fbpixel

Search icon
Search
H rustic κατοικία της ηθοποιού του Hollywood, Kirsten Dunst, έχει ένα κοινό με την Jackie O'
INTERIORS

H rustic κατοικία της ηθοποιού του Hollywood, Kirsten Dunst, έχει ένα κοινό με την Jackie O'

Αρχιτεκτονικά επιμελημένη από την Jane Hallworth


Στο Los Angeles και συγκεκριμένα στο San Fernando, η Kirsten Dunst, γνωστή για την παρουσία της στον χώρο της υποκριτικής, έχει βρει το προσωπικό της ησυχαστήριο, μιας και διαμένει εκεί τα τελευταία χρόνια. Έχοντας βιώσει σημαντικά τη λάμψη της δημοσιότητας, αυτό που αποζητούσε ήταν να βρει ένα περιβάλλον όπου η ηρεμία θα είχε κυρίαρχο ρόλο και τελικά το κατάφερε.

Μπορεί να διαμένει στο L.A., αλλά στη συγκεκριμένη περιοχή όλα φαντάζουν πιο γαλήνια, γεγονός που την έκανε να επενδύσει σε μια κατοικία εκεί, την οποία αγόρασε χωρίς δεύτερες σκέψεις. Πρόκειται για μια άκρως εντυπωσιακή βίλα που δεσπόζει σε μια ήσυχη γειτονιά και μετατρέπεται στο απόλυτο οικογενειακό περιβάλλον. H Dunst μάλιστα, στο συγκεκριμένο σπίτι διαθέτει ένα στοιχείο του οποίου πρώην ιδιοκτήτρια ήταν η Jackie O'. Πρόκειται για μια πόρτα, που αγόρασε στη Νέα Υόρκη και ανήκε στην Κennedy. 

c29feeb1cc557283244b96aac6931d25.jpg
Kirsten Dunst


Μαζί με την interior designer και πολύ καλή φίλη της, Jane Hallworth, οραματίστηκε το ιδανικό περιβάλλον τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένειά της. Αυτό που ζήτησε από την expert ήταν να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που να αποπνέει ζεστασιά, συνδυάζοντας τις γήινες αποχρώσεις με τις πιο pop χρωματικές επιλογές. Έτσι, λοιπόν, κι έγινε!

Έχοντας για βάση τους λευκούς τοίχους και τα τεράστια παράθυρα που εξυπηρετούν στην εισχώρηση του φωτός, επιλέχθηκαν μοντέρνα έπιπλα από ξύλο, που αν και καινούρια, έδωσαν ένα πιο vintage chic χαρακτήρα σε ολόκληρο το σπίτι. Στην όλη διαρρύθμιση, βλέπουμε πως οι λιτότητα έχει τον πρώτο λόγο, παρόλο που έχουν προστεθεί unique στοιχεία που χαρίζουν statement αισθητική σε ορισμένα στοιχεία. Μεταξύ αυτών είναι οι wooden επιφάνειες, τα πλεκτά υφάσματα στους καναπέδες και τα κρεβάτια, οι τοίχοι από πέτρα και τα επιβλητικά artworks.

ad1121-dunst-9.jpg


Κοιτάζοντας έναν προς έναν τους χώρους, καταλαβαίνουμε το cozy vibe που αποπνέεται σε κάθε σημεία και πόσο ονειρική μπορεί να χαρακτηριστεί η αίσθηση που προσφέρει στους ιδιοκτήτες κάθε φορά που επισκέπτονται τη βίλα τους τα weekends. Ένα σύγχρονο, homie space, που παρέχει όλες τις ανέσεις για μια απόλυτα αναζωογονητική διαμονή, μακριά από την αστική βοή και τους γρήγορους ρυθμούς της τόσο απαιτητικής καθημερινότητας.

Όλα τα δωμάτια διακρίνονται από μια ανεπιτήδευτη πολυτέλεια βγαλμένη από περασμένες δεκαετίες, η οποία ισορροπεί εξαιρετικά στο σήμερα. Εντύπωση προκαλούν τα υπέροχα διακοσμητικά, τα oversized έργα τέχνης στους τοίχους, τα περίτεχνα στοιχεία που κοσμούν κάθε επιφάνεια, ο statement χαρακτήρας σε ορισμένα σημεία και το πετυχημένο mix με χρώματα και υφές στους καναπέδες και τα κρεβάτια.

918d955fb0c4c47a5fea373bd5948222.jpg


Μαζί με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία, οι αντίκες διεκδικούν πολλές θέσεις μέσα στο σπίτι και προσδίδουν έναν πολύ ιδιαίτερο, vintage χαρακτήρα που «πλημμυρίζει» κάθε γωνιά. Σερβίτσια βγαλμένα από άλλη εποχή -η ίδια λέει πως ανήκουν στη γιαγιά της-, εντυπωσιακές, super cozy πολυθρόνες, μερικά δερμάτινα στοιχεία που χαρίζουν μοντέρνες νότες, φυτά για extra χρώμα, λευκώματα μόδας και handmade χαλιά είναι όλα όσα υπάρχουν από δωμάτιο σε δωμάτιο και λειτουργούν σαν την απόλυτη πηγή έμπνευσης για τους λάτρεις του interior design, χωρίς υπερβολές και κανένα περιττό στοιχείο.

Περιηγηθείτε στην gallery για να ανακαλύψετε περισσότερες φωτογραφίες του σπιτιού!

Πηγή: AD