fbpixel

Search icon
Search
Η πρώτη "phygital" boutique της Θεσσαλονίκης προσφέρει μια καινοτόμα εμπειρία shopping
MAGAZINE

Η πρώτη "phygital" boutique της Θεσσαλονίκης προσφέρει μια καινοτόμα εμπειρία shopping

Βιώστε το κάτι διαφορετικό


Το ολοκαίνουριο brand iToocan «αγκαλιάζει» τις sportive ανάγκες όλων των γυναικών για κάθε σωματότυπο. Το shopping στους χώρους του μετατρέπεται σε πραγματική εμπειρία!

What an innovate concept  

2p-5607-1vDJl.jpg

Με μότο το “All body shapes are beautiful” βασισμένο στην πεποίθηση πως «Όλα τα σώματα είναι υπέροχα μέσα από τη διαφορετικότητά τους», στο καινοτόμο iΤοοcan, που δημιούργησε η πολυτάλαντη σκηνοθέτρια και performing arts expert, Αθηνά Δράγκου, μπορείτε να διαλέξετε fashion items από tablets που κρέμονται στους τοίχους και στη συνέχεια να δείτε ακριβώς την εφαρμογή τους στον τεράστιο ψηφιακό καθρέφτη, χωρίς καν να χρειαστεί να τα δοκιμάσετε επάνω σας. Ο τέλειος συνδυασμός physical και digital experience! 

2021-11-06-itoocan9902.jpg
2p-6074.jpg

Technology meets fashion

Στο iToocan, θ’ ανακαλύψετε μεγάλη ποικιλία σε activewear, sportswear και athleisure κομμάτια υψηλής ποιότητας και αισθητικής, για τη γυμναστική, αλλά και τις καθημερινές σας εξόδους, όπως κολάν, φόρμες, bodies, μπουφάν, καθώς και αξεσουάρ. Bonus, όλα τα items είναι κατασκευασμένα από πρώτες ύλες φιλικές προς το περιβάλλον. Στόχος της εταιρίας είναι να δημιουργήσει μια κοινότητα που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας. Stay tuned καθώς σύντομα θα είναι έτοιμο και ένα πολυδιάστατο site και e-shop που ετοιμάζει η εταιρία.

2p-5690.jpg

Info: Ολυμπίου Διαμαντή 30, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 515340

Social Media: FB: itoocan.activewear, IG: @_itoocan

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022