fbpixel

Search icon
Search
Η πολυβραβευμένη με Grammy Mary J.Blige εμφανίστηκε live στο Sun Goddess party της Άντας Ηλιοπούλου
PEOPLE & MOMENTS

Η πολυβραβευμένη με Grammy Mary J.Blige εμφανίστηκε live στο Sun Goddess party της Άντας Ηλιοπούλου

Μια λαμπερή βραδιά με εκλεκτούς καλεσμένους


Η δημοσιογράφος Ada Ηλιοπούλου γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα dinner party με θέμα «born to glow, shine bright». Tην ώρα του ηλιοβασιλέματος στο La suite του St. George Lycabettus άρχισαν να καταφθάνουν οι προσκεκλημένοι και ανάμεσά τους ο διάσημος σχεδιαστής Jean-Claude Jitrois που συνοδευόταν από τη γνωστή Γαλλίδα ηθοποιό και σεναριογράφο Axelle Marine. Πολύ εντυπωσιακή η διακόσμηση με τα flower instalations από την Αντουανέτα Κουτσουράδη, κρεμαστοί κήποι με λευκές ορτανσίες, γλαδιόλες, τριαντάφυλλα και μίνι ορχιδέες, που συνδυάζονταν πάρα πολύ κομψά με χρυσούς αμφορείς και κύπελλα με χρυσά σταφύλια και λευκά τριαντάφυλλα δίπλα σε ολόχρυσα κεριά. Το δείπνο ξεκίνησε με ευφάνταστα πιάτα από τους chef Βασίλη Μήλιο και Γιάννη Ντούρο.

271532.JPG
Άντα Ηλιοπούλου, Jean-Claude Jitrois, Axelle Marine

Το wine pairing έγινε με τα κρασιά Fantinel και ειδικά το βραβευμένο στο Λονδίνο με χρυσό μετάλλιο, «Sun Goddess» που δημιουργήθηκε από τη διάσημη τραγουδίστρια Mary J. Blige. Η έκπληξη της βραδιάς έγινε όταν ξαφνικά η μουσική σταμάτησε, και στο video wall συνδέθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της η σούπερ σταρ πολυβραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, ηθοποιός και φιλάνθρωπος Mary J.Blige είπε: «Καλησπέρα σε όλους, καλησπέρα ηλιόλουστη Ελλάδα. Είμαι εδώ για ευχηθώ Happy birthday στην αγαπημένη μου Άντα για αυτό τον special εορτασμό των γενεθλίων σου με θέμα το Sun Goddess. Είναι και η πρώτη νύχτα του Sun Goddess στην Αθήνα! Λυπάμαι πολύ που δε βρίσκομαι μαζί σας απόψε, αλλά οι υποχρεώσεις μου σε σχέση με το σίριαλ Ghost δε μου το επιτρέπουν. Το θέλω με την καρδιά μου και θα έρθω πολύ σύντομα στην όμορφη Ελλάδα και ειδικά στα υπέροχα νησιά! Στην υγειά όλων σας.» Και μέσα σε χειροκροτήματα η γνωστή φωνή άρχισε να τραγουδάει το Happy birthday στην Άντα Ηλιοπούλου. Η τούρτα κατέφθασε και ήταν ένας χρυσός ήλιος εμπνευσμένος από τις παραδοσιακές μάσκες της Βενετίας και πάνω έγραφε Sun Goddess Always Shine Bright...Born to glow!

271522.jpg
Mary J.Blige

Όταν η Άντα έσβησε τα κεράκια μέσα σε χειροκροτήματα, η Mary J. Blige είπε: Σας υπόσχομαι θα έρθω στην αγαπημένη μου Ελλάδα σύντομα. Αγαπώ τον ελληνικό Ήλιο, αγαπώ το καλύτερο ηλιοβασίλεμα του κόσμου στην Σαντορίνη, τα πάρτι κάτω από τον Ήλιο στις παραλίες της Μυκόνου, το αγνό φως της Κρήτης. Σε όλους αξίζει αυτό το ελληνικό φως! Στην υγεία μας!Να 'στε όλοι καλά». To event ολοκληρώθηκε με την χορεύτρια της Natasha Atlas, Πέννυ Μπαϊλη να εμφανίζεται στο πάρτι με μαύρη μπέρτα και κεριά στο κεφάλι , φέρνοντας το Φως μέσα από το σκοτάδι και χορεύοντας έναν παραδοσιακό χορό της Θεάς του Ήλιου με την μουσική υπόκρουση της Μισιρλού του Ρουμπάνη. Highlight της βραδιάς: ο Jitrois που χόρεψε Ζορμπά για την αθάνατη ελληνική ψυχή και κέρδισε τις εντυπώσεις όλων.

Φωτογραφία: Studio Panoulis

Κεντρική Φωτογραφία: Παντελής Κοντογιάννης & Lea Mornar