fbpixel

Search icon
Search
DESIGN NEWS

H πρώτη tableware συλλογή του οίκου Louis Vuitton είναι γεγονός

Ανακαλύψτε τη "Monogram Flower Tile"


H πρώτη tableware συλλογή του οίκου Louis Vuitton είναι γεγονός

O oίκος Louis Vuitton παρουσιάζει την πρώτη του συλλογή επιτραπέζιων σκευών: μια πλήρη σειρά που περιλαμβάνει πορσελάνινα πιάτα, ποτήρια, καθώς και καράφες. Με αυτές τις τρεις ξεχωριστές γραμμές, η μόνιμη πλέον συλλογή γιορτάζει το γραφικό πνεύμα του λουλουδιού Monogram του οίκου με μια σύγχρονη πινελιά, συνδυάζοντας διακριτικά το παραδοσιακό και το μοντέρνο. Τόσο λειτουργικά όσο και διακοσμητικά, τα επιτραπέζια σκεύη Louis Vuitton επαναπροσδιορίζουν την art de vivre με μια αναγνωρίσιμη αίσθηση Louis Vuitton, φέρνοντας διαχρονική κομψότητα στο τραπέζι σε κάθε εποχή.

r95649-pm1-other-view.png


Η πρώτη συλλογή με πιάτα του οίκου ονομάζεται "Monogram Flower Tile", είναι κατασκευασμένα από πορσελάνη Limoges και απεικονίζουν την απλή, διαχρονική κομψότητα της πορσελάνης με ένα βασικό χρωματικό συνδυασμό λευκού και μπλε. Ιστορικό. Διαθέσιμα σε διάφορες μορφές, από κομψά πιάτα μέχρι πλούσια μπολ, η σειρά φέρνει μια ονειρική πινελιά σε κάθε περίσταση, από την ώρα του τσαγιού μέχρι το δείπνο.

Η συλλογή από χρωματιστά ποτήρια Twist Glass του οίκου Louis Vuitton είναι διαθέσιμη σε έκδοση Crystal Clear, σε μαγευτικά χρώματα (Sapphire Blue, Amber, Emerald και Venetian Ruby), αντανακλώντας μια πινελιά κομψού κι εκλεπτυσμένου που φέρνει κάτι ξεχωριστό σε κάθε... γουλιά! Ο δυναμικός σχεδιασμός διαθέτει ένα στροβιλιζόμενο σχήμα που αναδύεται από το λουλούδι Monogram στο κάτω μέρος του γυαλιού, φέρνοντας μια καλλιτεχνική διάσταση στην οπτική εμπειρία.

r96991-pm2-front-view.jpg


Ολοκληρώνουν τη συλλογή οι Flower καράφες, διαθέσιμες σε μαγευτικά βαθιά χρώματα (Sapphire Blue, Amber, Emerald και Venetian Ruby) καθώς και ντελικάτo διαφανές Crystal Clear. Όλες οι καράφες συντονίζονται αρμονικά με τα ποτήρια ενώ και τα δύο αναδεικνύουν το savoir της κατασκευής του γυαλιού Murano: είναι κατασκευασμένα με την τεχνογνωσία της Simone Cenedese ώστε να φέρουν έναν μοναδικό χαρακτήρα σε κάθε κομμάτι.

Info: H συλλογή είναι διαθέσιμη στον επίσημο ιστότοπο της Louis Vuitton και σε επιλεγμένα καταστήματα Louis Vuitton.

1

Set Of 2 Dinner Plates Monogram Flower Tile SEE MORE

2

Teapot Monogram Flower Tile SEE MORE

5

Set Of 2 Twist Glasses SEE MORE

6

Flower Carafe SEE MORE

7

Placemat and Napkin Set SEE MORE