fbpixel

Search icon
Search
Η Sabrina Monteleone-Oeino έχει αναδειχθεί ως μία από τις πρώτες designers που επικεντρώθηκαν σε υψηλής αισθητικής outdoor projects
MAGAZINE

Η Sabrina Monteleone-Oeino έχει αναδειχθεί ως μία από τις πρώτες designers που επικεντρώθηκαν σε υψηλής αισθητικής outdoor projects

Meditteranean touch: Γνωρίστε καλύτερα την ταλαντούχα διακοσμήτρια


Η Sabrina Monteleone-Oeino είναι designer από το Μονακό μ’ ένα εκλεκτικό όσο και εκλεπτυσμένο στιλ. Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στη βιομηχανία της μόδας, αποφάσισε ν’ αφιερωθεί πλήρως στο studio της, το “Sabrina Monte-Carlo”, θέτοντας τo interior design, το μακροχρόνιο πάθος της, στην καρδιά της δουλειάς της.

extra1-dSfIx.jpg


Έχει αναδειχθεί ως μία από τις πρώτες designers που επικεντρώθηκαν σε high end outdoor projects και σταδιακά, επέκτεινε τη δραστηριότητά της και στο interiors, συνδυάζοντας την αιχμηρή τεχνογνωσία της στα υφάσματα. Οι εκλεπτυσμένοι κώδικες του μεσογειακού τρόπου ζωής, απ’ όπου αντλεί έμπνευση, είναι ορατοί στο ύφος της, μπλέκοντας έντεχνα κομψότητα, σύγχρονες γραμμές και ζωντανές παλέτες χρωμάτων.

extra3.jpg
3-7va7Y.jpg



Στην οικογενειακή αυτή επιχείρηση συμμετέχουν η αδερφή της, Sophie, και οι δύο κόρες της, Manola και Carla. Με βάση το Μονακό, το interior design studio είναι γνωστό για το φωτεινό, παιχνιδιάρικο art de la table που προτείνει. «Φυλάξτε ένα ιδιαίτερο άγγιγμα για τον καθένα από τους καλεσμένους σας χωριστά και τοποθετήστε ένα personalized δώρο πάνω σε κάθε πιάτο -έχοντας το όνομά του καθενός γραμμένο. Δημιουργήστε ένα ιδιαίτερο κεντρικό στοιχείο, συνδυάζοντας fun αντικείμενα μαζί με λουλούδια ή μικρά γλυπτά. Μη διστάσετε ν’ ανακατέψετε τα ύψη στ’ αντικείμενά σας. Αυτό θα δώσει ρυθμό στη σύνθεση. Μην υπερβάλετε στο ύψος της σύνθεσης, καθώς όλοι θέλουν να βλέπουν και να συζητούν με τους απέναντί τους».

extra4.jpg
1-1-W5kco.jpg


About

Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στη βιομηχανία της μόδας μεταξύ της Νότιας Γαλλίας και του Miami Beach, η Sabrina Monteleone-Oeino αποφάσισε να αφιερωθεί στο μακροχρόνιο πάθος της, στην εσωτερική διακόσμηση. Συνδυάζοντας τις γνώσεις της για τα υφάσματα με το μάτι της για τον σχεδιασμό, η Sabrina έχει αναδειχθεί ως ένας από τους πρώτους διακοσμητές που επικεντρώνονται στην πολυτελή εξωτερική διακόσμηση κι έχει επεκτείνει λίγο-πολύ τη δουλειά της σε εσωτερικούς χώρους. Αντλώντας έμπνευση από τον αβίαστα κομψό μεσογειακό τρόπο ζωής, ανέπτυξε ένα μοναδικό στιλ που χαρακτηρίζεται από κομψότητα, σύγχρονες γραμμές και ζωντανά χρώματα.

extra5-DiwcW.jpg


Η Sabrina Monte-Carlo έχει πλέον γίνει μια αληθινή οικογενειακή επιχείρηση που απαρτίζεται με την αδελφή της Sabrina, τη Sophie, που είναι επικεφαλής σχεδιαστής εσωτερικών χώρων, και τις δύο κόρες της, Manola και Carla,που είναι αντίστοιχα σχεδιαστές εσωτερικών χώρων και γραφικών.

Last but not least, η Sabrina Monteleone-Oeino βοηθά επίσης μια ομάδα 30 ταλαντούχων και πολύγλωσσων επαγγελματιών, όπως σχεδιαστές και αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων, ειδικούς υφασμάτων, ειδικούς επιτραπέζιων σκευών, γραφίστες, διαχειριστές logistics και μια delivery team.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020