με μια νέα τεχνογνωσία ειδικά για τον Valentino. Μια τεχνική που σμιλεύει το ύφασμα σε 3D χωρίς ράψιμο, κι εμπνέεται από τα υψηλά ανάγλυφα των θρησκευτικών μνημείων. Μια άλλη εξίσου cool καινοτομία: το μοντέλο κράτησε τη νέα VLogo Moon Bag. Είναι τσάντα ή κόσμημα; Αυτό είναι το ερώτημα που τέθηκε στο ανήσυχο front row της επιτυχημένης επίδειξης. 

1-Eukbs.jpg
Valentino άνοιξη-καλοκαίρι 2024

Αυτή η τσάντα σε σχήμα μισοφέγγαρου, της οποίας η χρυσή μεταλλική λαβή φοριέται ως βραχιόλι, εκτελεί και τις δύο λειτουργίες. Κρατώντας την στον καρπό, δίνει την ψευδαίσθηση ενός πραγματικού κοσμήματος με ένα εντυπωσιακό logo. Συνοδεύοντας πολλά ακόμα κομμάτια της επίδειξης, αυτό το κατά τ' άλλα κλασικό αξεσουάρ, πήρε μια νέα διάσταση. 

3-6hTfh.jpg
VLogo Moon Bag, Valentino

Ένα designer piece μόδας από μόνο του, του οποίου η φήμη είναι κεκτημένη, η classic bag αποκτά μια πολύτιμη εικόνα, την οποία εμπνεύστηκε με την ιδιαίτερη αύρα του ο creative director του maison, Pierpaolo Piccioli. Ο δημιουργικός διευθυντής υμνεί με τον τρόπο του αυτό το must-have (στο βαθμό ενός κοσμήματος), παίζοντας με τις λεπτομέρειες ενός κορμιού. Ένα έξυπνα σχεδιασμένο οπτικό παιχνίδι που αντέχει στη δοκιμασία του street style και στις stylish επιλογές των it girls του σήμερα. Η Elsa Hosk και η Claire Rose και ακόμα άλλες fashionistas υιοθέτησαν αυτό το εξαιρετικό αξεσουάρ και ανέδειξαν την τάση που φέρνει μαζί του. Εσείς θα το δοκιμάσετε; 

Ta it girls το έκαναν! 

11.jpg
Elsa Hosk
22-vQjy5.jpg
Claire Rose
33.jpg
Tamara Kalinic
2222.jpg
MELISSA A. R