fbpixel

Search icon
Search
Η συλλογή Marni Marine «ντύνει» το Sunset Beach Hotel στη Νέα Υόρκη
FASHION NEWS

Η συλλογή Marni Marine «ντύνει» το Sunset Beach Hotel στη Νέα Υόρκη

Μια γιορτή του καλοκαιριού από το παιχνιδιάρικο σύμπαν του οίκου Marnii


Ο oίκος Marni έντυσε το Sunset Beach Hotel στην αμμουδιά του Shelter Island, στη Νέα Υόρκη, στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου «γιορτάζοντας» το καλοκαίρι μέσω του παιχνιδιάρικου κι ευφάνταστου σύμπαντος της Marni Marine. Μέχρι το Σαββατοκύριακο της Labor Day, οι χώροι στο ισόγειο θα ξανα-φανταστούν με υφάσματα που προέρχονται από τα αρχεία Marni, δίνοντας ένα νέο και ζωντανό vibe στα δωμάτια, διακοσμώντας τα με τα χρώματα, τα έπιπλα και τα design αντικείμενα των Marni Markets.

07-marni-marine-sunset-beach-hotel-2021.jpg

Μέσα από το Marni Marine, η ζεστή ατμόσφαιρα του Sunset Beach Hotel συνδυάζεται με το εκλεκτικό και δημιουργικό πνεύμα του οίκου σε ένα μέρος που προσκαλεί τους επισκέπτες να ονειρεύονται, να χαλαρώνουν και να χαθούν σε ένα ειδυλλιακό καταφύγιο.

Ένας συνδυασμός ζεστών τόνων και ευχάριστων prints διαπερνά τα δωμάτια, διατηρώντας παράλληλα την ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου. Η εξωτερική πρόσοψη υπογραμμίζεται από ένα γλυπτό, κόκκινο μεταλλικό λογότυπο Marni, τελειωμένο με μωβ μπλε στοιχεία που μοιάζουν με κύματα -τα οποία φιλοξενούν με τον τρόπο τους τις τσάντες και τα καπέλα παραλίας- με ψάρια και σκάφη που αποτίουν φόρο τιμής στη θάλασσα.

02-marni-marine-sunset-beach-hotel-2021.jpg

Η μπουτίκ του ξενοδοχείου, με ανανεωμένους πορτοκαλί και κίτρινους τοίχους, θα φιλοξενήσει γυναικεία και ανδρικά ready to wear, καθώς και αξεσουάρ από την Άνοιξη / Καλοκαίρι του 2021 της Marni, σε έναν χώρο όπου οι κόκκινες και άσπρες ριγέ παγκάκια, καλύπτονται με μαξιλάρια και διαθέτουν μεγάλα σημεία πέτρες, αντηχήστε την ευχαρίστησή τους μέχρι την κουρτίνα του δωματίου και σε μια γυάλινη θήκη. Οι maxi κουκκίδες θα πρωταγωνιστήσουν επίσης στις οθόνες που είναι τοποθετημένες κατά μήκος του διαδρόμου κι εκφράζουν τον τρόπο ζωής του Marni. Το γύρω περιβάλλον θα επαναπροσδιοριστεί με light coffee και ροζ αποχρώσεις, δίνοντας νέο φως στην περιοχή.

Εδώ, μπορείτε να χαλαρώσετε σε χειροποίητες ξαπλώστρες Marni, κουνιστές καρέκλες, παγκάκια και σκαμπό με την ιδιαίτερη αίσθηση του οίκου!
08-marni-marine-sunset-beach-hotel-2021.jpg

Το πνεύμα του Marni θα διαπεράσει επίσης την κεντρική σουίτα που θα είναι διακοσμημένη με έπιπλα Marni Market, συμπεριλαμβανομένων καρέκλες σε σχήμα πουλιού και μια αποκλειστική ροζ ομπρέλα Marni frisky που εμφανίζεται στη βεράντα. Η επιλογή design αντικειμένων και αξεσουάρ Marni Market προς πώληση και διατίθεται limited edition θα περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από καλάθια, βάζα, ράφια και γλυπτά περιοδικών, καθώς και κολιέ, καπέλα, τσάντες -και ανεμιστήρες που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για το ξενοδοχείο.

Το δημιούργημα, που οραματιζόταν σε συνεργασία με το Sunset Beach, θα επιτρέψει στους επισκέπτες να βυθιστούν στη δημιουργική φιλοσοφία του Marni. Σε αυτό το βιωματικό μέρος με θέα στον ωκεανό, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις ηλιόλουστες μέρες που απορροφώνται από τα καλοκαιρινά όνειρα, εμπνευσμένοι από το σύμπαν του Marni Marine.

Aνατρέξτε στη gallery για περισσότερες φωτογραφίες!